Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Doczytałam. Kciuki za Gabi trzymam.Duże!
jaaana pisze:... poszła poleżeć pod balkonem, a tam wieje. Jest co prawda obetkany, ale to świetna zabawka i zawsze obetkacz jest wywleczony.
jaaana pisze:moś pisze:Doczytałam. Kciuki za Gabi trzymam.Duże!
Dzięki. To i za Szantę też, bo właśnie ją Gabrynia morduje.
A Gabrynia morduje zwykle z wielkim zaangażowaniem.
zabers pisze:jaaana pisze:... poszła poleżeć pod balkonem, a tam wieje. Jest co prawda obetkany, ale to świetna zabawka i zawsze obetkacz jest wywleczony.
na wiejący balkon polecam taśmę do uszczelniania okien. (przy założeniu, że z niego nie korzystasz zimą. )
taśmy nie rozcinać, przykleić od wewnątrz, załamując pod kątem prostym. chroni jak złoto, a i po odklejeniu nie zostawia wiele śladów (zresztą, do usuwania klejących śladów są świetne środki - sprawdzałam)
jaaana pisze:zabers pisze:jaaana pisze:... poszła poleżeć pod balkonem, a tam wieje. Jest co prawda obetkany, ale to świetna zabawka i zawsze obetkacz jest wywleczony.
na wiejący balkon polecam taśmę do uszczelniania okien. (przy założeniu, że z niego nie korzystasz zimą. )
taśmy nie rozcinać, przykleić od wewnątrz, załamując pod kątem prostym. chroni jak złoto, a i po odklejeniu nie zostawia wiele śladów (zresztą, do usuwania klejących śladów są świetne środki - sprawdzałam)
Balkon jest uszczelniony. Wieje spod progu czy jakoś tak.
jaaana pisze:moś pisze:Doczytałam. Kciuki za Gabi trzymam.Duże!
Dzięki. To i za Szantę też, bo właśnie ją Gabrynia morduje.
A Gabrynia morduje zwykle z wielkim zaangażowaniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 393 gości