moś pisze:Cześć plaskaty czekodadowy JoePiekny jestes nieslychanie tylko sie pozbadz szybciorkiem tych glutow z nosa to bedziesz naszym kompanem- plaskate
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Cześć plaskaty czekodadowy JoePiekny jestes nieslychanie tylko sie pozbadz szybciorkiem tych glutow z nosa to bedziesz naszym kompanem- plaskate
kristinbb pisze:moś pisze:Cześć plaskaty czekodadowy JoePiekny jestes nieslychanie tylko sie pozbadz szybciorkiem tych glutow z nosa to bedziesz naszym kompanem- plaskate
![]()
![]()
![]()
No to Mośka jesteś matka chrzestną...
Będzie mu Czekoladowy Joe, ale fajne.....![]()
![]()
Pozdrawiam Was
Czekoladowy Joe
casica pisze:kristinbb pisze:Na pysiu czy w pysiu ?
Moje mają w pysiu te plamki...
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja się poddaję
Przy grzybie plamy są NA skórze np wokół pyszczka (w innych miejscach też). Przy herpesie może być różnie - może być łzawienie, może być jakby czarny brud (plamki) w nozdrzach i wokół nich. Z tego co pisałaś zrozumiałam, że plamki pojawiły się na zewnątrz, że nagle się nimi koty obsypały
a najgorsze, że maniakalnie, poleciałam do swoich otwierać pyszczki i sprawdzaćtak, mają plamki, tak, zawsze miały
A czekoladowy śliczny jest, dopiero przy drugim zdjęciu zorientowałam się, że to kot
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Witaj...Co to jest trelon?
Trelon to kotek śliczny , mój chrześniak![]()
Koteczek jest śliczny, a Trelon to imię ?
kristinbb pisze:kalair pisze:Hej koteczki. A cóż to się dzieje z Pamelcią!? Oj..
Na szczęście chyba wszytko wraca do normy i ja też![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 53 gości