Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 10, 2013 12:39 Re: Złosiej czarno biały terrorysta . PROSIMY O GŁOSIKI str

agusialublin pisze:Dobrze by było gdybyś Złosia pozbawiła klejnotów przed tym jak zacznie znaczyć teren.
Gdzieś mi isę o uszy obiło że jak raz zacznie i sobie utrwali to i po kastarcji dalej może olewać wszystko ciepłym moczem :mrgreen: A wtedy kiepsko będzie :mrgreen:

Moja wet radzila zeby czekac do znaczenia ale z powodu jego "rasy" chodzilo o to zeby mial czas sie rozwinać nabrac "męskosci" ,ale po tym jakiego świra ostatnio kocie dostaje postanowilam ze najprawdopodobniej w piatek Zloś straci pompony.We wtorek skocze z nim do weta zeby go obejzala obadala itp i wtedy ustale dokladnie co i jak.

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Nie lut 10, 2013 12:48 Re: Złosiej czarno biały terrorysta . PROSIMY O GŁOSIKI str

Lilka Mrau pisze:
agusialublin pisze:Dobrze by było gdybyś Złosia pozbawiła klejnotów przed tym jak zacznie znaczyć teren.
Gdzieś mi isę o uszy obiło że jak raz zacznie i sobie utrwali to i po kastarcji dalej może olewać wszystko ciepłym moczem :mrgreen: A wtedy kiepsko będzie :mrgreen:

Moja wet radzila zeby czekac do znaczenia ale z powodu jego "rasy" chodzilo o to zeby mial czas sie rozwinać nabrac "męskosci" ,ale po tym jakiego świra ostatnio kocie dostaje postanowilam ze najprawdopodobniej w piatek Zloś straci pompony.We wtorek skocze z nim do weta zeby go obejzala obadala itp i wtedy ustale dokladnie co i jak.

Złosio i tak jest wyjątkowo męski :D
A zę będzię teraz miałczał cienkim głosikiem to nic wielkiego się nie stanie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lut 10, 2013 12:55 Re: Złosiej czarno biały terrorysta . PROSIMY O GŁOSIKI str

agusialublin pisze:
Lilka Mrau pisze:

Złosio i tak jest wyjątkowo męski :D
A zę będzię teraz miałczał cienkim głosikiem to nic wielkiego się nie stanie :mrgreen:

Hhhahaha :P tia...Tylko jeszcze musze transporterek pozyczyc....bo na kastracje jakos kase załatwie ale na transporterek juz nie...ale cos wymysle:)

Lilka Mrau

Post » Nie lut 10, 2013 13:26 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

widzisz, szkoda, że ja nie jestem z Poznania ani ty z Warszawy, dałabym ci swój :p

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Nie lut 10, 2013 13:33 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Koczi pisze:widzisz, szkoda, że ja nie jestem z Poznania ani ty z Warszawy, dałabym ci swój :p

Ehh kurcze tak to bywa....zazwyczaj tak jest ze cosik nie pasi :P Ale dzieki za dobre chęci:))

Lilka Mrau

Post » Nie lut 10, 2013 22:45 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

ciachać Złosia? biedny i to jeszcze za to, że troszkę szaleje. buuuuuuu :twisted:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto lut 12, 2013 9:44 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Dziś szykujemy się na wizyte u veta zeby wszystko zaplanować...mam nadzieje ze uda sie to zaklepać na piątek.
Złoś testuje pożyczony transporterek :))
Obrazek
Obrazek
Chyba mu się podoba :))

edit
Wróciliśmy od weta.Postanowione ...w piątek na ok 12:40 Złoś ma umówioną kastrację . Troszkę mam stracha ....
U weta nie chciał wyjść z transporterka xD Waży dokładnie 4,5 kg:)

Lilka Mrau

Post » Wto lut 12, 2013 17:35 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Lilka Mrau pisze:Dziś szykujemy się na wizyte u veta zeby wszystko zaplanować...mam nadzieje ze uda sie to zaklepać na piątek.
Złoś testuje pożyczony transporterek :))
Obrazek
Obrazek
Chyba mu się podoba :))

edit
Wróciliśmy od weta.Postanowione ...w piątek na ok 12:40 Złoś ma umówioną kastrację . Troszkę mam stracha ....
U weta nie chciał wyjść z transporterka xD Waży dokładnie 4,5 kg:)

No to zaczynamy trzymać kciuki za chłopaka :ok: :ok: :ok:
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. U mnie jak Pysionkowi wycieli to i owo to praktycznie kocisko po południu do użytku było. Oczywiście pierwsze miejszce gdzie polazł to kuchnia i micha, ten kot to konia z kopytami by zjadł i krową poprawił :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Wto lut 12, 2013 19:53 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Napisałam wierszyk, proszę mnie pochwalić :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 14, 2013 9:16 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Uhh uhh...zbliża sie ten dzien...dziś ok 18 ostatnie karmienie Złosia ..i głodówka ..tak zaleciła pani weterynarz .Denerwuje się ..

Dziś walentynki wiec wszystkim życzymy cudownego dnia:))
Obrazek

Lilka Mrau

Post » Czw lut 14, 2013 11:17 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Złosio, Wesołych Walentynek zycymy Koko, Rysia i Pysio

ps.Duza nie potrafi wklejać obrazków

A wiesz kiedy Pysion był odjajczany? Dokładnie w tamtym roku w walentynki. Ale mu datę wybrałam co nie :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw lut 14, 2013 13:43 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw lut 14, 2013 13:44 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

agusialublin pisze:Złosio, Wesołych Walentynek zycymy Koko, Rysia i Pysio

ps.Duza nie potrafi wklejać obrazków

A wiesz kiedy Pysion był odjajczany? Dokładnie w tamtym roku w walentynki. Ale mu datę wybrałam co nie :mrgreen:

Hhahahhaa to obchodzicie rocznice straty jajek?:P

edit :
O 18 niedobra pancia zabrała kociaczkowi jedzonko....bieedny koteczek.Ale wcześniej dostał pyszną saszetkę:)
Coraz bardziej się stresuję . trzymajcie kciuki .

Lilka Mrau

Post » Czw lut 14, 2013 20:15 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Złosio jesteśmy z Tobą :ok:

Nie mart się chłopie, jutro bedzie dobrze, zobaczysz :ok: :mrgreen:

Koko, Rysia i Pysio :ok:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw lut 14, 2013 20:17 Re: Złosiej czarno biały terrorysta ^^ cz.2

Koffam Złosia :)

MaryLux