Szalony Kot pisze:Jaka ładna, sama bym taką chciała
jak obiecujesz że się zmieścisz to Ci kupimy,co tam...

Moderator: Estraven
Szalony Kot pisze:Jaka ładna, sama bym taką chciała

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Jadę dzisiaj z Jadziunią do weta pokazać ją i umówić na sterylkę .
daj znać jak tam oględziny 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Gibutkowa pisze:http://allegro.pl/transporter-dla-zwierzat-materacyk-i1318401761.html
całkiem całkiem ale jeszcze 9 dni do końca. I Wa-wa
Neigh pisze:Gibutkowa pisze:http://allegro.pl/transporter-dla-zwierzat-materacyk-i1318401761.html
całkiem całkiem ale jeszcze 9 dni do końca. I Wa-wa
TO JEST TOTAL BADZIEW!!!!!!!!
mam taki niestety.......wypadają z niego te takie nooo zatyczki na których się kratka trzyma......tym samym kratka też wypada. Zapytajcie Edziny jak nie wierzycie, Gerarda w identycznym przywiozła ( tez nie było zatyczek).
Jak ktoś chce do mam do oddania używan wiklinowy - pierwszej młodości nie jest, ale spoko jak na takie wypady to moze byc
A taką torbę też mam.......pomarańczkową ( po króliku......). I kurczaki nie włazę.....a też jogę trenowałam rok no!
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:od wieczora szlaban na michę![]()
tak myślę-moze tak jak w przypadku Promyczka Erin uparla się (w sensie pozytywnym) aby przed odjajczeniem zrobić mu morfologię ,może Ty Gibutkowa też tak chcesz?
bo moi weci twierdzą że jedynym zagrożeniem dla kicia przy narkozie są chore nerki a oni kota nerkowego rozpoznają nawet na odległośc i z zamkniętymi oczami (dosłownie-bo po wechu i po dotyku),ale dla porządku wolę Cię zapytać

Marzenia11 pisze:Nie wiem czy Jadzia pojechala na sterylke. Od wczoraj od g.21 walcza o zycie Promyka. Syt jest krytyczna. Trudno pisac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel i 23 gości