Witam
Asiu pytałaś czy Filek był u weta. Oczywiście, że był nic nie pisałam ponieważ wszystko w porządku, został odrobaczony i zbadany. Dziś znów byliśmy, u Michała (to nasz wet) bo niestety sama nie dałam rady obciąć Filkowi pazurów i zrobił to Michał - Filek nie był tym zachwycony przy obcinaniu okazało się, że nawet jakby mi się udało to robiłam to źle, bo obcinałam mu tylko same czubki i Michał pokazał mi jak należy to zrobić prawidłowo, ale chyba wolę żeby On to robił idzie mu znacznie lepiej niż mnie.

W sobotę biorę się za montaż półek myślę, że mu się to spodoba, będzie mógł sobie leżeć i obserwować wszystko z góry. 3 dni temu Filek odkrył nową zabawkę którą uwielbia - duży błyszczący guzik. Inne zabawki się chowają. Nie piszę często bo musiałabym stale się powtarzać i pisać że wszystko w porządku i że Filek zachowuje się jak Pan na włościach a także że wszędzie go pełno. Co jeszcze u Filka? Ma nowe własne łóżeczko w baranki, ale stanowczo woli spać na łóżku zwłaszcza gdy ma towarzystwo. To na tyle Pozdrawiam wszystkich Duża Filusia