kristinbb pisze:
Biedny głodny koteczek![]()
![]()
Fajne zdjęcie...
ano biedny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:
schabowy.. smazy na oliwie z oliwek, nie wiem z czego panierka, bo na pewno nie z bulka tartej, moze sama maka? dodaje do niej przyprawe do kurczaka z kamisa, jest taki lekko pikantnawy.. mmm
annette88 pisze:
hahahzłodziejaszek
musicie sie jeszcze krowe zaopatrzyc
kinga w. pisze:Kurcze... Mnie TŻ nauczył do schaboszczaka odrobinę cynamonu dawać. Zamiast pieprzu. Pychotka. Ale panierka standardowa.
annette88 pisze:normalnie też wolę kurze cycki
ale ten babciny wymiata
trawa11 pisze:kinga w. pisze:Kurcze... Mnie TŻ nauczył do schaboszczaka odrobinę cynamonu dawać. Zamiast pieprzu. Pychotka. Ale panierka standardowa.
cynamon , jakos tylko mi do jabłek pasuje![]()
Ale piłam kawe z gożdzikami , kiedys
trawa11 pisze:annette88 pisze:normalnie też wolę kurze cycki
ale ten babciny wymiata
mnie się schabowe w dzieciństwie przejadły![]()
Mój tata byl kierownikiem masarni, no to ciągle miecho w domu było, dlatego teraz kiełbasy tez nie lubię
kinga w. pisze:Kawa parzona w kawiarce z dodatkiem kardamonu jest super. Normalnie w szklance jak się zaleje to nie wyjdzie. Natomiast mnie się cynamon też tylko na słodko kojarzył i miałam opór jak diabli - Rajmund zrobił takie kotlety i to jest pyszne. Tylko cynamonu daje się naprawdę troszkę.
annette88 pisze:
no ja na kiełbase i schaba tez musze miec ochote.. szynek prawie wcale
a jak mam robic mieso w ogole to juz mi sie odechciewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości