Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Że co?!
Ziemosław pisze:Ja też lubię mieć długie a hybrydowe mam 2 raz w życiu. Poczytam o tym.
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:dodatkowo uszkadza się płytke paznokcia bo trzeba ją zedrzeć
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Że co?!
podobno lampy są szkodliwe
dodatkowo uszkadza się płytke paznokcia bo trzeba ją zedrzeć
ja to piszę teoretycznie, niedawno o tym pisało w internecie , sama nie maluje paznokci, zawsze po jakimś czasie pozbywałam się paznokci , rozdwajały mi się, kruszyły, a ja lubie mieć długie
Ziemosław pisze:Kto to wie... na razie pierścionka nawet się nie dorobiłam.
Dom w budowie, kredyt na X lat wzięty a tu wszystko na freestyle'u - pani w banku udzielająca nam kredytu miała minę sugerującą "co za dziwaki".
Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Kto to wie... na razie pierścionka nawet się nie dorobiłam.
Dom w budowie, kredyt na X lat wzięty a tu wszystko na freestyle'u - pani w banku udzielająca nam kredytu miała minę sugerującą "co za dziwaki".
Nic tak nie łączy jak wspólny kredyt, wtedy pierścionka nie trzeba i ślubu też![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, zuza i 420 gości