Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Polecam spanie na niewygodnej wersalce w pokoju z szóstką kociaków dostających małpiego rozumu![]()
![]()
Regata pisze:Jana pisze:Polecam spanie na niewygodnej wersalce w pokoju z szóstką kociaków dostających małpiego rozumu![]()
![]()
to znaczy - mam nie narzekać?![]()
chociaż właściwie co za róznica: być obudzonym przez jedną burą małpę, dwie, czy sześć maluchów dostających małpiego rozumu?
Jana pisze:Nie ma nic fajniejszego jak obudzić się o tak niechrześcijańskiej porze bo smród (zamknięte) oczy wypala... I czyścić kuwety klnąc pod nosem.
Jana pisze:Regata pisze:Jana pisze:Polecam spanie na niewygodnej wersalce w pokoju z szóstką kociaków dostających małpiego rozumu![]()
![]()
to znaczy - mam nie narzekać?![]()
chociaż właściwie co za róznica: być obudzonym przez jedną burą małpę, dwie, czy sześć maluchów dostających małpiego rozumu?
Wyzwaniem jest zaśnięcieA potem mam budzenie średnio co godzina aż do rana.
Oprócz małpiego rozumu kociaki produkują niezwykle śmierdzące kupy, również w środku nocy. Się zacytuję
Jana pisze:Nie ma nic fajniejszego jak obudzić się o tak niechrześcijańskiej porze bo smród (zamknięte) oczy wypala... I czyścić kuwety klnąc pod nosem.
galla pisze:Po pęcherzu mi jeszcze nikt nie biegał, ze to po twarzy i owszem
No i czasem budziłam się z 12 kg kotów na nogach (Antek z Klemensem razem). Troszkę byłam zdrętwiała.
Ale wiecie - oczywiście się nie ruszałam, bo przecież oni tak słodko śpią... Sypialni też nie zamknę, bo mi ich żal. Człowiek to jest głupi
[/size]
ariel pisze:A gdzie reszta rodziny??
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 26 gości