MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 9:02 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - SZUKAMY SPONSORA I DS!!!

No to już nie szukam! smarti - Ada pingwineczka niech idzie do domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 11, 2010 15:21 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - SZUKAMY SPONSORA I DS!!!

Marzenia11 pisze:No to już nie szukam! smarti - Ada pingwineczka niech idzie do domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oj, tak niech idzie jak najszybciej :ok:

Nie wiem dlaczego foty nie widac. Wszelkie info w sprawie u Andzeliki.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon paź 11, 2010 15:30 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

ja tylko jeszcze dopiszę, że na Paluch cała rodzinka pingwinków trafiła ostatnio - chyba z 3 klony... Małe takie, z 2 miesiące pewnie mają... A Arni i Mrusia do wspólnego domku jadą :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ale się cieszę! :lol: :ok: Warto było trochę dłużej poczekać :D

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon paź 11, 2010 16:49 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Ale fajne nowiny:)
I za sprawą Mrusi trzy futra znajdą dom :)

Oby im się wiodło w nich jak najlepiej! :)

.she. co do weta - to nie wiem jak akurat ta przychodnia. Na miau jest wątek wetów polecanych - może też cośw okolicy znajdziesz... viewtopic.php?f=22&t=78209

Smarti - nadal nie dostałam konta ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon paź 11, 2010 18:52 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

to ja muszę pogonić smarti za to konto :evil: :evil: :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 11, 2010 19:49 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

Marzenia11 pisze:to ja muszę pogonić smarti za to konto :evil: :evil: :evil:

Smarti chcesz po tyłku :twisted: konto podaj :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto paź 12, 2010 0:25 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

evalla pisze:.she. co do weta - to nie wiem jak akurat ta przychodnia. Na miau jest wątek wetów polecanych - może też cośw okolicy znajdziesz... viewtopic.php?f=22&t=78209

no właśnie już tam wczoraj zaglądałam, ale odnośnie tej akurat przychodni był tylko jeden wpis - choć owszem, bardzo pozytywny.
pozostałe, dotyczące mokotowskich placówek, są w większości dość skrajne. więc nie wiem...
tak myślałam, żeby z mrusią na sterylizację wybrać się może na łowicką, bo mają tam 'akcję sterylizacja' przedłużoną do końca roku, a i opinie dobre.
Obrazek

.she.

Od: Wto paź 05, 2010 22:54

Post » Wto paź 12, 2010 9:51 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti, na Mrusię poszło 91 zł
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto paź 12, 2010 20:42 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

sorry,dziewczyny mialam straszną jazdę wczoraj ale już wszystko ok,sytuacja opanowana-ktoś niepotrzebnie narobił paniki i mnie strasznie zdenerwował,jak się okazało zupełnie bez powodu...
ale wczorajsze popołudnie mam wyjęte z życiorysu :mrgreen:

Zaraz się ogarniam,obiecuję :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 13, 2010 3:37 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

info tez o Adzie :)

Hanulka pisze:zamieszczam kilka info z ostatniej chwili, później wrzucę pod foty na pierwszą.. :ok:

Ada- to delikatna, cudna, mrucząca koteczka, przytulaśna bardzo, trochę za mała, żeby być w kociarni z dorosłymi kotami, trochę się ich boi starych kotów, ale szaleje bawiąc się z młodszymi koteczkami, bardzo żywotna, wdzięczna, już w drzwiach czeka na opiekuna i wdrapuje się po nogawce, tak chce być blisko i tak bardzo pierwsza spałaszować kurczaczka lub serduszka, co uwielbia.. ważne, żeby szybko znalazła do, bo nie powinna być w tak dużej gromadzie z dużymi kotami..

Kacperek, już na dniach może być kastrowany, bardzo fajny, bawi się, szaleje, udaje dorosłego kota, przyjazny kotom i człowiekowi, miziasty, uwielbia głaskanie ..

Michaś to mały rozrabiaka, bawi się nieustannie i same miniaste cudności… ma cudna sierść..

Śnieżka – jest bardzo zagubiona w kociarni, boi się innych kotów, bieganiny, zaczepek, wycofana, spokojna, bardzo lgnie do człowieka, reaguje nawet na swoje imię, przytula się nieustannie, czeka na opiekuna.. wyraźnie męczy się w kociarni, dom bardzo pilnie potrzebny
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro paź 13, 2010 10:47 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

no więc dostalam wiadomosc,niestety i stety,że Państwo którzy szukali czarnego kotka już znależli...

Pani ktora szuka pingwinki jeszcze nie odpisała.

A Mrunia i Arniaczek powoli myślą co zapakować do plecaczków... :kotek: :kotek:

moja wetka baaaardzo ucieszona że idą w dwupaku-mówi że będa się świetnie chowały razem. :D :D
Wiem bo sama mam dwa takie dwupaki i oba są nierozłączne.. :kotek: :kotek:
:kotek: :kotek:

Bardzo pokochalam Mrusiaczka i Arniaczka-ciekawe jakie dostaną imionka..
takie kochane,cudowne futrzaczki z nich-
jak pomyślę że je oddaje to już za nimi tęsknię.....ale oczywiście bardzo się ciesze ich szczęściem :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

ale trudne jest to tymczasowanie :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 13, 2010 11:31 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

smarti pisze:no więc dostalam wiadomosc,niestety i stety,że Państwo którzy szukali czarnego kotka już znależli...

Pani ktora szuka pingwinki jeszcze nie odpisała.

szkoda... :( - miałam nadzieję na domki dla kolejnych bied... - trzymam w takim razie :ok: :ok: :ok: za Adusię

no i wielkie oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: za szczęśliwą przeprowadzkę dwupaczku!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 13, 2010 15:30 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

jakaś bieda znalazła domek przecież.... a że nie z naszego grona to trudno... :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro paź 13, 2010 17:13 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

to kiedy przeprowadzka ?
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Śro paź 13, 2010 19:23 Re: MRUSIA W DT U SMARTI - ZAKLEPANA DO DS!!!

evalla pisze:to kiedy przeprowadzka ?

jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem (puk-puk-puk w niemalowane i tfu-tfu-tfu przez lewe ramię o północy na rozstajnych drogach), to za półtora tygodnia. :-)
właśnie poskładałam do kupy drapak. ;-)
Obrazek

.she.

Od: Wto paź 05, 2010 22:54

[poprzednia][następna]