PomyLuna cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 16, 2014 13:10 Re: PomyLuna cz.III

Ja i tak z tym e-learningiem miałam najlepiej - zrobiłam tylko jeden temat, potem czekałam na resztę, która zamieszcza już ostatnie poprawki w swoich tematach, żeby je wszystkie przeczytać i ułożyć stomilijonów pytań. Także nie napracowałam się na razie za bardzo, ale reszta, która zrobiła już oba tematy? A to są długie, porządne prace, było po kilkanaście stron samego tekstu, do tego na platformie to wszystko trzeba było podzielić na rozdziały, powsadzać rysunki, tabele, wykresy, blablabla...
Ale staram się być dobrej myśli - wiecie, co mi przyszło do głowy? Druga grupa, którą prowadzi, ma przedmiot "Systemy e-learningowe w medycynie". I do nich pasuje sugestia pana doktora, a do nas? Liczę na to, że był zalatany i pomylił wczoraj grupy, mimo, że wyraźnie powiedziałam "Dzień dobry, ja jestem ze zdrowia publicznego..."

Ja w ogóle też nie cierpię tego e-learningu. Co semestr zaklinam, żeby to były ostatnie zajęcia w tym koszmarnym systemie...

12 czy 14 egzaminów 8O ja Wam powiem, że mnie trochę na śmiech bierze, bo ja mam wpisane 3 egzaminy, z czego 1 wykładowca "Nie będzie robił, ocenę ogół waszej pracy na zajęciach i zrobimy sobie krótkie zadanie w Matlabie i to będzie jako wasz egzamin" :D więc egzaminy mam dwa. Ale powiem Wam, że w zasadzie od początku studiów gorsze problemy mam z zaliczeniami, niż z egzaminami...

A już zmiana harmonogramu zajęć w środku nocy to paranoja. W ogóle te uczelnie to chyba sobie robią, co chcą...

A to mój nowy koszmar: http://hodowanko.pl/ matko, jakie to jest głupie, nie mogę, ale cały czas gdzieś chodzi w tle i zbiera pieseły :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Czw sty 16, 2014 14:14 Re: PomyLuna cz.III

Masakra Bell, nie mogę takich rzeczy otwierać w pracy bo naklikuję i wszyscy się na mnie gapią :ryk: :ryk: :ryk:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw sty 16, 2014 14:23 Re: PomyLuna cz.III

Matko, Bell, ale masz gupią uczelnię! Z resztą, moja nie lepsza. Dziś 3 razy zapierdzielaliśmy z kolegą od dziekanatu do promotora, bo to ankietę wypełnić, a podpisik jeszcze, a to pracę zanieść... Masakra. Na II stopień (mgr) idę tylko po to, żeby mieć utrzymane stypendium i za coś wyżyć. Burdel na kółkach.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw sty 16, 2014 14:26 Re: PomyLuna cz.III

Hahaha, ja zostawiłam na noc pieseły i mam 40,5 miliona :ryk: jeszcze niecałe 10mln i będę mogła kupić "Województwo dla pieseł", +2500 piesełów na sekundę! :ryk:

A propos głupiej uczelni - ja nieśmiało przypominam, że moja jest po prostu w Sosnowcu... :mrgreen:

A magistra praktycznie na pewno nie będę robić od razu. Muszę odpocząć od tej uczelni, bo nie wyrobię :D poza tym nie ma na mojej uczelni studiów magisterskich z inżynierii biomedycznej, mogę iść albo na informatykę (HAHAHAHAHAHAHA), albo na inżynierię materiałową o specjalności Biomateriały w medycynie i weterynarii. Stawiam raczej na to drugie, ale zastanawiam się jeszcze nad zrobieniem technika elektroradiologii - też brzmi fajnie.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw sty 16, 2014 14:33 Re: PomyLuna cz.III

Fajne masz opcje, ja niestety mam taki profil studiów gdzie wręcz muszę skończyć mgr o profilu menadżerskim, bo jak zostanę inżynierem to każdy potencjalny pracodawca popaczy na cv i powie: pani, inżynier po Uniwersytecie Ekonomicznym? Chyba se pani jaja robisz!

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw sty 16, 2014 14:35 Re: PomyLuna cz.III

No u mnie inżynier po Uniwersytecie Śląskim to też taka sobie opcja, ale zobaczę. Na pewno zrobię sobie ten rok przerwy, znajdę jakąś pracę, bo magistra albo technika chcę już robić zaocznie. Denerwuje mnie takie sterczenie na uczelni przez tyle czasu :D zestarzeję się tam :D

O, Spilett, mam coś dla Ciebie: http://kwejk.pl/obrazek/1987024/dziwkanat.html
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw sty 16, 2014 16:15 Re: PomyLuna cz.III

Bell to blisko bo ja licencjat obroniłam na UŚ i na mgr już zostałam na tym samym wydziale.
Powiadasz że w Sosnowcu? A nie czasem na ul. W.P? :ryk: Chyba moje kuleszanki z pracy tam łażą :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Czw sty 16, 2014 16:38 Re: PomyLuna cz.III

Nie, na Wydziale Informatyki na ulicy B. :D kurczę, nawet nie wiem, co jest na W.P., te wydziały są rozsiane po całym mieście. No i jest tu jeszcze Śląski Uniwesytet Medyczny, też o nim myślałam (kierunek dietetyka), ale się zagapiłam i nie złożyłam w czasie podania :D ale jak się już dostałam na inżynierię, to tak zostało i w sumie się cieszę.
Lubię mój kierunek, naprawdę. Jest ciekawy, może będzie przyszłościowy, podoba mi się praca z tomografami, rentgenami i tak dalej.

Tylko wykładowcy bywają szurnięci, ale to chyba wszędzie :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw sty 16, 2014 17:07 Re: PomyLuna cz.III

Bell tak to kojarzę że wydział informatyki na ul B. w Sosnowcu
Ja też na B. tylko w tym UFO zielonym w tylniej B. i w Katowicach :ryk:
Taka łamigłówka ale jak kojarzysz budynki to wiesz gdzie się wymęczam i lewituję hahah
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Czw sty 16, 2014 17:17 Re: PomyLuna cz.III

Hmmmm, zielone UFO... Rany, nie wiem :D nie mam pojęcia!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw sty 16, 2014 17:21 Re: PomyLuna cz.III

No bo w Kato B. masz tam gdzie Rechtórat co nie? :ryk:
No.I to jest główna B.
A ja jestem w tylnej B. , zielony budynek UFO jest zaraz przy stacji BP, dalej jest przejście przez ulicę a za nim Gwiazdy. :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Czw sty 16, 2014 17:32 Re: PomyLuna cz.III

Jakbym ja kiedykolwiek była w Rektoracie :ryk:

Ach, bo to inna B... Już chyba wiem, co co chodzi :D ale musiałam aż z wrażenia zajrzeć na Google Maps!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Czw sty 16, 2014 18:47 Re: PomyLuna cz.III

Echhh, ja z sentymentem wspominam moją uczelnię :1luvu: Ale to pewnie dlatego, że to było wieki temu :ryk:

Drugą już nie wspominam tak miło, pewnie dlatego, że to podyplomówka, więc miałam wrażenie, że max nastawienie na kasę. Wykłady ciekawe, nie powiem, ale miało się jednak takie poczucie, że byłam tam za pieniądze głównie.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw sty 16, 2014 23:35 Re: PomyLuna cz.III

Duża głupia się uczy. Jakby była mądra, to by nie musiała. To by wiedziała, że sensem życia jest karmienie i mizianie kotka. Ja jej dam. Protestuję, nie będzie mechaniki, nie będzie niczego! Póki nie zostanę porządnie wymiziana!
Taki jest mój plan. O.

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sty 17, 2014 8:20 Re: PomyLuna cz.III

Hihihihi Lunka,ja też tak robię Duzej

Obrazek
I potem nawet długopis jej kradnę jak nie pomaga
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

[poprzednia][następna]