Gibutkowa pisze:Dokładnie! Z każdym nowym zdjęciem to widać!
Ja tam praktycznie nie widzę różnicy.
Wyniki Jasia

i karma jaką dostaje

Pytałam pani doktór, czy mu nie zwiększyć podawania tauryny i powiedziała, że to co dostaje w karmach to powinna być już dla niego wystarczająca ilość, bo w witaminach też ją dostaje.
Wołowinka też już się rozmraża.

taki olej też dostaje co 2 dni

Od jutra nie będę pisała na forum co Jasiu dostaje do jedzenia, bo później wychodzi, co u niektórych podczytywaczy, że tylko go karmię sercami indyczymi.
Ja stosuję do zaleceń lekarzy, pytałam co mam mu dawać do jedzenia, a nie mogę też w niego pakować nie wiadomo ile, bo zwymiotuje a przecież nie chodzi o to prawda.
Wszystkie badania jakie sugerują lekarze ma robione, ale z jego przytyciem może być ciężko, może pozostać taki jaki jest, bo albo ma wady genetyczne, albo pasożyta, albo jakiś nowotwór.
Miał robione RTG, miał 2 USG, jedno z podejrzeniem chłoniaka a drugie jego prawdopodobne wykluczenie i nadal nic.
Jutro jak mi się uda, to zawiozę jego kupę i mocz na badania.
Mam też problemy z pozostałymi kotami.
Chora jest jednak nadal Lusia, Franuś problemy z zębami i Kubisia która wymiotuje od kilku dni(dzisiaj po lekach jeszcze nie, ale wczoraj po przyjściu z lecznicy zwymiotowała) i Wituś,

a za wizyty co drugi- trzeci dzień płacę po ponad 80 złotych a jutro mam jechać na badania krwi z Franusiem i Kubisią.
Także święta mam z głowy.
Bardzo też dziękuję mb i Szymkowa, Theodora, alessandra za wpłatę dla Jasia
Troszkę zdjęć
Kubisia 11lat

Lusia 14
grupowe

Tola i Misia

Franuś

Molisia
Molisia, Lusia i Boluś

Tola i Boluś
Molisia i Tola