Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 30, 2014 18:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Śliczne cudeńko masz Miruś! :ok:

No nie może być inaczej: w końcu to przecież Pan Psot!

a czy wszystkie Koty- Psoty to niejadki? :cry:
dzisiaj musiałam szybko jechać do sklepu po to jedzenie co mu smakowało, bo oczywiście mus z royala nie wzbudza zachwytu, trochę poje i odchodzi :(
jak mu nałożyłam to co lubi to od razu się na nie rzucił, pojadł, umył pyszczek i śpi :D

Nie. Psot to smakosz.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 30, 2014 19:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Miraclle pisze:Witaj Mireczko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Psotek jest przesłodki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i taki maleńki.
Toficzek bardzo nim zaciekawiony na fotkach :mrgreen:

Witaj Basiu :1luvu:
Psotek jest strasznie malutki, mieści mi się w ręce. :D
A Rudzie niedobra cały czas na niego syczy. :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sie 30, 2014 19:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Śliczne cudeńko masz Miruś! :ok:

No nie może być inaczej: w końcu to przecież Pan Psot!

a czy wszystkie Koty- Psoty to niejadki? :cry:
dzisiaj musiałam szybko jechać do sklepu po to jedzenie co mu smakowało, bo oczywiście mus z royala nie wzbudza zachwytu, trochę poje i odchodzi :(
jak mu nałożyłam to co lubi to od razu się na nie rzucił, pojadł, umył pyszczek i śpi :D

Nie. Psot to smakosz.

to może mały też smakosz? tego spróbuje- niedobre, tamtego- niedobre :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob sie 30, 2014 19:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Czyli w normie . Moje kocice też na każdego malucha syczą i nawet go leją :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sie 30, 2014 19:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

barbarados pisze:Słodki jest strasznie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja dokładam moim maluchom troszkę saszetek dla dużych kotów , a to z wołowinką , a to z królikiem . Tak tylko dla zapachu i zmiany smaku . Jak pomieszam , to im jeszcze lepiej wchodzi :twisted:

Twoje Basiu to trochę większe, mały ma wpisane w książeczce ur. 21 lipiec :( , na razie nie będę nic kombinować z jedzeniem, jak mu to smakuje to niech je i rośnie. Choć będe próbować, bo mam jeszcze dla niego zamrożoną, zmiksowaną pierś z kurczaka. Może sie namyśli za kilka dni. Zamroziłam w porcjach w kostkarce do lodu.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 30, 2014 20:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Drobinek malutki :1luvu:
Pewnie , że niech je :ok: Ja brzuch rozepcha będzie ciągle głodny :wink:

barbarados

Post » Sob sie 30, 2014 20:59 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

barbarados pisze:Drobinek malutki :1luvu:
Pewnie , że niech je :ok: Ja brzuch rozepcha będzie ciągle głodny :wink:

teraz już śpi :)
pobiegał po pokoju i się zmęczył
dam mu jeszcze michę na noc, żeby nie zgłodniał zanim wstanę :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 30, 2014 22:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Te bure w tym roku jakieś dziwne są . Lepiej daj michę . Bo jeszcze się okaże , że w nocy z niego tygrys wyjdzie :mrgreen:

barbarados

Post » Nie sie 31, 2014 8:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

barbarados pisze:Te bure w tym roku jakieś dziwne są . Lepiej daj michę . Bo jeszcze się okaże , że w nocy z niego tygrys wyjdzie :mrgreen:

dostał :)
dwa rodzaje i jedno zjadł drugie nie :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 31, 2014 9:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:no to macie jeszcze kilka fotek maluszka:)
Obrazek

z Tofikiem
Obrazek

Obrazek

Jaki fajny mały żbiczek! Ojej :1luvu: Nie wiem czemu ale gdzieś mi sie Wasz wątek zgubił. Ale fajny maluch :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie sie 31, 2014 9:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Spilett pisze:
mir.ka pisze:no to macie jeszcze kilka fotek maluszka:)
Obrazek

z Tofikiem
Obrazek

Obrazek

Jaki fajny mały żbiczek! Ojej :1luvu: Nie wiem czemu ale gdzieś mi sie Wasz wątek zgubił. Ale fajny maluch :1luvu:

ale dobrze ,że się znalazł Madziu :D

fajny rozrabiaka, tylko jak się nie zmieni to jego przyszły domek będzie miał problem z jego jedzeniem :(
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 31, 2014 13:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Ale to maluśkie dzieciątko :1luvu: :1luvu:
taki mikrusek podłóg reszty towarzystwa :1luvu:

Miruś to Ty teraz matka Polka karmiąca :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie sie 31, 2014 13:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:Ale to maluśkie dzieciątko :1luvu: :1luvu:

zapomniałam dopisac że i Barbadoska też matka karmiąca :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie sie 31, 2014 15:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:
agusialublin pisze:Ale to maluśkie dzieciątko :1luvu: :1luvu:

zapomniałam dopisac że i Barbadoska też matka karmiąca :mrgreen: :mrgreen:

nie jest źle, małe już odstawione od cyca, ale butla i mleko stoi :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie sie 31, 2014 17:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moje małe dostaja Dolmilk , tak raz dziennie i dla smaku . Ale piją same , z miseczek . Teraz nawet Filek stwierdził , że jest malutkim , zabiedzonym kotkiem i też chce mleka . Dostaje pół łyżeczki , tak na smak :wink:

barbarados

[poprzednia][następna]