Broszka & Company cz.5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 20, 2013 14:28 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

morelowa pisze:Słów mi zabrakło... Koniś...
To chyba wielkie szczęście mieć takie możliwości...i niekoniecznie finansowe, ale i 'lokalowe', i towarzyskie.. :D

W sumie kumpela nie grzeszy możliwościami ;) Mieszka i pracuje w dużym mieście a Babuleńka mieszka na hotelu w podmiejskiej stajni pensjonatowej. Koleżanka to osoba która sobie odmówi ale kobyłka musi mieć wszystko co trzeba :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob kwi 20, 2013 15:42 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

To fajną masz kumpelę :D
A myślałam, że ten widok za konisiem, to taka posiadłość jak Twoja np. ...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 20, 2013 16:12 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Fajna Człowieka z tej kumpeli :D
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob kwi 20, 2013 19:56 Re: Broszka & Company !!! pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT s.

Broszka pisze:Flip i Flap :mrgreen:
Obrazek

To Broszki tyłokocie na tym zdjęciu? Szczuplutka nie jest :lol: .
Całkiem jak moje wyglądają, też jedna duża i przy kości a druga mała i chuda :ryk: .

Historia z kobyłką magiczna, jak na to forum przystało. Chcieli wywieźć do rzeźni trzynastoletniego konia?
Dobrze, że tak się skończyło.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Nie kwi 21, 2013 8:17 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Piękna kobyłka-seniorka :wink:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie kwi 21, 2013 14:47 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Ja z doskoku, bo od netu mnie znowu karnie odcięli przez jednego klienta, co to od lutego do teraz nie zdążyl zaplacić :evil: :evil: :evil:

Nie znacie się kobiety :mrgreen: - Pippinek jest po prostu wybitnie inteligentny i się nudzi w towarzystwie samych seniorek. A ja dzieci się nudzą, to rozrabiają :wink:

Kobylka z pyska nie wygląda na taką starowinkę :)

Tot ziens :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon kwi 22, 2013 8:43 Re: Broszka & Company !!! pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT s.

wiewiur pisze:To Broszki tyłokocie na tym zdjęciu? Szczuplutka nie jest :lol: .

Nie, to oczywiście tyłokocie otyłej seniorki :twisted:
Brosiaczek-Prosiaczek jest wprawdzie owinięta słoninką tu i ówdzie ale na szczęście bardzo daleko jej do rubensowskich kształtów Brustera :lol:

wiewiur pisze:Historia z kobyłką magiczna, jak na to forum przystało. Chcieli wywieźć do rzeźni trzynastoletniego konia?
Dobrze, że tak się skończyło.

Kobyłka była w stadninie klaczą hodowlaną i rodziła źrebaki. Niestety przestała zachodzić w ciążę więc stała się bezużyteczna - takie konie są w stadninach "brakowane" i najczęściej trafiają do rzeźni bo nie ma chętnych na bezpłodną kilkunastoletnią kobyłę hodowlaną. Miała Babulka szczęście że wtedy trafiła najpierw do handlarza zamiast prosto do ubojni - wprawdzie ja wtedy szukałam młodego konia do sportu, ale jak ją zobaczyłam to nie mogłam tak zostawić bo to naprawdę fajna kobyłka ;) Ale mina trenera bezcenna kiedy mu powiedziałam że kupiłam wybrakowaną kilkunastoletnią kobyłę hodowlaną :lol: Potrenowaliśmy z nią i wystartowała kilka razy w różnych zawodach - gdyby nie wiek to mogłaby wiele osiągnąć bo skakała naprawdę super, wręcz wybitnie. Już po pierwszych zawodach miałam propozycje od kilku osób żeby ją zaźrebić i sprzedać źrebaka :twisted:

felin pisze:Ja z doskoku, bo od netu mnie znowu karnie odcięli przez jednego klienta, co to od lutego do teraz nie zdążyl zaplacić :evil: :evil: :evil:

O rany, współczuję :|
Niestety taka jest rzeczywistość - właśnie przez takich klientów musiałam zamknąć swoją firmę bo nie dawałam rady na bieżąco opłacić zusu z powodu opóźnień w zapłacie za moją pracę...

felin pisze:Tot ziens :twisted:

Wczasujesz się w Amsterdamie? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon kwi 22, 2013 15:34 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Mam dwie bardzo dobre wiadomości o Pippinie :P
Pierwsza to że przyszedł wynik histopatologii i brzydki twór to było zniekształcone jajeczko ale na szczęście nie zdążyło się zezłośliwić :ok:
Druga dobra wiadomość jest taka że dziąsła wyglądają lepiej :ok:

U Was też tak gorąco? Normalnie upał jak w środku lata :evil:
Myślałam że się ugotuję w samochodzie czekając na załadunek w pełnym słońcu.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon kwi 22, 2013 15:38 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Pippinek górą :dance:

Mamy lato :dance2:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon kwi 22, 2013 15:41 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Pippinek :piwa: :piwa: :1luvu:
No, powiedzmy późnią wiosnę. Sweterek potrzebny jeszcze :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon kwi 22, 2013 15:46 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

hanelka pisze:Sweterek potrzebny jeszcze :)

Ale tylko rano i późnym wieczorem bo w dzień ugotowałabym się w swetrze - nawet w koszulce z krótkim rękawem było mi dzisiaj za gorąco :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon kwi 22, 2013 16:33 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

a ja w koszulce na ramiączkach... :oops:

Obrazek

morelowa

Post » Pon kwi 22, 2013 17:10 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Dzisiaj najchętniej rozebrałabym się do samego stanika ale niestety meszki gryzą niemiłosiernie a jestem uczulona, więc staram się wystawiać na pożarcie jak najmniej ciała :?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon kwi 22, 2013 19:58 Re: Broszka & Company * pilnie odkupię/pożyczę AEROKAT !!! s

Super że to było tylko jajeczko :ok: I że przyszło prawielato :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 23, 2013 8:36 Re: Broszka & Company

Pippinek :dance: :dance2:
No to wielkie ufff!!!
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]