Zwierzeta maja zarelka pelnooooooooooooooooo w chalupie i na wszelki wypadek trzy kuwety rozstawione........zmykam sprawdzac-wroce chyba o 19

Demotywatory po przywitaniu zalegly i spia.....zimno w chalupie brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Edycja wieczorna:
Wrocilam po 18-od razu pognalam tez do dzungli chwile sie zrelaksowac-podlalam to co niezbedne,brat przymierza sie do koszenia,zimno tka,ze w kurtce zimowej poszlam

Gapa szczesliwa -lezala na trawie zachwycona
Środki na slimaki dzialaja-zaczynam myslec,ze moze moje ostrozki maja szanse

-ciekawa jestme ,czy aksamitki odbija

tez otoczone tymi granulkami przeciw slimakom.
Szalwi omszonej mam dwie sadzonki-kurcze ona jest pieknaaaaaaaaaaaaaaaa

Koty parapetuja, Gucio chwile wyjrzal ,ze zimno i zwial-reszta korzysta z parapetingu.......jak porzadnie wywietrze,to puszcze piekarnik......i dmuchawe- nie da sie wysiedziec w zimnie,a musze papierkowac.
Chalupki nie zamierzam ogarniac-maraton przewali sie w pon........to potem ogarne- na razie pogodynka pokazuje ,ze ma byc cieplej na Boze Cialo,ale ja juz nie wierze w cieplo

Zajmuje sie kotkami-Smakusia chciala,by rzucac jej myszke od Thorkatt -latala jak z turbodoladowaniem,Gucio zyczyl sobie glaskow na osobnosci-wyglaskany odpoczywa pod koldra,rude.................no wlasnie zaliczylo porcje mizianek......kto uczyl rudego lezenia na biuscie-powinien mi zaplacic za plastykę piersi- niezly z niego artysta-potrafi udowodnic,ze sie zmiesci-zwinal sie w kulke-on nie ma kregoslupa

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.