Paluszek pisze:Fajnie, że Gramek tak się zadomowił. A myśmy tu snuli koncepcję, jak się nie przystosuje
Wielbłądziu, masz rękę do czarnych kocurków!
Wiem
Najchętniej pozbyłabym się tych burasów, krowy i dzikiego pingwina i uzupełniła liczebność mojego stada wyłącznie o czarne egzemplarze płci męskiej
Znów od rana niespodziewanie poza domem
(znów u Babci, ponieważ wymyśliła sobie, że dzisiaj pojedzie do swojej mamy na cmentarz... nie chciała słuchać próśb, żeby wstrzymała się z tym do czasu, kiedy wróci mama (moja) i będzie mogła z nią jechać
), znów do tyłu z kilkoma bardzo ważnymi sprawami

...
Alyaa, te newslettery pisuję dla akcji koty.sos, z którą od kilku lat jestem związana. Ponieważ ogólnie pisanie nie najgorzej mi wychodzi, zgodziłam się pomagać właśnie w ten sposób
Tyle, że teraz, dzięki obu akcjom z Babcią, znów jestem z tym moim nieszczęsnym pisaniem do tyłu
...Gramuś znów z nami spał. Najwyraźniej uznał, że moje łóżko bardzo mu się podoba, bo dzisiaj od samego rana też kontynuuje okupację

Zostawiłam go nawet w związku z tym na czas mojej nieobecności zamkniętego w sypialni z Królewną - i nic się nie stało, wszystko w porządku, po powrocie zastałam
koczura tak samo drzemiącego w kłębuszku na wyrku, jak rano go zostawiłam. Coś czuję, że teraz to się go już z tego łóżka nie pozbędę. A nie mówiłam, że typowy facet

...? Dobrze, że chociaż przystojny i inteligentny. i w sumie to ja zawsze gustowałam w nieco starszych od siebie

...
Bidzia roznosi kuwetę. Nie dadzą mi spokojnie zjeść te mendozy, no nie dadzą

PS. Jutro wieczorem Tulia ma odwiedziny. Czyli chcę czy nie chcę - muszę posprzątać
Ale najpierw chcoiaż trochę się prześpię...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]