Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 19:33 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Erin pisze:Tak, tak - przekonuj dalej wszystkich wkoło, że babie chodzi o pieniądze :roll:
Ty i wszystkie osoby tutaj, których nie wolno skrytykować.
Najpierw histeria, że koteczce dzieje się krzywda, teraz wszystko cacy :roll:
A daj Boże zdrowie ... Zosi przede wszystkim.

Gadka dziada do obrazu daje większy efekt :?

Nigdzie nie zostało napisane,że jest cacy.To Twoje słowa.Napisałam,że została przeze mnie doinformowana jak postępuje się z kotami i teraz wie,że powinna ją zbadać i wysterylizować..A jak nie da sobie rady zawsze może ją do mnie zwrócić w/g umowy.Widzę jednak,że omijasz niewygodne Ci tematy,bo nie dałaś mi odpowiedzi,czy wszystkie swoje koty wysterylizowałaś w wieku 6 miesięcy.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lis 26, 2011 13:28 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Jak ten czas szybko leci.Niedawno Lajla była malutką kruszynką.
A już w czwartek trzeba będzie zrobić mięsnego torcika ,bo pannica skończy pół roczku :mrgreen: :1luvu: :piwa:

Obrazek

Obrazek

welina

Post » Sob lis 26, 2011 14:11 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Sto lat dla panienki Lajli :piwa:

Pol roku! Kto by pomyslal...czas tak szybko leci, niedlugo bedzie taka duza jak Kacperek :mrgreen:

A tak btw, ile lat ma Kacperek? Pamietam, jak czytalam na watku dorci44, ze jej syn go z drzewa sciagal - tez wydaje mi sie, ze to niedawno bylo, ale pewnie juz z rok minal albo wiecej.

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lis 26, 2011 14:43 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

popi pisze:Sto lat dla panienki Lajli :piwa:

Pol roku! Kto by pomyslal...czas tak szybko leci, niedlugo bedzie taka duza jak Kacperek :mrgreen:

A tak btw, ile lat ma Kacperek? Pamietam, jak czytalam na watku dorci44, ze jej syn go z drzewa sciagal - tez wydaje mi sie, ze to niedawno bylo, ale pewnie juz z rok minal albo wiecej.

Oj czas szybko leci.Pan Kacperek ur.się 1.04 2009 r,a został adoptowany jak miał 6 miesięcy :ryk: .Uświadomiłaś mi w tej chwili jakie to stare byczysko. :mrgreen: W przyszłym roku skończy 3 latka. 8O

welina

Post » Sob lis 26, 2011 14:54 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

:torte: dla Lajlusi :balony:
Czas leci jak zwariowany :twisted:
Broszce odmierzam teraz nie miesiącami a kilogramami - karzełek już waży prawie 4,5 kg :ryk:
Ile waży Lajla?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lis 26, 2011 15:04 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Dziewczyny poczekajcie jeszcze trochę.Urodziny dopiero 1 grudnia :mrgreen: :lol:
Dawno jej nie ważyłam.Jest drobniutka.Myślę,że ok 2,5 kg.To Broszka kawał baby 8O

welina

Post » Sob lis 26, 2011 15:10 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Broszka pisze::torte: dla Lajlusi :balony:
Broszce odmierzam teraz nie miesiącami a kilogramami - karzełek już waży prawie 4,5 kg :ryk:
Ile waży Lajla?

Broszka, rzeczywiscie karzelek :ryk: :ryk: moj grubas tyle wazy!

Welina, a Kacperek to taki zartownis chyba? Primaaprilisowy :mrgreen:

Impreze mozemy druga w czwartek zrobic :wink:

popi

Post » Sob lis 26, 2011 15:15 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

popi pisze:
Broszka pisze::torte: dla Lajlusi :balony:
Ile waży Lajla?

Broszka, rzeczywiscie karzelek :ryk: :ryk: moj grubas tyle wazy!

Welina, a Kacperek to taki zartownis chyba? Primaaprilisowy :mrgreen:

Impreze mozemy druga w czwartek zrobic :wink:

Masz rację imprez nigdy za wiele. :mrgreen: :piwa:
Jak to Twój grubas tyle waży. 8O Ruda wiewióra waży chyba ok.7 kg.Nie nadążam kupować jedzenia,bo wszystkie wolą Lajli.A za mleczkiem Klara wprost przepadają i co niektórym tyłki rosną.A co tam.......... 8)

Kacperek jest niesamowity.Jak Lajla zbyt dokazuje to ją ogromniastą łapą stopuje na głowie jak piłkarz piłkę.Niesamowity widok.I nadal zawodzi i jęczy :mrgreen:

welina

Post » Sob lis 26, 2011 15:25 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

7 kilo :!: Takiego kota, to wolalabym ubierac niz zywic :mrgreen:

Moj ma wage modelowa, brzuszek mu troszke zwisa :oops: ale i tak wyglada bardzo przystojnie :P

popi

Post » Sob lis 26, 2011 15:31 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

popi pisze:7 kilo :!: Takiego kota, to wolalabym ubierac niz zywic :mrgreen:

Moj ma wage modelowa, brzuszek mu troszke zwisa :oops: ale i tak wyglada bardzo przystojnie :P

Tak myślę, bo utył ,ale w domu jest jeszcze jeden grubszy ( moich bratanków ). Ciało ma nabite jak kamień.Mojemu to też wisi brzuchol :mrgreen:Twój to jakiś "chudzieńki " jak na faceta 8)

welina

Post » Sob lis 26, 2011 15:42 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

welina pisze:Dziś dopiero ,oglądając po raz drugi zdjęcia ,zobaczyłam jak Kacper utył od podkradania jedzenia Lajli.A mówi się, że " kradzione nie tuczy " :mrgreen: :lol:

Obrazek
a tu prawie cała ferajna, bo pingwinka-Zolinka spała POD łóżkiem ;)

Nie wyglada na wiele wiekszego od mojego "chudzienkiego" 8) Tak, jak piszesz - jest pewnie bardziej nabity...3 kilo bardziej :mrgreen:

A ten jeszczegrubszy to ktory, ten po prawej ?

popi

Post » Sob lis 26, 2011 16:00 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

popi pisze:
welina pisze:Dziś dopiero ,oglądając po raz drugi zdjęcia ,zobaczyłam jak Kacper utył od podkradania jedzenia Lajli.A mówi się, że " kradzione nie tuczy " :mrgreen: :lol:

Obrazek
a tu prawie cała ferajna, bo pingwinka-Zolinka spała POD łóżkiem ;)

Nie wyglada na wiele wiekszego od mojego "chudzienkiego" 8) Tak, jak piszesz - jest pewnie bardziej nabity...3 kilo bardziej :mrgreen:

A ten jeszczegrubszy to ktory, ten po prawej ?

Kacper zawsze dziwnie się kurczy jak leży.Jest wysokim masywnym chłopakiem. :lol: .Obok jest Łatka myślę waży 4-4,5 kg, Lajla która na zdjęciach zawsze wychodzi duża i Pan Czesław (trzyłapek )jest tak ciężki,że ledwie biorę go na ręce.Zolinka jak zawsze się chowa.Masywna dziewczyna :ok: Dałam jej ksywkę "podkuchenna",bo lubi siedzieć w kuchni przy garach.Ta to już se krzywdy nie da zrobić :lol: To jest trójka moich bratanków.Moja jest jeszcze papuga -okropnie krzykliwa :strach: :smokin:

welina

Post » Sob lis 26, 2011 16:06 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Ze papuga krzykliwa wcale sie nie dziwie, tez bym byla przy takim stadzie :wink:

a papuga ile wazy? :ryk: :ryk:

Dodaje, bo zapomnialam napisac, ze Czesiu i Latka sa bardzo ladne i dorodne, zwlaszcza Czesiu :P

popi

Post » Sob lis 26, 2011 16:15 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

popi pisze:Ze papuga krzykliwa wcale sie nie dziwie, tez bym byla przy takim stadzie :wink:

a papuga ile wazy? :ryk: :ryk:

Łooooooooo obiadu by nie zrobił.To baba przekupa dlatego krzykliwa.Miałam chłopaków oswojonych,dawały mi buzi,ale popadały od zagrzybionego ziarna.Już tej firmy mie ma na rynku,ale moich trzech cudownych chłopaczków też. :crying:

Papudze dokucza tylko Lajla.Lubi wisieć na klatce jak worek 8) .Takiego ujęcia niestety nie dało rady zrobić.Niunia ( imie papugi ) już się do tego przyzwyczaiła i jej to nie przeszkadza.Bardziej boję się o łapkę Lajli jak skacze,ale nie mam żadnego pomyślunku jak zrobić żeby nie skakała.Choć nie jest tak wysoko z oparcia fotela,albo z mojej głowy :placz: .Może wykombinuję drabinę :mrgreen:
To ja dodam,że Zolinka jest też śliczna i do tego siostrą łatki.Czesław rzeczywiście jest niesamowity i olbrzymi.

Obrazek

Najpiękniejsze zdjęcie Czesia :lol: kto by pomyślał,że wyrośnie na olbrzyma :mrgreen:

Obrazek

A tu już Pan Czesław prawdziwy chłop przed telewizorem.
:mrgreen:

Obrazek

Udało mi się znależć zdjęcie sióstr Zolinki i Łatki jak były młodziutkie .

Obrazek

A to Kacperek "malutki" :mrgreen:

Obrazek

I moja ukochana "niebieskooka"Kicia która już nie żyje :(

Obrazek

A teraz koniec ze wstawianiem zdjęć,biorę się za pracę.
:roll: :(

welina

Post » Pon lis 28, 2011 11:02 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Welinko,śliczne foty szczęśliwych kotów :D
A Lajla patrzy na Ciebie z wyrzutem:pewnie chciała by pogonić troszkę za Niunią :mrgreen: :twisted:
Miłego dnia! :1luvu: :ok:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]