Ewa L. pisze:A jak ciacho - smakowało zwierzolubom?
ciasto smaczne, będa u mnie później fotki to sama ocenisz czy byś była gotowa dać za niego datek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:A jak ciacho - smakowało zwierzolubom?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A jak ciacho - smakowało zwierzolubom?
ciasto smaczne, będa u mnie później fotki to sama ocenisz czy byś była gotowa dać za niego datek
MonikaMroz pisze:On to dzielny chłopaczek
Może Ty się na niego zdecydujesz ?? Przecież chciałaś swego czasu 3 kotka
MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji![]()
A jak tam Pola i Zuzia? Jak się dziewczynki miewają?
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji![]()
Pola śpi w kuchni na wiszącej szafce a Zuzia zadowolona śpi w odzyskanym transporterku bo przyniosłam go od Tygryska.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji![]()
Pola śpi w kuchni na wiszącej szafce a Zuzia zadowolona śpi w odzyskanym transporterku bo przyniosłam go od Tygryska.
i pachnie Tygryskiem
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Hej. Dzień się trochę poprawił. Sprzątam chałupkę. Koty mi pomagają ile mogą. I wylizują talerz po mojej kolacji![]()
i pachnie Tygryskiem
Nie bo jak przyniosłam transporterek to umyłam go.
Ona dobrze wie że to jej - poobcierała się , zaznaczyła, weszła i już tam została. Siedzi w nim od godziny.
MB&Ofelia pisze:Może też śpią. Ofelia na ulubionym dekoderowym legowisku, Mała Czarna nie wiem gdzie, chyba na kocyku na szafce w przedpokoju.
A mi się znudziło sprzątanie. Zastanawiam się, czy by się przez resztę dnia nie poobijać...
MB&Ofelia pisze:Może też śpią. Ofelia na ulubionym dekoderowym legowisku, Mała Czarna nie wiem gdzie, chyba na kocyku na szafce w przedpokoju.
A mi się znudziło sprzątanie. Zastanawiam się, czy by się przez resztę dnia nie poobijać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości