o, takiego

potem przez kota wyciąganą i gonioną po pokoju i tak po kilka razy.
Patrzyłam na to oczami dziecka i mnie to śmieszyło a dziś mi żal tamtych myszy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:fakt Basiu, szkoda tych myszek
moja często wrzuca sztuczne myszki do butów - gorzej jak się znudzi i zostawi
isabell36 pisze:Bieda podrzucona na moje podwórko w piątek ...![]()
Może i dobrze bo długo by pewnie nie pożyła. Jak się później dowiedziałam chodziła za ludźmi pod sklepem, każdy żałował ale nikt nie przygarnął. W sobotę zawiozłam ją do lecznicy, która współpracuje z naszą gminą - waży 1,5 kg, ma zapalenie spojówek, jest podziębiona, zabiedzona i sama jeszcze nie wiem codostała zastrzyki i została na leczeniu, jak wyzdrowieje doktor będzie szukał jej domu - mam nadzieję, że złapie kogoś za serce
isabell36 pisze:z Timurem nie jest zbyt dobrzeprzyszedł z mokrym futerkiem na tylnych łapkach jakby mocz popuszczał
nie dał mi się wsadzić do kontenerkadobrze że jadł to mu antybiotyk przemyciłam w jedzeniu
trzymajcie kciuki żeby przyszedł jutro - będę go wabiła na wątróbkę - może wejdzie
Ewa L. pisze:O matulu jaka Polciowa - biedactwo
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:z Timurem nie jest zbyt dobrzeprzyszedł z mokrym futerkiem na tylnych łapkach jakby mocz popuszczał
nie dał mi się wsadzić do kontenerkadobrze że jadł to mu antybiotyk przemyciłam w jedzeniu
trzymajcie kciuki żeby przyszedł jutro - będę go wabiła na wątróbkę - może wejdzie
Kolejny biedaczek - trzymamy kciuki![]()
![]()
![]()
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:z Timurem nie jest zbyt dobrzeprzyszedł z mokrym futerkiem na tylnych łapkach jakby mocz popuszczał
Kolejny biedaczek - trzymamy kciuki![]()
![]()
![]()
trzymajcie - przydadzą się bardzo i za Timura i za mnie ...
żeby mnie Tomek nie zabił jak będę Timura do weta wiozła - już o małą gadał
isabell36 pisze:dziękuję - dam znać co i jak ... żeby tylko przyszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 29 gości