Anna61 pisze:Gosia, szukam kogoś z Warszawy do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla biednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=199845#p12334688
Napisałam wiadomość na priv.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Gosia, szukam kogoś z Warszawy do zrobienia wizyty przedadopcyjnej dla biednej koteczki
viewtopic.php?f=1&t=199845#p12334688
Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
ja myśle intensywnie nad odkurzaczem co by sam za mnie sprzatał
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
![]()
Nie ma co myśleć.
Ja nie wyobrażam sobie nie mieć![]()
Teraz jeszcze dołączył do odkurzacza, kolega myjący.
Już nic nie robię kompletnie
Moli25 pisze:Jak ja kupowałam kilka lat wstecz to nie było myjących.
Ja się teraz zastanawiam nad wymiana pralki
Na pralko suszarkę
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
mir.ka pisze:Gosiu dziękuję za śpiewy![]()
![]()
![]()
popadało u nas solidnie
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
Ja też bo mój Rainbow to wielka kobyla i za dużo przy nim pracy. Też myślę o takim co by za mnie sprzątał.
Tylko bym chciała taki jak pisze Marta czyli dwa w jednym.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
Ja też bo mój Rainbow to wielka kobyla i za dużo przy nim pracy. Też myślę o takim co by za mnie sprzątał.
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
![]()
Nie ma co myśleć.
Ja nie wyobrażam sobie nie mieć![]()
Teraz jeszcze dołączył do odkurzacza, kolega myjący.
Już nic nie robię kompletnie
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast odpoczywać to latam jak zwykle z odkurzaczem. Zdążyłam posprzątać a tu w łazience nasypanie żwirku. Chyba oszaleję lub pozabijam koty![]()
![]()
Ten maja znajomi i bardzo chwalą jego prace
https://roboexpert.pl/pl/p/Xiaomi-Robor ... pujacy/762
ewkkrem pisze:A jak, taki "sprzątacz" radzi sobie z pierdylionem misek i zabawek na podłodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości