Tylko mało jest:evil:
Moderator: Estraven

AgaPap pisze:Jak ja lubię takie fotki![]()
Tylko mało jest:evil:

Ratunku, to się rozprzestrzeniaWielbłądzio pisze:Kiedy gdzieś indziej rozdawali rozumy, Chlory stały niewątpliwie w tej samej kolejce co Pluszek - i co najważniejsze, też się doczekały. Urody oczywiście![]()
![]()
![]()
BTW: byłam dzisiaj po południu u forumowej Marcelibu, która również jest szczęśliwą (???) mamusią pewnego bezmóżdża. Niedorozwój ma na imię Lizio, ma rok z niedużym haczykiem, futerko w ciapki, biały kołnierzyk i skarpetki, wyraz pyszczka - pomimo tak młodego wieku- wyraźnie już wskazujący na postępującą atrofię szczątkowych, pojedynczych komórek mózgowych... No i też stał w tej samej kolejce co nasze chłopaki
![]()

Baby rulez, tak międzygatunkowoWielbłądzio pisze:Ależ oczywiście, że zauważyłam![]()
Kocice są na ogół i piękne i mądre (vide np. moja Księżniczka i Twój Paskud).
Tylko charaktery miewają po cholerze
) faktycznie powala inteligencją 

Marcelibu pisze:Ale fajnie, że Twój wątek znowu wrócił do żywych! Uwielbiam Ciebie czytać!![]()

Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Ale fajnie, że Twój wątek znowu wrócił do żywych! Uwielbiam Ciebie czytać!![]()
Monia, napisz coś wreszcie o swoim najmłodszym synku![]()
Ja wiem, ja rozumiem, że to pewnie dla Ciebie niełatwe, w końcu na podstawie całokształtu na temat tego kociny ludzie mogą wyciągać jakieś zbyt daleko idące, kompletnie nietrafione wnioski dotyczące Ciebie (= jego matki)...
Ale skoro i behemotka i ja już dawno temu odważyłyśmy się głosić prawdę o swoich upośledzonych dzieciach...
Zapraszamy![]()

...Wielbłądzio pisze:Plu właśnie wpakował się do połowy do otworzonej przeze mnie przed chwilą mikrofalówki. Tylne łapki, zadek i ogon zostały na zewnątrz, albowiem Plusz mały i szczupły nie jestI całe szczęscie, że zostały, bo gdyby zmieścił się w całości, a nuż któreś z uczynnego rodzeństwa przypadkiem zamknęłoby drzwiczki i podobnym przypadkiem uruchomiło łapką pokrętło czasu
...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości