Ale sie nie dałam .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Kuba , na dwa kilometryJak się przyjełam do pracy , to była ,,męska firma . Kobiet mało , może 4-5 na produkcji . Na ponad setke zatrudnionych , odliczmy biura . I usłyszałam , że kobiety pozatrudniali na sklejarke , bo tam myśleć nie trzeba
.
Ale sie nie dałam .
kuba.kaczor13 pisze:baby górą.....![]()
![]()
![]()
i znów zajechało na kilometr feminizmem.....
agusialublin pisze:barbarados pisze:Kuba , na dwa kilometryJak się przyjełam do pracy , to była ,,męska firma . Kobiet mało , może 4-5 na produkcji . Na ponad setke zatrudnionych , odliczmy biura . I usłyszałam , że kobiety pozatrudniali na sklejarke , bo tam myśleć nie trzeba
.
Ale sie nie dałam .
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz co, ja to uważam że baba powinna wiedzieć jak posługiwać sie i śrubokrętem i jak żarówkę wymienić![]()
Sama różne rzeczy robiłam typowo męskie i wiem że można
agusialublin pisze:barbarados pisze:Kuba , na dwa kilometryJak się przyjełam do pracy , to była ,,męska firma . Kobiet mało , może 4-5 na produkcji . Na ponad setke zatrudnionych , odliczmy biura . I usłyszałam , że kobiety pozatrudniali na sklejarke , bo tam myśleć nie trzeba
.
Ale sie nie dałam .
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz co, ja to uważam że baba powinna wiedzieć jak posługiwać sie i śrubokrętem i jak żarówkę wymienić![]()
Sama różne rzeczy robiłam typowo męskie i wiem że można
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 50 gości