Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Gwałtu, rety, kocięta!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 14, 2013 15:47 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Mnie? :wink: Bo chyba złapałam bakcyla wystawowego - Tika czrnej.wdowy dostała w sobotę nom Bisa w Białymstoku i będziemy jeżdzić dalej! Nawet chyba za granicę!

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pon paź 14, 2013 15:53 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Atka pisze:No i stało się - cały miot Blondyny już w nowych domach.

A ostatnie dziecko Tuńczyka nadal u mnie :roll:

Szukamy domu :!:

Do domu wystawowego oddaję gratis. Haczyk: wystawiać tego kotka to w TICA należy. W FIFe nie wróżę mu sukcesów :roll:

Ale zgadzam się, żeby był wystawiany tylko w Polsce.

Do tego dom musi mieć inne koty. I być kocio przystosowany. I przynajmniej jedna osoba w domu musi być bardzo stanowcza. Bo to dziecko zdecydowanie za łatwo się rozbisurmania :twisted:

Przypomnę, o którym pięknym gentlemanie mowa:

Ilendri Atos:
Obrazek
klik do galerii

Komu bengala? ;)

Atka, dawaj koniecznie z Satini w komplecie ;) też wystawowy i za darmo ;) :lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pon paź 14, 2013 16:47 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Jek pisze:Mnie? :wink: Bo chyba złapałam bakcyla wystawowego - Tika czrnej.wdowy dostała w sobotę nom Bisa w Białymstoku i będziemy jeżdzić dalej! Nawet chyba za granicę!

Tylko, że się powtórzę - Atosek jest kotkiem o zdecydowanie tikowskiej urodzie, więc jeszcze musicie złapać backyla wystawowego TICA. Poza tym - można składać podanie. W podaniu należy podać rozmiar oczka w siatce, którą zabezpieczony jest balkon, rodzaj używanego żwirku i rodzaj mięska kupowanego na barfa :twisted: :lol:

No i to bengal jest. Kot dominujący. Należy brać pod uwagę przy dołączaniu do stada. Do kotków o wyjątkowo delikatnej psychice się nie nada.

tajdzi :arrow: nie bardzo. Satini na widok bengala dostaje zawału :roll:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pon paź 14, 2013 17:29 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

8O Takie slodkie ,a dominujace? :1luvu: Cos mi sie wydaje,ze wcale go nie chcesz oddac :twisted: :wink: Piekny jest-ktos sie bardzo ucieszy :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon paź 14, 2013 18:14 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Atka pisze:
Jek pisze:Mnie? :wink: Bo chyba złapałam bakcyla wystawowego - Tika czrnej.wdowy dostała w sobotę nom Bisa w Białymstoku i będziemy jeżdzić dalej! Nawet chyba za granicę!

Tylko, że się powtórzę - Atosek jest kotkiem o zdecydowanie tikowskiej urodzie, więc jeszcze musicie złapać backyla wystawowego TICA. Poza tym - można składać podanie. W podaniu należy podać rozmiar oczka w siatce, którą zabezpieczony jest balkon, rodzaj używanego żwirku i rodzaj mięska kupowanego na barfa :twisted: :lol:

No i to bengal jest. Kot dominujący. Należy brać pod uwagę przy dołączaniu do stada. Do kotków o wyjątkowo delikatnej psychice się nie nada.

tajdzi :arrow: nie bardzo. Satini na widok bengala dostaje zawału :roll:

Atka, przecież ja już jednego bengala mam :twisted: . balkony nieosiatkowane - bo dostępu bronią drzwi z siatką o oczku+- 1 mm. Niestety nie barfuję ( na razie?). Kociaste z surowizny jadają to co ja - ptactwo rozmaite, wołowinę i dziczyznę (na to ostatnie ja się czasem załapię). Co do wystaw TICA - z Tiką Moniki też zamiierzamy pojechać (korci i przyzywa obiektywizm oceny). Żwirek - pellet drewniany. Bentonit tolerujemy tylko w razie wojny globalnej.
Czyżbym naprawdę mogła aplikować? To zapraszam na wizytę PA :)

Jek

Post » Pon paź 14, 2013 19:46 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Jek pisze:Atka, przecież ja już jednego bengala mam :twisted: .

Są bengale i ... bengale :twisted:

Jek pisze:balkony nieosiatkowane - bo dostępu bronią drzwi z siatką o oczku+- 1 mm.

To może Houdini się nie przeciśnie :lol:

Jek pisze:Niestety nie barfuję ( na razie?). Kociaste z surowizny jadają to co ja - ptactwo rozmaite, wołowinę i dziczyznę (na to ostatnie ja się czasem załapię).

Atosek jada wyłącznie surowe... Żarłocznie jada :twisted:

Jek pisze:Co do wystaw TICA - z Tiką Moniki też zamiierzamy pojechać (korci i przyzywa obiektywizm oceny). Żwirek - pellet drewniany. Bentonit tolerujemy tylko w razie wojny globalnej.
Czyżbym naprawdę mogła aplikować? To zapraszam na wizytę PA :)

To ja już może na PW 8)

Atka

Post » Pon paź 14, 2013 22:16 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Jek, uważaj! Atosek niewinny odgryza palce jak się chce mu cokolwiek wydrzeć z paszczy :twisted:
Mam wciąż ślady po czterech zębach :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto paź 15, 2013 7:12 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Avian pisze:Jek, uważaj! Atosek niewinny odgryza palce jak się chce mu cokolwiek wydrzeć z paszczy :twisted:
Mam wciąż ślady po czterech zębach :mrgreen:

A czemu kotku wydzierałaś z paszczy? Przecież co w zębach to jego!

Jek

Post » Pt gru 20, 2013 20:45 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Bengal wystawowy szuka

Nie chciałam wcześniej nic pisać, żeby nie zapeszyć, ale teraz już mogę...

Satini właśnie pojechała do nowego domu!!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Atka

Post » Pt gru 20, 2013 20:49 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

:ok: :ok:
:ok: :ok: hurrra!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt gru 20, 2013 20:51 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

Super :dance2: I trzymam kciuki, żeby tym razem się udało :ok:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Pt gru 20, 2013 21:01 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

wooow!!! gdzie, co, jak?
OPOWIADAJ :D

Ale sie cieszę!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt gru 20, 2013 21:06 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

Gratulacje :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt gru 20, 2013 21:23 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

Gratuluję!!!! I trzymam ogromne :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt gru 20, 2013 21:27 Re: Księżniczki, Futrzaki i Bengale. Satini w nowym domu :))

Nie zdążył am się pożegnać :placz: ale okrutnie sie cieszę, że się udało :dance2: oby na zawsze :ok: ktos będzie miał najwspanialszego kota pod słońcem :1luvu:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

[poprzednia][następna]