Vil, trzymaj się mocno Smoku ! Wiele zdrowia dla Ciebie i mamy !

Wspaniałe wsparcie kochani

Czy jest potrzebna jeszcze jakaś dodatkowa pomoc na tą chwilę ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:
Czy jest potrzebna jeszcze jakaś dodatkowa pomoc na tą chwilę ?
majencja pisze:Jeżeli nie znajdziecie nikogo do transportu na miejscu to ja przewiozę chłopaków
Avian pisze:Kompletuję zamówienie.
Villen powiedział, ze koty jedzą głównie puchy Animondy Carny, więc na tych puszkach się skupiłam. Wspominał, ze kupuje 800g, ale pomyślałam, ze lepiej będzie kupić mniejsze, bo wiadomo - koty chętniej jedzą świeżo otwarte, będzie mniej nie zjedzonej karmy. Zamówiłam też 4kg chrupek Josera Carisma - może nie jakas super wypas, ale ja np na tej karmie mam nerkowe koty działkowe i są stabilne, więc to chyba optymalna opcja (również cenowo), bo może ją jeść cała trójka. Na moim stadku sprawdzone, ze smakuje
No i dorzucam 40l Cats Besta i łopatki.
Puszek wrzuciłam 24 x 400g i 48x 200g różnych smaków. Myślę, że to spokojnie starczy na kilka tygodni.
Na razie brakuje jeszcze 25zł do 400zł, jak nie macie jeszcze jakiegoś pomysłu co dorzucić, to pod wieczór puszczę zamówienie (będzie ze zniżką 11%)
Jeszcze poczekam, może ktoś ma zbędną kuwetę do oddania - jak nie bedzie, dorzucę do zamówienia.
Villentretenmerth pisze:Dziekuje za szybka i efektywna pomoc, Jesteście best.
kwinta pisze:Villentretenmerth pisze:Dziekuje za szybka i efektywna pomoc, Jesteście best.
Trzymaj się Villen i wracaj do zdrowia Ty i Twoja mama![]()
Avian pisze:Rozliczenie
wpływy :
1000zł osoba prosząca o anonimowość![]()
100zł marysienka
100zł kwinta
50zł Ais
33zł izydorka
100zł avian
50zł BeciaQ
60zł Barbasia
300zł osoba prosząca o anonimowość
50zł Maja B.
10zł Grażyna P.
30zł Iwona J.
Razem : 1883zł
wydatki :
400zł hotelik
355,52zł zamówienie zooplus
Pozostaje w kasie : 1127,48zł
Barbasia pisze:Dostałam już adres od agatag i wysłałam te swoje pół kuwety. Przy okazji zapakowane w duży karton - będą miały koty i z niego pożytek.
agatag pisze:Barbasia pisze:Dostałam już adres od agatag i wysłałam te swoje pół kuwety. Przy okazji zapakowane w duży karton - będą miały koty i z niego pożytek.
Barbasia, dziękuję, kuweta już dotarła, czeka razem z kartonem na Vilenowe koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Marmotka, pibon, puszatek, raiya, Silverblue i 43 gości