Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 26, 2018 9:50 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

niedawno czytałam , że hybryd maja zabronic bo powodują raka skóry, a raczej sposób ich suszenia
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 26, 2018 9:51 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Że co?! 8O

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt sty 26, 2018 10:02 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Że co?! 8O

podobno lampy są szkodliwe
dodatkowo uszkadza się płytke paznokcia bo trzeba ją zedrzeć
ja to piszę teoretycznie, niedawno o tym pisało w internecie , sama nie maluje paznokci, zawsze po jakimś czasie pozbywałam się paznokci , rozdwajały mi się, kruszyły, a ja lubie mieć długie
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt sty 26, 2018 10:04 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ja też lubię mieć długie a hybrydowe mam 2 raz w życiu. Poczytam o tym.

Ziemosław

Post » Pt sty 26, 2018 10:06 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Ja też lubię mieć długie a hybrydowe mam 2 raz w życiu. Poczytam o tym.

nie wiem czy te lampy sa wszystkie jednakowe i moze nie wszystkie szkodzą, tam pisało o UV
Obrazek

mir.ka

Post » Pt sty 26, 2018 21:28 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

mir.ka pisze:
Ziemosław pisze:dodatkowo uszkadza się płytke paznokcia bo trzeba ją zedrzeć

Nie doświadczona kosmetyczka może zedrzec płytkę paznokci, przy hybrydzie delikatnie się ją matowi blokiem. Absolutnie się nic nie zdziera.
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 26, 2018 21:56 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

mir.ka pisze:
Ziemosław pisze:Że co?! 8O

podobno lampy są szkodliwe
dodatkowo uszkadza się płytke paznokcia bo trzeba ją zedrzeć
ja to piszę teoretycznie, niedawno o tym pisało w internecie , sama nie maluje paznokci, zawsze po jakimś czasie pozbywałam się paznokci , rozdwajały mi się, kruszyły, a ja lubie mieć długie

Ja raz miałam hybryde i też zaczęły mi się rozdwajac. Zrobiły się takie kruche.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sty 27, 2018 17:51 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Mój Jeszcze-Nie-Mąż szarpnął się dzisiaj :)
Obrazek
Obrazek

Ziemosław

Post » Sob sty 27, 2018 18:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Fajny taki nie mąż... A kiedy mąż?
Prezenty super :love:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob sty 27, 2018 19:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Kto to wie... na razie pierścionka nawet się nie dorobiłam.
Dom w budowie, kredyt na X lat wzięty a tu wszystko na freestyle'u - pani w banku udzielająca nam kredytu miała minę sugerującą "co za dziwaki".

Ziemosław

Post » Sob sty 27, 2018 19:53 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:Kto to wie... na razie pierścionka nawet się nie dorobiłam.
Dom w budowie, kredyt na X lat wzięty a tu wszystko na freestyle'u - pani w banku udzielająca nam kredytu miała minę sugerującą "co za dziwaki".

Nic tak nie łączy jak wspólny kredyt, wtedy pierścionka nie trzeba i ślubu też :mrgreen: :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob sty 27, 2018 19:58 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Gosiagosia pisze:

Nic tak nie łączy jak wspólny kredyt, wtedy pierścionka nie trzeba i ślubu też :mrgreen: :mrgreen:

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii żeby Michał nie przeczytał bo jeszcze się posłucha :strach: :strach: :strach:

Ziemosław

Post » Sob sty 27, 2018 21:47 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Spoko Magda,ja pierścionek dostałam 3 lata temu jakoś ;) a już tyle lat jesteśmy,że ojeeeeej,ale luz, myślę że nic złego w takim 'układzie' jak nasze,to nie ma ;)
Ps. Prezenty super :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie sty 28, 2018 8:00 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

to na jakąs dziwna pania trafiliscie, przecież to teraz norma

a prezenty super :ok:
najlepsze takie bez okazji :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]