alus1 pisze:nasłuchałaś się
usnęłam na ostatniej części

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:nasłuchałaś się
usnęłam na ostatniej części![]()
![]()
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:alus1 pisze:nasłuchałaś się
usnęłam na ostatniej części![]()
![]()
a to zauważyłam bo zniknęłaś na amen
Agata&Alex pisze:lecę do fryzjera podciąć włosy, bo mnie już wkurzają
Agata&Alex pisze:lecę do fryzjera podciąć włosy, bo mnie już wkurzają
Agata&Alex pisze:Doopa ze mnie a nie wieczorny towarzysz![]()
![]()
kinga w. pisze:Agata&Alex pisze:Doopa ze mnie a nie wieczorny towarzysz![]()
![]()
Co się łamiesz? Śpiący towarzysz to lepsze niż ściana.
Kurcze, dobrze Ci - ja mam szlaban na podcinanie.
kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini.
Agata&Alex pisze:kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini.
już mi się ten Twój Rajmund podoba![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini.
Agata&Alex pisze:kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini.
A możesz o tym coś więcej![]()
![]()
jeśli to nie tajemnica
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 278 gości