Stachu, po pierwsze nie bój się, my jestesmy nieszkodliwe

a po drugie, gratuluję wyboru kotka - życie z kotem jest piekne!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iskra pisze:Stachu, a czym to Cię urzekłam![]()
stachu pisze:dzień dobry... nie wiem jak zacząć... nie wiem zupełnie jak zebrać myśli..
no ludzie wybaczcie mi... ale nawet nie jestem wstanie przeczytać tego wszystkiego. Jeśli chodzi o koci wybór... to urzekła mnie iskerka z warszawy... natomiast jeśłi chodzi o kobiete mojego zycia... to niestety to co napisała o mnie pstryga nie jest całkiem prawdziwe- poprostu nie jestem taki fajny.... Dziekuje wszystkim za zainteresowanie tym wątkiem.
stachu
Jowita pisze:Wacka, co z ta kawą?
Stachu, po pierwsze nie bój się, my jestesmy nieszkodliwe(za wyjątkiem Pstrygi
)
Jowita pisze:Wacka, co z ta kawą?
Stachu, po pierwsze nie bój się, my jestesmy nieszkodliwe(za wyjątkiem Pstrygi
)
Majorka pisze:Wrzuciłam w wyszukiwarkę "cycki" - 1,5 strony na ten temat w wątku Kotek dla Stacha. Dziewczyny... ekhm.
Aga1 pisze:Majorka pisze:Wrzuciłam w wyszukiwarkę "cycki" - 1,5 strony na ten temat w wątku Kotek dla Stacha. Dziewczyny... ekhm.
To wszystko wina WackiOna pierwsza zaczeła się chwalić
Aga1 pisze:Majorka pisze:Wrzuciłam w wyszukiwarkę "cycki" - 1,5 strony na ten temat w wątku Kotek dla Stacha. Dziewczyny... ekhm.
Mysia pisze:Aga1 pisze:Majorka pisze:Wrzuciłam w wyszukiwarkę "cycki" - 1,5 strony na ten temat w wątku Kotek dla Stacha. Dziewczyny... ekhm.
Ciiii. no co Wy, chcecie Stacha wystraszyć?
Majorka pisze:O, widzę, że zrobiłam błąd niewybaczalny! Powinnam wrzucić "cycki Wacki", bo byłyby 4 strony!
Aga1 pisze:Ej baby co Wy takie jesteście ... Najpierw Stachu, Stachu gdzie jesteś, a jak przyszedł to wszystkie zwiały ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1452 gości