AnnAArczyK pisze:Przyszedł listonosz do Dużej i duża się ucieszyła, bardzo lubi tego pana listonosza, jest młody i przynosi fajne przesyłki![]()
Fajne przesyłki? Czyli dla Was coś przyniósł?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Przyszedł listonosz do Dużej i duża się ucieszyła, bardzo lubi tego pana listonosza, jest młody i przynosi fajne przesyłki![]()
jasia0245 pisze:To ja jeszcze dorzucę następnego niejadka niebieskiego moją Pusię. Żeby nie puchate futerko to widać by było chyba tylko kostki tylko.![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:AnnAArczyK pisze:Przyszedł listonosz do Dużej i duża się ucieszyła, bardzo lubi tego pana listonosza, jest młody i przynosi fajne przesyłki![]()
Fajne przesyłki? Czyli dla Was coś przyniósł?
AnnAArczyK pisze:chyba wywiał...jamnisia![]()
AnnAArczyK pisze:A zjadła dwie łyżeczki budyniu, pół małej puszeczki gurmetka w sosie pomidorowym, i dosłownie dwa maciupcie kawalątka gotowanej piersi z kurczaka,
Caragh pisze:AnnAArczyK pisze:chyba wywiał...jamnisia![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Już szczęśliwie powrócił
Caragh pisze:AnnAArczyK pisze:Już szczęśliwie powrócił
No to wielkie UFF![]()
Buziaczki dla Jamnisia
Miraclle pisze:Rany to z Lunki ładny niejadek.
Opowieści są śmieszne, ale ganienie za kotem z jedzenie już nie, wiem coś o tym![]()
Może podeszła by jej jakaś sucha karma o wysokich walorach smakowych![]()
U mnie taką furorę robił RC neutered young skin, bo Kubuś to różnie je suche![]()
Zazwyczaj nie dojadał dawki dobowej suchego i podjadał mokre lub nasze jedzenie. Teraz musi jeść swoje, ale o dziwo renala je![]()
Oj Lunka, Lunka nie samym powietrzem kot żyje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 28 gości