U nas sterylizacja w Elblągu w zależności od weta 120,-zł..
Nie wiem , gdzie Kordonia robi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No co Ty gadasz?kristinbb pisze:U nas w Elblągu w zależności od weta 120,-zł..
hihi pisze:No co Ty gadasz?kristinbb pisze:U nas w Elblągu w zależności od weta 120,-zł..
Pamiętam, to było lata temu, jak w jednym z gabinetów sterylka kotki kosztowała 200zł.
Tak ceny zeszły? Czy tamta PAni miała drogo?
A u kotki?kordonia pisze:hihi pisze:No co Ty gadasz?kristinbb pisze:U nas w Elblągu w zależności od weta 120,-zł..
Pamiętam, to było lata temu, jak w jednym z gabinetów sterylka kotki kosztowała 200zł.
Tak ceny zeszły? Czy tamta PAni miała drogo?
W Elblągu kosztuje od 110 do 130zł. U kota. Ja mam za 50zł, ale to tez dlatego, ze pomagam przy zabiegu
Choć nie powinnam sie chwalic, moja wetka by mnie zabiła....
kothka pisze:
Lafinka drapakowaChudziutka jakaś
Dziękuję
Oj, długi będzieDużo rzeczy do zrobienia
![]()
A jak wrócimy to trzeba kończyć centralne, bo się komuś znowu pali (jak TŻ chciał kończyć w piątek to nie, bo trzeba było sprzątać, wczoraj tylko wrócił do domu to zaczęło się marudzenie, że jeszcze nie zrobione i że ma to kończyć, bo ona marznieDziwnym trafem w tym samym domu mieszkamy, a jakoś nie marzniemy )
hihi pisze:No ja wiem, że dam co najlepsze, bo moja ma co najlepsze! dzisiaj jej rybę na parze gotowałam rano!Mereth pisze:hihi pisze:Dobrze robię? Myślicie, że będzie ok?Mereth pisze:Śliczna jest![]()
Na pewno będzie jej lepiej w ciepłym, kochającym domku niż na wsi, gdzie będzie musiała troszczyć się sama o siebie
Jeśli masz potem żałować, że ją tam zostawiłaś i jeśli wiesz, że dasz jej to co najlepsze, bierz i nie zastanawiaj sięBo samym RC to tak monotonnie
Obiektywnie to... dla naszej młodej bierzemy drugiego kotka...
kristinbb pisze:
Lafinka...cmok...cmok..koteczko...
zapraszam do koleżanki...szylkretki...![]()
![]()
Niwyspałam się z własnej głupoty...![]()
![]()
Koty bardzo grzecznie spały...
kristinbb pisze:o bingo...
polecam jeszcze ten wątek, piękny prawda??![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... c&start=30
Użytkownicy przeglądający ten dział: miau333 i 88 gości