aamms pisze:kotkins pisze:A! I będę uprawiała jogging.
Bez ryzyka wybicia sobie samej sobą samą zębów...
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:kotkins pisze:A! I będę uprawiała jogging.
Bez ryzyka wybicia sobie samej sobą samą zębów...
![]()
![]()
![]()
![]()
kotkins pisze:Z tym joggingiem kłamię Wam w żywe oczy: NIENAWIDZĘ biegania.
Jestę persę...kanapa wydaje mi się pociągająca najbardziej na świecie.
Kanapa , książeczka, net...
I żeby ciepełko było!
Aniada pisze:Mogłabym tak dłuuuugo. Muszę się w końcu zebrać i upamiętnić przeżycia przeprowadzkowe na blogu*. Chyba powoli wychodzę z traumy i po trzech miesiącach będę gotowa zmierzyć się ze wspomnieniami...
floxanna pisze:Aniada pisze:Floxanna, miałam kupić mieszkanie w takiej kamienicy.
Cóż, ja nie miałam wyboru, a mieszkanie zasadniczo jest durne jak nie wiem co: całe w kształcie trapezu, prawie żadnych kątów prostych między ścianami, łazienka z oknem, kuchnia bez okna, metraż taki, że spokojnie dałoby się znaleźć taki sam z dwoma pokojami (to ma pokój kompletnie nie do podzielenia)… Jednak zawsze to własny kąt bez kredytów itp. A że wokół kupa budynków z mieszkaniami socjalnymi, a wychodząc w zeszłą sobotę rano, ujrzałam swój samochód z rozpirzonymi lusterkami (jeszcze 3 czy inne spotkał ten sam los), no to… koloryt, folklor, whateverAle przynajmniej bywa zabawnie
floxanna pisze:Ser-niczek pisze:to przedniojęzykowo-zębowe "ł"....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6NvCIFC4rus
Ser-niczek pisze:Wyjatkowa tortura dla słuchacza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości