Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Lusiu kochana trzymamy kciuki i łapki za Twoje badanie dziś![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:My też trzymamy Mamo-Lusiu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Lusia. Miauknij, co ci robiali? Kujali? Ukradli cosik? Jak się czujesz? Dostałaś amciu?
Książniczka Ofelja stroskana
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Miauknij, co ci robiali? Kujali? Ukradli cosik? Jak się czujesz? Dostałaś amciu?
Ukradli krewkę i pazurki obcięli. I przy pupie mi gmerali![]()
Na koniec gupie ciotki przyniosły mnie do domu i dały amciaku, bo gupia @ polazła niby pracować. Ale one nie do tych miseczek dały, co trzeba
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Miauknij, co ci robiali? Kujali? Ukradli cosik? Jak się czujesz? Dostałaś amciu?
Ukradli krewkę i pazurki obcięli. I przy pupie mi gmerali![]()
Na koniec gupie ciotki przyniosły mnie do domu i dały amciaku, bo gupia @ polazła niby pracować. Ale one nie do tych miseczek dały, co trzeba
Ale zjadłaś Mamo-Lusiu? Z tych niedobrych miseczek?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Nie miałaś. Dobrze, że zjadłaś![]()
Sabcia
Ewa L. pisze:Mamo Lusiu a mnie siuśki nie chcą lecieć. Kucam i kucam w kuwetce i tylko troszkę kropelek leci.Duża mnie do weta zapisała na piątek. Boję się bo ja nie lubię jak mnie wkładają do transporterka.
Pola zrozpaczona i wystraszona
Ewa L. pisze:Mamo Lusiu a mnie siuśki nie chcą lecieć. Kucam i kucam w kuwetce i tylko troszkę kropelek leci.Duża mnie do weta zapisała na piątek. Boję się bo ja nie lubię jak mnie wkładają do transporterka.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Mamo Lusiu a mnie siuśki nie chcą lecieć. Kucam i kucam w kuwetce i tylko troszkę kropelek leci.Duża mnie do weta zapisała na piątek. Boję się bo ja nie lubię jak mnie wkładają do transporterka.
Też tego nie lubię.
Powiedz Dużej, żeby Ci dała witaminku C lub rutinoscorbin, moja Duża tak robiła, jak Psioto nie mógł się wysiusiać.
Lusia
Za radą ówczesnego weta dawałam nawet po 6 tabletek wit. C dziennie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 126 gości