Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 23, 2010 19:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Jestem. Kupiłam dwa gerberki i cztery paszteciki.
Zaraz zabieram Gramka do sypialni i będziemy czytać.

Aaa, jeszcze coś, bo wcześniej zapomniałam napisać.
Poprzedniej nocy się nie udało (nie pomógł nawet kawior :wink: ), ale dzisiejszej już się udało. Udało mi się znaczy wreszcie zaciągnąć Gramka do łóżka :mrgreen:
Spał całą nockę zwinięty w kłębuszek przy moich stopach :1luvu:

Ale wiecie, co jest najdziwniejsze...?
Moja piękna humorzasta Królewna wcale się tym nie przejęła i nie obraziła się na mnie. Gramek sobie już w najlepsze spał, kiedy przylazła i położyła się jak zwykle koło mojej twarzy. Mało, że nie rzuciła się na niego - ona nawet w ogóle do niego nie podeszła, żeby go kontrolnie obwąchać 8O
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob paź 23, 2010 22:42 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze: Zaległy newsletter dla Vivy coraz głośniej zawodzi o napisanie :oops:
Czy możesz ta myśl nieco rozwinąć? Brzmi bardzo intrygująco...

Wielbłądzio pisze:Udało mi się znaczy wreszcie zaciągnąć Gramka do łóżka :mrgreen:
Tylko (albo aż ;) ) dwa dni potrzebowałaś, żeby chłopaka zdeprawować :mrgreen:

Wielbłądzio pisze:Moja piękna humorzasta Królewna wcale się tym nie przejęła i nie obraziła się na mnie. Gramek sobie już w najlepsze spał, kiedy przylazła i położyła się jak zwykle koło mojej twarzy. Mało, że nie rzuciła się na niego - ona nawet w ogóle do niego nie podeszła, żeby go kontrolnie obwąchać 8O
Może dlatego, że to facet. Stwierdziła, że Gramek to żadna konkurencja ;) I to Ona siedzi w (na) Twoje głowie :wink:

Wielbłądzio pisze:Ogryniu, cudowny jesteś, bardzo bardzo podobny do mojego Ropucha :1luvu:
Kolorowa też piękna, nie wiedziałam, że ona ma jeszcze białe dessous :wink:
Takie Jej się zrobiło po sterylizacji. Dziękuję Ciociu za komplementy :1luvu: Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Nie paź 24, 2010 10:20 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Jestem. Kupiłam dwa gerberki i cztery paszteciki.
Zaraz zabieram Gramka do sypialni i będziemy czytać.

Aaa, jeszcze coś, bo wcześniej zapomniałam napisać.
Poprzedniej nocy się nie udało (nie pomógł nawet kawior :wink: ), ale dzisiejszej już się udało. Udało mi się znaczy wreszcie zaciągnąć Gramka do łóżka :mrgreen:

Ale wiecie, co jest najdziwniejsze...?
Moja piękna humorzasta Królewna wcale się tym nie przejęła i nie obraziła się na mnie. Gramek sobie już w najlepsze spał, kiedy przylazła i położyła się jak zwykle koło mojej twarzy. Mało, że nie rzuciła się na niego - ona nawet w ogóle do niego nie podeszła, żeby go kontrolnie obwąchać 8O

No to dobrze, bardzo się cieszę. Niech cudny czarny koczur sobie śpi razem z Wami :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 24, 2010 12:19 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Fajnie, że Gramek tak się zadomowił. A myśmy tu snuli koncepcję, jak się nie przystosuje :oops: Wielbłądziu, masz rękę do czarnych kocurków!
Paluszek

Post » Nie paź 24, 2010 17:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Paluszek pisze:Fajnie, że Gramek tak się zadomowił. A myśmy tu snuli koncepcję, jak się nie przystosuje :oops: Wielbłądziu, masz rękę do czarnych kocurków!

Wiem 8)
Najchętniej pozbyłabym się tych burasów, krowy i dzikiego pingwina i uzupełniła liczebność mojego stada wyłącznie o czarne egzemplarze płci męskiej :1luvu:

Znów od rana niespodziewanie poza domem (znów u Babci, ponieważ wymyśliła sobie, że dzisiaj pojedzie do swojej mamy na cmentarz... nie chciała słuchać próśb, żeby wstrzymała się z tym do czasu, kiedy wróci mama (moja) i będzie mogła z nią jechać :roll: ), znów do tyłu z kilkoma bardzo ważnymi sprawami :roll: :oops: ...

Alyaa, te newslettery pisuję dla akcji koty.sos, z którą od kilku lat jestem związana. Ponieważ ogólnie pisanie nie najgorzej mi wychodzi, zgodziłam się pomagać właśnie w ten sposób :wink:
Tyle, że teraz, dzięki obu akcjom z Babcią, znów jestem z tym moim nieszczęsnym pisaniem do tyłu :( ...

Gramuś znów z nami spał. Najwyraźniej uznał, że moje łóżko bardzo mu się podoba, bo dzisiaj od samego rana też kontynuuje okupację :D Zostawiłam go nawet w związku z tym na czas mojej nieobecności zamkniętego w sypialni z Królewną - i nic się nie stało, wszystko w porządku, po powrocie zastałam koczura tak samo drzemiącego w kłębuszku na wyrku, jak rano go zostawiłam. Coś czuję, że teraz to się go już z tego łóżka nie pozbędę. A nie mówiłam, że typowy facet :roll: :wink: ...? Dobrze, że chociaż przystojny i inteligentny. i w sumie to ja zawsze gustowałam w nieco starszych od siebie :mrgreen: ...

Bidzia roznosi kuwetę. Nie dadzą mi spokojnie zjeść te mendozy, no nie dadzą :twisted:

PS. Jutro wieczorem Tulia ma odwiedziny. Czyli chcę czy nie chcę - muszę posprzątać :roll:
Ale najpierw chcoiaż trochę się prześpię...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie paź 24, 2010 18:19 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Alyaa, te newslettery pisuję dla akcji koty.sos, z którą od kilku lat jestem związana. Ponieważ ogólnie pisanie nie najgorzej mi wychodzi, zgodziłam się pomagać właśnie w ten sposób :wink:
Tyle, że teraz, dzięki obu akcjom z Babcią, znów jestem z tym moim nieszczęsnym pisaniem do tyłu :( ...

Rozumiem ;) Skojarzyłam z inną Vivą - tą od Party, Show, i innych takich gazet (zboczenie zawodowe)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon paź 25, 2010 3:16 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Na rozum mi się rzuciło. Wstałam o trzeciej i sprzątam mieszkanie :roll:
No ale muszę, przecież dziś wieczorem ma przyjść Pani obejrzeć Tulkę, a w weekend posprzątać nie miałam kiedy... Gorzej tylko, że w robocie jak nic będę zasypiać :twisted:

Okupacja mojego wyrka trwa. Co za facet :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 5:34 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

kciuki za wizytę :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon paź 25, 2010 7:14 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:PS. Jutro wieczorem Tulia ma odwiedziny.

:ok: :ok: :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 25, 2010 7:29 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Posprzątałam :twisted:
Właśnie piję drugą kawę...

Wskutek porannego pośpiechu oraz zmęczenia robotą założyłam dziś byłam na siebie sweter, przez który prześwitują wszystkie posiadane przeze mnie staniki :twisted: No dobra, nie wiem, czy wszystkie (bo wszystkich to ja mam minimum ze 30;), tych zniszczonych w ogóle nie licząc), po przymierzeniu czwartego skapitulowałam. I prześwituje :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 9:08 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Na rozum mi się rzuciło. Wstałam o trzeciej i sprzątam mieszkanie :roll:
No ale muszę, przecież dziś wieczorem ma przyjść Pani obejrzeć Tulkę, a w weekend posprzątać nie miałam kiedy... Gorzej tylko, że w robocie jak nic będę zasypiać :twisted:

Kaśka - sprzątasz o godz. 4 rano????!!!! :conf: :spin2:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 25, 2010 9:14 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Mocne kciuki za efekt wizyty u Tulci :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 25, 2010 9:38 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Wielbłądzio pisze:Wskutek porannego pośpiechu oraz zmęczenia robotą założyłam dziś byłam na siebie sweter, przez który prześwitują wszystkie posiadane przeze mnie staniki :twisted: No dobra, nie wiem, czy wszystkie (bo wszystkich to ja mam minimum ze 30;), tych zniszczonych w ogóle nie licząc), po przymierzeniu czwartego skapitulowałam. I prześwituje :oops:

cóż :mrgreen:
ja zawsze w takiej sytuacji mówię, że "nie miałam w co (innego) się ubrać" :twisted:

przynajmniej poprawisz samopoczucie napotkanym po drodze facetom 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 25, 2010 9:40 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Na rozum mi się rzuciło. Wstałam o trzeciej i sprzątam mieszkanie :roll:

Kaśka - sprzątasz o godz. 4 rano????!!!! :conf: :spin2:

A co miałam zrobić, jak wcześniej nie zdążyłam :roll: ?
Zresztą przecież wiesz, że do najnormalniejszych nie należę :mrgreen:
Ale w mieszkaniu vis a vis (chyba) nie ma teraz żadnych lokatorów, także przerwałam sen tylko sobie i Padalcom.

Wielbłądzio

Post » Pon paź 25, 2010 9:42 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. I czarny koczur Gramek na DT.

*anika* pisze:przynajmniej poprawisz samopoczucie napotkanym po drodze facetom 8)

kiedy tu w urzędzie to albo same passskudy, albo baby :roll: ...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]