Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 19, 2013 16:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:A jak ciacho - smakowało zwierzolubom? :D

ciasto smaczne, będa u mnie później fotki to sama ocenisz czy byś była gotowa dać za niego datek :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 19, 2013 17:50 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:A jak ciacho - smakowało zwierzolubom? :D

ciasto smaczne, będa u mnie później fotki to sama ocenisz czy byś była gotowa dać za niego datek :)

:ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 19, 2013 19:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Porozwieszałam ogłoszenia i zobaczymy.
Tygryniu dzisiaj był wynoszony na rękach, wymiziany pod bródką gdzie najbardziej lubi i z godnością zniósł kolejną aplikacię lekarstwa do uszu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 19, 2013 19:25 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

On to dzielny chłopaczek :)
Może Ty się na niego zdecydujesz ?? Przecież chciałaś swego czasu 3 kotka
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw gru 19, 2013 19:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

MonikaMroz pisze:On to dzielny chłopaczek :)
Może Ty się na niego zdecydujesz ?? Przecież chciałaś swego czasu 3 kotka

Ja tak ale dziewczyny zdecydowanie mniej :mrgreen:
Ja mam tylko pokój z kuchnią to trochę mało miejsca a poza tym chwilowo nie stać mnie bo nie pracuję. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 19, 2013 19:29 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji :evil:
A jak tam Pola i Zuzia? Jak się dziewczynki miewają?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 19, 2013 19:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji :evil:

Pola śpi w kuchni na wiszącej szafce a Zuzia zadowolona śpi w odzyskanym transporterku bo przyniosłam go od Tygryska.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 19, 2013 19:33 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji :evil:

Pola śpi w kuchni na wiszącej szafce a Zuzia zadowolona śpi w odzyskanym transporterku bo przyniosłam go od Tygryska.

i pachnie Tygryskiem :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw gru 19, 2013 19:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Nie bo jak przyniosłam transporterek to umyłam go.
Ona dobrze wie że to jej - poobcierała się , zaznaczyła, weszła i już tam została. Siedzi w nim od godziny.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw gru 19, 2013 19:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

Nie bo jak przyniosłam transporterek to umyłam go.
Ona dobrze wie że to jej - poobcierała się , zaznaczyła, weszła i już tam została. Siedzi w nim od godziny.

pilnuje :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 19, 2013 19:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Może też śpią. Ofelia na ulubionym dekoderowym legowisku, Mała Czarna nie wiem gdzie, chyba na kocyku na szafce w przedpokoju.
A mi się znudziło sprzątanie. Zastanawiam się, czy by się przez resztę dnia nie poobijać...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw gru 19, 2013 19:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

MB&Ofelia pisze:Może też śpią. Ofelia na ulubionym dekoderowym legowisku, Mała Czarna nie wiem gdzie, chyba na kocyku na szafce w przedpokoju.
A mi się znudziło sprzątanie. Zastanawiam się, czy by się przez resztę dnia nie poobijać...

:ok: :ok: :ok: :ok: :idea: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw gru 19, 2013 19:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

MB&Ofelia pisze:Może też śpią. Ofelia na ulubionym dekoderowym legowisku, Mała Czarna nie wiem gdzie, chyba na kocyku na szafce w przedpokoju.

przecież już noc 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 19, 2013 19:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Wieczorem koniec z pracą. :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]