U mnie dorwala juz grzbiecik,kryze boczki ,ogon.......teraz poluje na moje podwozie.
Ugryzc ja czy nie to pytanie na dzis

Gucio waleczny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:U nas dzis duza szaleje ze szczotka-dorwala juz Smakusie i Rysia....teraz poluje na mnie .
U mnie dorwala juz grzbiecik,kryze boczki ,ogon.......teraz poluje na moje podwozie.
Ugryzc ja czy nie to pytanie na dzis![]()
Gucio waleczny
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:U nas dzis duza szaleje ze szczotka-dorwala juz Smakusie i Rysia....teraz poluje na mnie .
Ugryzc ja czy nie to pytanie na dzis![]()
Gucio waleczny
Lepiej nie gryź ręki, która daje jeść.
Fasolka praktyczna
Właśnie się załamałam. Szłam sobie niedaleko domu, ale uliczką osiedla obok, nie mojego. Mieszka tam kocurek, którego bardzo lubię. Kropek ma dom, jest wychodzący, nie został wykastrowany, bo jego pani - działaczka TOZ - uważa, że "jest szczęśliwy". Kropka akurat nie było, był inny kocurek, którego pamiętam jako młodziaka. Też wchodzi do domu tej pani. Strasznie miauczał, akurat szła jego pani, więc pytam, czemu tak miauczy, chyba nie jest wykastrowany. Nie jest, po co, przecież może wejść do domu![]()
Załamka totalna.
MalgWroclaw pisze:Dałam się grzecznie wysmarować.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Miau. Wstałyśmy, śniadanie było, smarowania jeszcze nie.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Ale to nie jest konkurs na dzielność, tylko kocią pięknotę![]()
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 76 gości