Dorota pisze:Zadnych wichur nie bylo.
Mru z nadzieją...
Były, były. W Poznaniu.
Inka poinformowana
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Zadnych wichur nie bylo.
Mru z nadzieją...
Hannah12 pisze:Coś tam było, ale w niedzielę chyba. Nie pamiętam straciłem poczucie czasu.
Haker pan na włościach
tosiula pisze:Hannah12 pisze:Coś tam było, ale w niedzielę chyba. Nie pamiętam straciłem poczucie czasu.
Haker pan na włościach
delektowałeś się ciszą i samotnością?
Hannah12 pisze:tosiula pisze:Hannah12 pisze:Coś tam było, ale w niedzielę chyba. Nie pamiętam straciłem poczucie czasu.
Haker pan na włościach
Tak, z tęsknoty zrobiłem kupę na łózko dużych. Po raz pierwszy jestem zupełnie sam w domu, nie licząc dochodzącej służby.
Haker
Hannah12 pisze:tosiula pisze:Hannah12 pisze:Coś tam było, ale w niedzielę chyba. Nie pamiętam straciłem poczucie czasu.
Haker pan na włościach
Tak, z tęsknoty zrobiłem kupę na łózko dużych. Po raz pierwszy jestem zupełnie sam w domu, nie licząc dochodzącej służby.
Haker
MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:PS. Pysia zawsze jak jej duża ma dyżur to zrobi sioo do szafy.
Biedna![]()
Fasolka
Hannah12 pisze:Fasol, nie przeginaj. Twój dom jest najcudowniejszy na świecie, a Twoja Duża najwspanialsza wszechświecie. Haker & Pysia
MalgWroclaw pisze:Pewnie, Pysiu, że nie jesteś biedna. Duża zawsze mówi, że biedne są koty bezdomne, a my mamy domy. No, ja mam kiepski dom, ale duża mówi, że własny.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Wojtek i 446 gości