Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 06, 2011 9:12 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

Witamy mikołajkowo :1luvu: :kotek:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto gru 06, 2011 9:54 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Wesołych Mikołajek
Obrazek
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto gru 06, 2011 11:05 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ale tu słodziakowo :1luvu:
Gosiara

Post » Wto gru 06, 2011 21:38 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Śro gru 07, 2011 0:11 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Dzięki że zajrzałyście dziewczyny.Bejbi dostała zabawkę własnej roboty TŻ-a i woli to niż kupne.Od trzech dni leci jej z oczu wydzielina w kolorze krwi :( to nie chce zejść i co zmyję jest z powrotem.Wczoraj kupa końcówka lejąca i capiło jakby przetrawionym alkocholem
Obrazek jeśli jeszcze zrobi taką kupę to daję na testy na lamblie bo nie wiem już na co :cry: takiego zapachu nigdy nie czułam 8O Ja dziś zapomniałam że jestem zarejestrowana do dwóch lekarzy i potem jeszcze do sklepu.Bejbi robi te dźwięki jakby ją miało udusić,a potem przestaje 8O dziś wystawiła kawałek języczka przy tym :( co mogła złapać :? Wlazł kominiarz w buciorach to trochę przetarłam,ale ja krok w krok za nim nie chodziłam.Nie daję na razie tacek.Zjadła jedną i jakoś tak się zaczęło od oczek.Może za tłuste to bo kupa dzień wcześniej niby ładna,ale tłusta lub mokra :roll: sama nie wiem.Jak w teście nic nie wyjdzie to muszę krew pobierać i chyba zejdę z kotem razem na zawał.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro gru 07, 2011 7:18 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

jezu co się dzieje z Bejbi????
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 07, 2011 9:21 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Edytka1984 pisze:jezu co się dzieje z Bejbi????

Nie wiem.Je i pije,ale kupa...i te oczy.Już kupę mam i dziś zaniosę.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 07, 2011 9:25 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

Oj Bejbi no! nie możesz sie miec w końcu lepiej, przecież nie znosisz weta i badań.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro gru 07, 2011 9:27 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

:( Trzymam kciuki z całych sil :!: Wczoraj ja byłam w klinice bo się zagubiły wyniki rozmazu z krwi(tydzień temu)Był sam szef jak przeczytał to musiałam usiąść,powiedział że dziwna ta krew wskazuje na raka :cry: Kot ma białaczke :cry: Potem się uspokoiłam i powiedziałam żeby zajrzał do komputera do historii choroby,mówi miała test wynik ujemny jedno szczęście to pewnie przez te robale... :roll: W pon.odrobaczanie,a potem tydzień puzniej mamy znowu rozmaz zrobić.... :roll:
Gosiara

Post » Śro gru 07, 2011 9:29 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Oj Bejbi no! nie możesz sie miec w końcu lepiej, przecież nie znosisz weta i badań.

Dlatego pójdę tylko z kupą i jeśli nic nie wyjdzie to wtedy z kotką.Wolałabym by nic nie wyszło bo leki by ją zabiły.To co się stało po leczeniu Fenbendazolem na lamblie przekroczyło wszystkie normy i nigdy nie wyczytałam by kot tak zareagował źle i dostał po tym zapalenia żołądka i jelit.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 07, 2011 9:30 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze::( Trzymam kciuki z całych sil :!: Wczoraj ja byłam w klinice bo się zagubiły wyniki rozmazu z krwi(tydzień temu)Był sam szef jak przeczytał to musiałam usiąść,powiedział że dziwna ta krew wskazuje na raka :cry: Kot ma białaczke :cry: Potem się uspokoiłam i powiedziałam żeby zajrzał do komputera do historii choroby,mówi miała test wynik ujemny jedno szczęście to pewnie przez te robale... :roll: W pon.odrobaczanie,a potem tydzień puzniej mamy znowu rozmaz zrobić.... :roll:

Ale Cię wystraszyli 8O 8O
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 07, 2011 10:53 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Bejbisiu, kotuniu, nie choruj....
u mnie na lamblie fenbendazol brała Coco ale oprócz tego, że wiła się jak piskorz przy podawaniu to wszystko było ok

a z oczek taką rdzawą wydzielinę ma Buba, ale to taki rdzawy kolor...pierwszy raz jak to zobaczyłam to też myslałam, że to jest krew
Buba na stałe ma krople Maxitrol do oczy i do nosa tak 2,3 razy dziennie i nie ma tej wydzieliny, a czasem to nawet z ropą była pomieszana
wetka powiedziała, że do końca zycia jest na to skazana...i faktycznie jak zapomną i nie zapuszczę to zaraz się znowu pojawia ten paskudny wyciek

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro gru 07, 2011 11:19 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:Bejbisiu, kotuniu, nie choruj....
u mnie na lamblie fenbendazol brała Coco ale oprócz tego, że wiła się jak piskorz przy podawaniu to wszystko było ok

a z oczek taką rdzawą wydzielinę ma Buba, ale to taki rdzawy kolor...pierwszy raz jak to zobaczyłam to też myslałam, że to jest krew
Buba na stałe ma krople Maxitrol do oczy i do nosa tak 2,3 razy dziennie i nie ma tej wydzieliny, a czasem to nawet z ropą była pomieszana
wetka powiedziała, że do końca zycia jest na to skazana...i faktycznie jak zapomną i nie zapuszczę to zaraz się znowu pojawia ten paskudny wyciek

Bejbi kicha pod rząd z 9 razy i cicho płacze :(
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 07, 2011 12:13 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Buba kicha...ale nie płacze...wysmarkuje tylko takie zielone, czasem z krwią lub ropą glutki
jednak jak pilnuję zapuszczania kropli to jest dużo lepiej

Niunia :ok: :ok: :ok: :ok: za ciebie i twoje zdrówko

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro gru 07, 2011 12:31 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Czy jest w planach sterylka?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]