Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2008 21:49

mb pisze:Chłopcy, jak zwykle - przepiękni :love:

A może piękni jeszcze bardziej, niż zwykle :love: :love: :love:

Najważniejsze jednak oczywiście, że NIE ŚWIECĄ :D

Razem z Bisią, Kasią, Kropcią i Mrusią przesyłamy Wam pozdrowienia i całusy dla chłopaków, wzbogacone miziankami ode mnie :D

Ciocia Mb, jak zwykle szczodrze obdarza chłopaków komplementami, za które chłopcy nieco zawstydzeni :wink: bardzo dziękują :D Wszyscy dziękujemy Tobie i dziewczynkom za pozdrowienia, a Baks i Gin za całusy i mizianki :D

pisiokot pisze:Ale piękne fotki, prawdziwa uczta dla oczu :D
Chłopaki cudne (ślicznie im w niebieskim :wink: ), rozpieszczone, słodkie kociska :D

Ciocia Pisiokot też nie szczędzi chłopakom komplementów :D Baks i Gin proszą o przekazanie podziękowań oraz ślą pozdrowienia dla cioci i swoich Łódzkich kolegów :D Przypuszczam, że chłopaki nie są bardziej rozpieszczeni niż Twoje kociska :D Czytałam co nie co na ten temat :wink:

Dzisiaj u nas był pochmurny i deszczowy dzień i dlatego chłopaki większość dnia spędzili drzemiąc i polegując. Ginuś od czasu do czasu urządzał sobie galopki po całym mieszkaniu, a Baksiu pomiędzy drzemkami kazał się głaskać, miziać i przytulać :D Zatem całe popołudnie spędziliśmy razem na kanapie: ja czytając, a chłopaki polegując i przemieszczając się w obrębie tejże kanapy i wokół mojej osoby :lol:
Teraz zjedli kolacyjkę i chyba mają ochotę na zabawę ze mną :roll:

Zachęceni komplementami zamieszczamy kooejną sporą porcję zdjęć chłopaków - chyba Was zanudzimy tymi zdjęciami :twisted: Tym razem jest to zbiór zdjęć ukazujących chłopaków korzystających z jesiennych promieni słonecznych :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Idę się pobawić z Baksem i Ginem. Życzymy wszystkim kolorowych snów i pozdrawiamy serdecznie :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie lis 02, 2008 12:56

Dzisiaj pewnie też cały Koci Kącik wyniesiony na balkon :lol:
Widzę, że z Ginka zrobił się drapieżnik, ho ho! Pewnie dlatego, że nikt nie jest w stanie zaspokoić jego potrzeb dotyczących zaspokojenia apetytu :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lis 02, 2008 15:56

mjs pisze:Dzisiaj pewnie też cały Koci Kącik wyniesiony na balkon :lol:
Widzę, że z Ginka zrobił się drapieżnik, ho ho! Pewnie dlatego, że nikt nie jest w stanie zaspokoić jego potrzeb dotyczących zaspokojenia apetytu :wink:

Koci Kącik rzeczywiście był dzisiaj wyniesiony na balkon :D Jak Ty nas dobrze znasz :lol: Teraz już wszystko na swoim miejscu, a chłopaki właśnie ułożyli się do popołudniowej drzemki :D

Fakt, trudno jest zaspokoić Ginusia apetyt :? Nawet nie będę próbowała, bo skończyłoby się to (o)krągłymi kształtami :roll:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Nie lis 02, 2008 20:38

anna09 pisze:ObrazekObrazek

Czyżby jesienny chłód jednak dokuczał? :lol:

Okazuje się, że nie tylko w niebieskim jest Baksiowi do twarzy :D :lol:

Piękne zdjęcia :love:
Od razu wprawiają człowieka w dobry humor i sprawiają, że zapomina się o ciemnym, jesiennym wieczorze :D

Przesyłamy dla Was pozdrowienia, całusy i mizianki :D
(mizianki dla chłopaków ode mnie, a od moich dziewczyn - dla Ciebie :lol: )

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lis 02, 2008 21:32

mb pisze:
anna09 pisze:ObrazekObrazek

Czyżby jesienny chłód jednak dokuczał? :lol:

Późnym popołudniem bywa chłodno, ale Baksia to nie zniechęca, więc muszę czuwać :P

mb pisze:Okazuje się, że nie tylko w niebieskim jest Baksiowi do twarzy :D :lol:

Bo ładnemu we wszystkim ładnie :wink:

mb pisze:Przesyłamy dla Was pozdrowienia, całusy i mizianki :D
(mizianki dla chłopaków ode mnie, a od moich dziewczyn - dla Ciebie :lol: )

Bardzo dziękujemy za pozdrowienia, chłopaki Tobie za całusy i mizianki, a ja dziewczynkom również za mizianki - jak miło z ich strony :D

anna09

Post » Pon lis 03, 2008 10:41

Mnie też kocyki powaliły 8O :D a zdjęcia w słonku są przecudne, nie mogę się napatrzeć ...
Szkoda, że nie mamy balkonu, nawet malutkiego. Bardzo zazdroszczę chłopakom :roll:

Baksiu, ty królewiczu rozpuszczony ty :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lis 04, 2008 16:56

Ja mam balkon, ale wychodzący na dziedziniec typu "studnia" . Żadna więc atrakcja :roll:

Kotki, jak namalowane. Dwa cuda :-)

Kupiłam Madzi drapak, podobny do tego co jest u Ciebie, ale nie jest nim zainteresowana 8)

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Wto lis 04, 2008 21:15

pisiokot pisze:Szkoda, że nie mamy balkonu, nawet malutkiego. Bardzo zazdroszczę chłopakom :roll:

Zawsze zazdrościmy innym czegoś, a inni czegoś nam zazdroszczą: mb ma ogródek, a my mamy balkon, więc zazdrościmy koteczkom mb ogródka, Wy nie macie balkonu, a my mamy, więc Wy nam zazdrościcie balkonu :lol:

kciuk pisze:Ja mam balkon, ale wychodzący na dziedziniec typu "studnia" . Żadna więc atrakcja :roll:

Kotki, jak namalowane. Dwa cuda :)

Kupiłam Madzi drapak, podobny do tego co jest u Ciebie, ale nie jest nim zainteresowana 8)

Z naszego balkonu też nie ma rewelacyjnego widoku, bo poza ogródkiem pod naszymi oknami dookoła widzimy tylko bloki i ulicę osiedlową :? ALe zawsze to coś :wink:

Chłopaki dziękują za komplement :D

A próbowałaś potraktować drapak koci mietką - o ile ona działa na Madzię. Może ona nigdy wcześniej nie miała drapaka i nie wie co i jak :( Ale myślę, że w końcu się nauczy :D

Alooooooooookkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkke - to przed chwilą napisał Gin :roll:

Baksiu mnie kocha :!: Wczoraj siedziałam przy biurku. Baks podszedł i domagał się głaskania, więc zaczęłam go głaskać. On wtedy przednimi łapkami oparł się o moje kolana (on nie lubi wskakiwać). Ja się pochyliłam w jego kierunku i co zrobił Baks? Jedną łapką dotknął mojego policzka :love: A dzisiaj rano, kiedy przyszedł sie poprzytulać, położył się obok i znowu dotykał mojego policzka :love: :love:

Uff, jak gorąco :wink:
Obrazek Obrazek
Trzeba udeptac poduszeczkę...
Obrazek
Z dziupli na szafie wszystko dobrze widać :wink:
Obrazek
Kofffam ciocię tak bardzo, że kocham nawet jej butki :spin2:
Obrazek
Baksiu kofffa ciocię tak bardzo, że chciał o niej śnić nawet jeśli siedziała niedaleko :wink:
Obrazek
Pierwszy posiłek na zakupionej na bazarku podkładce :D
Obrazek
Oj, jak ciężko umyć powiększający się brzuszek :twisted:
Obrazek
Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas... :wink:
Obrazek Obrazek
Siedzę na kanapie i czytam. Po jednej stronie taki widok:
Obrazek
A po drugiej taki:
Obrazek :D

Pozdrawiamy wszystkie ciocie i wujka oraz ich futerkowych przyjaciół :D

anna09

Post » Śro lis 05, 2008 8:25

zmeczyły się Twoim czytaniem :ryk:

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Śro lis 05, 2008 22:24

JA, JA, JA !!! To ja jestem tą ukochaną ciocią!!! :1luvu:
Ciocia kocha chłopaków sercem swym całym Obrazek
Obrazek

mjs

Post » Śro lis 05, 2008 22:49

mjs pisze:JA, JA, JA !!! To ja jestem tą ukochaną ciocią!!! :1luvu:
Ciocia kocha chłopaków sercem swym całym Obrazek

Przepraszam, że nie napisałam, że to właśnie Ty jesteś tą UKOCHANĄ ciocią chłopaków :oops:

Chłopaki nieco się zaczerwienili :wink: z powodu publicznego wyznania im miłości przez ciocię :D

A oto dowód na to, jaki Ginuś jest dobrze wychowany: kiedy ja się krzątam, on dotrzymuje gościowi (czyli swojej ukochanej cioci) towarzystwa przy stole :D :
Obrazek

Pozdrawiamy i życzymy kolorowych snów :D

anna09

Post » Sob lis 08, 2008 18:34

anna09 pisze:A oto dowód na to, jaki Ginuś jest dobrze wychowany: kiedy ja się krzątam, on dotrzymuje gościowi (czyli swojej ukochanej cioci) towarzystwa przy stole :D :
Obrazek

I jaki grzeczny. :D
Moje już by na stole urzędowały. :crying:

Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil z koteczkami. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 09, 2008 8:38

kasia86 pisze:I jaki grzeczny. :D

Na stole już nie było miejsca na kota :lol:
Obrazek

mjs

Post » Nie lis 09, 2008 20:57

mjs pisze:
kasia86 pisze:I jaki grzeczny. :D

Na stole już nie było miejsca na kota :lol:

Jednak mam nadzieję, że został czymś poczęstowany.
Patrzył z takim zainteresowaniem na te przysmaki :lol:

Całą piątką przesyłamy Wam pozdrowienia, buziaki, mizianki i głaski (niektóre z tych rzeczy oczywiście tylko dla chłopaków) :D :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lis 09, 2008 22:16

mb pisze:Jednak mam nadzieję, że został czymś poczęstowany.
Patrzył z takim zainteresowaniem na te przysmaki :lol:

Został, został :wink: Nie odpuściłby, gdyby nie został :lol:

mb pisze:Całą piątką przesyłamy Wam pozdrowienia, buziaki, mizianki i głaski (niektóre z tych rzeczy oczywiście tylko dla chłopaków) :D :lol:

A które? :wink:

anna09

[poprzednia][następna]