Cyryl nasz rudzielec :) cz.2. Kciuki nadal potrzebne...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2009 8:56 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

alus1 pisze:nasłuchałaś się :roll:

usnęłam na ostatniej części :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro lis 04, 2009 9:02 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:

a to zauważyłam bo zniknęłaś na amen :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 04, 2009 9:07 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

alus1 pisze:
Agata&Alex pisze:

a to zauważyłam bo zniknęłaś na amen :mrgreen:

coś ostatnio z sowy, zrobiłam się skowronek, do łózka to bym chodziła spać najchętniej o 20 :oops: :oops: :oops:
Wczoraj poszłam się myć przekonana że jest już po 23, przychodzę do Alexa, zaglądam na zegarek a tam dopiero 22 8O.
Nienawidzę, jak się robi tak szybko ciemno :( :( :( :(
Doopa ze mnie a nie wieczorny towarzysz :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 9:43 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

lecę do fryzjera podciąć włosy, bo mnie już wkurzają :evil:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 9:51 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:lecę do fryzjera podciąć włosy, bo mnie już wkurzają :evil:

pokaż nam ocenimy czy trzeba :D

alus1

Post » Śro lis 04, 2009 10:27 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:lecę do fryzjera podciąć włosy, bo mnie już wkurzają :evil:

:) stroisz się, żeby mała się zakochała po pierwszego wejrzenia :mrgreen:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Śro lis 04, 2009 10:40 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:Doopa ze mnie a nie wieczorny towarzysz :roll: :roll: :roll:

Co się łamiesz? Śpiący towarzysz to lepsze niż ściana.
Kurcze, dobrze Ci - ja mam szlaban na podcinanie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro lis 04, 2009 10:46 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

kinga w. pisze:
Agata&Alex pisze:Doopa ze mnie a nie wieczorny towarzysz :roll: :roll: :roll:

Co się łamiesz? Śpiący towarzysz to lepsze niż ściana.
Kurcze, dobrze Ci - ja mam szlaban na podcinanie.

Człowiek wybiera się do fryzjera i wybiera, a jak w końcu tam dotrze, to się okazuje, że są tylko 2 fryzjerki jakoś codziennie jest tam ich chyba 6, a dzisiaj muszą być dwie :evil: , dwie babki siedzą już na fotelach i jakoś końca u nich nie widać, a w poczekalni byłam 4 :!: wróciłam do domu, podejdę tam potem, czynny do 20 :mrgreen:
Muszę już podciąć, bo czasem wyglądają jakbym miała siano na głowie :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 10:51 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini. :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lis 04, 2009 10:53 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini. :mrgreen:

już mi się ten Twój Rajmund podoba :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 10:56 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:
kinga w. pisze:Ja mam szlaban. Kiedy Rajmund zobaczył mnie po raz pierwszy (znaliśmy się wcześniej tylko z radia) byłam łysa. No, miałam odrosty na jakies pół cm. Do dziś z podziwu wyjść nie mogę że nie nawiał na taki widok, ale minę miał... Bezcenną. Na dzień dzisiejszy mam zapowiedziane że on chce mieć za co złapać jak będzie chciał zawlec do jaskini. :mrgreen:

już mi się ten Twój Rajmund podoba :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Wiesz co? Mnie też. A faktem jest że on lubi dłuższe włosy u kobiety,mnie to nie przeszkadza bo z krótkimi co chwila trzeba coś robić żeby formę miały a dłuższe wystarczy związać. NIe jest to jakiś wzór szyku i elegancji, ale mnie to... zwisa? Że z krótkimi lepiej wyglądam, to fakt, że odmładzają to drugi, ale na drugiej szali tej wagi jest moje lenistwo - to niech sobie rosną. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Śro lis 04, 2009 10:58 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Ja mam długie włosy od zawsze :mrgreen:. Alex uwielbia jak mam je spięte :mrgreen: a ja w spiętych to tylko po domu :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 11:02 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

A możesz o tym coś więcej :oops: :oops: :oops: jeśli to nie tajemnica :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro lis 04, 2009 11:04 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Agata&Alex pisze:

A możesz o tym coś więcej :oops: :oops: :oops: jeśli to nie tajemnica :oops: :oops: :oops:

:oops: :oops: :oops: też ciekawa jestem :oops: :oops: :oops:

alus1

Post » Śro lis 04, 2009 11:10 Re: Cyryl nasz rudzielec :) cz.2 W oczekiwaniu na małą :):):):)

Niom :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]