Macelek potrafi skraść serce - nadrabiam zaległości bo nie zauważę kiedy urośnie

Zauważyłam dlaczego Was gubię - odwiedzam, wpisuję się ale kto dołoży do zakładek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Kasiu, to jest kotek?
No kotek. Jak klikniesz w miniaturkę, to sie otworzy większe zdjęcie. Widać jak śpi skulonyTaki śliczny
Na klatce dopisek był, że kocięta ze łódzkiego schroniska proszą o domek ;( Nie mogłam mojego Mateusza odciągnąć od krówci. Powiedział, że jak dorośnie to będzie miał cztery kotki! I już nie może się doczekać. Rośnie mi kociarz
Cieszę się, że wzięłam Łatka. To on nauczył nas miłości do kotów. I uwrażliwił moje dzieci na kocią bezdomność i tęsknotę.
kussad pisze:Dobrze że w oskrzelach ma czysto!
Macelek potrafi skraść serce - nadrabiam zaległości bo nie zauważę kiedy urośnie
Zauważyłam dlaczego Was gubię - odwiedzam, wpisuję się ale kto dołoży do zakładek
jozefina1970 pisze:maciejowa pisze:jozefina1970 pisze:Kasiu, to jest kotek?
No kotek. Jak klikniesz w miniaturkę, to sie otworzy większe zdjęcie. Widać jak śpi skulonyTaki śliczny
Na klatce dopisek był, że kocięta ze łódzkiego schroniska proszą o domek ;( Nie mogłam mojego Mateusza odciągnąć od krówci. Powiedział, że jak dorośnie to będzie miał cztery kotki! I już nie może się doczekać. Rośnie mi kociarz
Cieszę się, że wzięłam Łatka. To on nauczył nas miłości do kotów. I uwrażliwił moje dzieci na kocią bezdomność i tęsknotę.
No właśnie kliknęłam i sie otworzyło... kotek w sklepie zoologicznym
maciejowa pisze:No opadają. A najgorsze, że ludzie kupują takie kotki, płacą grubą kasę i nie wiedzą, że wspomagają złodziei
maciejowa pisze:Bądźmy dobrej mysli. W tym roku żaden kotek nie zostanie wyrzucony
maciejowa pisze:KichamPewnie zaraz tez dostanę katar. A dowiedziałam się, że koleżanka młodszego, która chorowala razem z nim ostatnio, też jest chora
Cholera jasna, może w tym przedszkolu jakaś zaraza?
Ciepła pisze:maciejowa pisze:KichamPewnie zaraz tez dostanę katar. A dowiedziałam się, że koleżanka młodszego, która chorowala razem z nim ostatnio, też jest chora
Cholera jasna, może w tym przedszkolu jakaś zaraza?
mnie dzis boli gardlo..
wogole sie czuje jakby mnie walec przejechal..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 22 gości