Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 14:56 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Śliczności! :1luvu:
Kasiu, a Ty cokolwiek przełkniesz przy migrenie? Kciuki trzymam. :ok: :ok:

A urodziwaś niewątpliwie. :mrgreen: :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 23, 2011 16:56 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:
PcimOlki pisze:
Wielbłądzio pisze:....
PcimOlki, domyślam się, o które potencjalne 'garby' Ci chodzi, niestety byłbyś rozczarowany,....

Tu akurat mylisz się. Czysto teoretycznie rozważałem jedynie przynależność gatunkową. :lol:

To skąd wiesz, że jestem dwugarbna, a nie jedno-...?

Tylko z teorii. Niestety. :lol:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie sty 23, 2011 17:48 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

kalair pisze:(...)Kasiu, a Ty cokolwiek przełkniesz przy migrenie? Kciuki trzymam. :ok: :ok:
A urodziwaś niewątpliwie. :mrgreen: :P

No właśnie nie za bardzo :roll: Dziś w nocy zmusiłam się do zjedzenia połowy kostki twarożku, teraz zżarłam parę plasterków mozzarelli z pomidorem i trzy ptasie mleczka... Ale generalnie to cały czas mnie mdli i kręci mi się w głowie :(
Ale w sumie to dobrze: po pierwsze schudnę, a po drugie - będę mogła oszczędzić na jedzeniu. Bo po co je kupować, skoro ostatnio większość rzeczy z lodówki i tak wędruje prosto do kosza :oops:
Dziękuję :oops:

No i znów się tu mną zachwycajom :oops:
Nie ma bata, jutro skoro świt wyruszam na poszukiwania tego wymarzonego kochanka & sponsora w jednym :smokin:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 23, 2011 17:57 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Coś Ci się we mnie nie podoba :twisted: ?

Nie no - może to, że jesteś kobietą :smokin: . Ja hetero jestem...

A poza tym to Ty przecież masz już zdaje mi się jednego męża, prawda :wink: ...? Daga wydaje się być z tym stanem rzeczy milcząco pogodzona, dlatego nie widzę sensu dalszego tajenia niniejszego faktu przed światem :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 18:00 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:To nie szykany, to smutna prawda :(
Pluszaczek JEST okropnym debilem :crying:

Ale jakże sympatycznym 8) ............

Obrazek

Ta fotka to miszczostwo świata, jakże doskonale oddaje stan 'potencjału umysłowego' Plusia :roll:

Wstałam po 15.00.
Wielka czarna dupa.
Smutno.

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 18:12 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

vega29 pisze:Kasiu, Najdroższa, nie wiem, czy wiesz, ale jesteś... mężatką 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli chcesz, mogę Ci wysłać stosowny artykuł prasowy z dzisiejszego wydania Gazety Olsztyńskiej :wink: :smokin: Niestety, wersja jest papierowa, jakoś nie ma tego na ich stronie internetowej :?

Wersję elektroniczną udało się znaleźć ;)
lidka_park pisze:Zapraszam do kociej lektury :)
http://zwierzeta.wm.pl/Kotow-nigdy-dosc,103743

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie sty 23, 2011 18:14 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

:lol: :lol: :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 23, 2011 19:04 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:To nie szykany, to smutna prawda :(
Pluszaczek JEST okropnym debilem :crying:

Ale jakże sympatycznym 8) ............

Obrazek

Ta fotka to miszczostwo świata, jakże doskonale oddaje stan 'potencjału umysłowego' Plusia :roll:

Wstałam po 15.00.
Wielka czarna dupa.
Smutno.

Nie... no to zdjęcie rozwala mnie totalnie :smiech3: Chyba ustawię je sobie jako wygaszacz ekranu :smokin:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie sty 23, 2011 19:07 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Vega29 uważaj na zachwyty, bo Kasia zamiast na wygaszacz przyśle Ci żebyś miała w realu :mrgreen:

Ale fajowy z niego Kocur :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie sty 23, 2011 19:19 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Spokojnie, Pluś akurat jest od dawna zarezerwowany dla gattarki (no chyba, że w końcu zechciałaby go jednak behemotka - wtedy będzie miała pierwszeństwo, bo Ona posiada już na stanie dwóch warszawskich kretynów z paluszkami :wink: , Plupluń nareszcie miałby godnych siebie kolegów :mrgreen: ).

Łeb znów zaczął boleć :(

A Kretyn właśnie bije się z Dorianem :twisted: Nie wiem, który tym razem zaczął :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 19:39 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłądzio pisze:A Kretyn właśnie bije się z Dorianem :twisted: Nie wiem, który tym razem zaczął :twisted:

To musi wyglądać jakoś tak :smokin: ...........http://www.youtube.com/watch?v=-iLNT24NhYQ

bubor

Post » Nie sty 23, 2011 19:48 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

bubor pisze:To musi wyglądać jakoś tak :smokin: ...........http://www.youtube.com/watch?v=-iLNT24NhYQ

Aaaaaa :1luvu: Mój Młody :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podobno wielki i sprytny koczurek z niego wyrósł :wink: Ciekawe, kiedy wreszcie się zbiorę, żeby pojechać do mojej M. go odwiedzić :oops: ...

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 20:00 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Najlepiej wraz z pierwszymi promieniami wiosennego słońca :wink:

bubor

Post » Nie sty 23, 2011 20:04 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:To musi wyglądać jakoś tak :smokin: ...........http://www.youtube.com/watch?v=-iLNT24NhYQ

Aaaaaa :1luvu: Mój Młody :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Podobno wielki i sprytny koczurek z niego wyrósł :wink: Ciekawe, kiedy wreszcie się zbiorę, żeby pojechać do mojej M. go odwiedzić :oops: ...

Uwielbiam takie zabawy :1luvu: , a jak ma się je na żywo to w domu telewizornię można na śmietnik wywalić :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie sty 23, 2011 21:32 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Mam na kolanach zapasioną, mruczącą czarną Żabę :1luvu: Wtulam się w ciepły, mięciutki futrzak Żaby całą twarzą :1luvu: Kocham go :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A zaraz idę do mojej małej Księżniczki i Glamusia, których też bardzo bardzo kocham. Moje pchlarzątka najkochańsze :1luvu: :oops:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]