Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:klaudiafj pisze:Ale aż nie wiem jak skomentować tą "profesjonalistkę"
Tu nie trzeba żadnego komentarza, bo to fakt![]()
Lubię sobie podglądać Twoje zdjęcia, Klaudio.
Te kocie zawsze wspaniałe, ale uwielbiam te reporterskie, sytuacyjne, z ulicy (kiedyś wstawiłaś link do takich właśnie Twoich zdjęć).
Moim zdaniem one najbardziej świadczą o Twojej klasie.
Nie jest sztuką zrobić ładny koci portrecik, sfotografować kawałek architektury czy krajobrazu.
Dla mnie mistrzostwem jest uchwycenie ciekawej sytuacji i oddanie jej klimatu.
I tu potrzebny jest prawdziwy TALENT, który Ty posiadasz![]()
klaudiafj pisze:Róże przecudne! Gdybym miała taki ogród to też chciałabym mieć tysiąc róż :) Ogród jak z bajki
( i ile fotografowania - i koty i kwiatychyba bym nigdy nie wyszła z tego raju)
klaudiafj pisze:Hmm, a to nie wystarczy do kwiatów mówić??
JoasiaS pisze:klaudiafj pisze:Hmm, a to nie wystarczy do kwiatów mówić??
Do tych nie![]()
Mam nawet wrażenie, że nie życzą sobie gadania - masz zastygać w podziwie
klaudiafj pisze:Ogrod moich marzen!
A zapach?? Opowiedz o zapachu:
klaudiafj pisze:Ja to bym do takiego ogrodu chodzila w sukni niczym arystokratka i tez bym się poddała terrorowi różanemu - mowila bym do nich per Szanowna Pani Różo, czy zechce pani ukoić pragnienie? Przyniosłam Pani wyborną wodę. Czy do wody dodac ociupinkę nawozu? Czy słońce zbyt Pani nie parzy? Czy może życzy sobie Pani jeszcze czegoś? Barwa Pani płatków jest dziś wyjatkowo olśniewająca. A zapach wprost niebiański. Proszę sobie zatem odpocząć i sknać na mnie łodyżką, gdy jeszcze czegos będzie Pani trzeba! Moje uszanowanie...
klaudiafj pisze:Ja to bym do takiego ogrodu chodzila w sukni niczym arystokratka i tez bym się poddała terrorowi różanemu - mowila bym do nich per Szanowna Pani Różo, czy zechce pani ukoić pragnienie? Przyniosłam Pani wyborną wodę. Czy do wody dodac ociupinkę nawozu? Czy słońce zbyt Pani nie parzy? Czy może życzy sobie Pani jeszcze czegoś? Barwa Pani płatków jest dziś wyjatkowo olśniewająca. A zapach wprost niebiański. Proszę sobie zatem odpocząć i sknąć na mnie łodyżką, gdy jeszcze czegos będzie Pani trzeba! Moje uszanowanie...
klaudiafj pisze:JoasiaS pisze:No i mija powoli przecudne tegoroczne lato...
Zachłannie łapiemy każdą słoneczną chwilę w ogrodzie.
Koty oczywiście towarzyszą niestrudzenie
I na koniec Putisiowe zajęcia w ogrodzie, bacznie obserwowane przez Lolka![]()
Relaks:
Nadzór:
Łapanie komarów/zbijanie bąków:
Generalnie - ucz się, młody, jak należy żyć!
O rany boskie co za przecudowne zdjęcia![]()
![]()
![]()
Przepiekne koty i królewski ogród! Razem wszystko to istny raj
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 174 gości