Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:No i stało się - cały miot Blondyny już w nowych domach.
A ostatnie dziecko Tuńczyka nadal u mnie![]()
Szukamy domu![]()
Do domu wystawowego oddaję gratis. Haczyk: wystawiać tego kotka to w TICA należy. W FIFe nie wróżę mu sukcesów![]()
Ale zgadzam się, żeby był wystawiany tylko w Polsce.
Do tego dom musi mieć inne koty. I być kocio przystosowany. I przynajmniej jedna osoba w domu musi być bardzo stanowcza. Bo to dziecko zdecydowanie za łatwo się rozbisurmania![]()
Przypomnę, o którym pięknym gentlemanie mowa:
Ilendri Atos:
klik do galerii
Komu bengala?
Jek pisze:Mnie?Bo chyba złapałam bakcyla wystawowego - Tika czrnej.wdowy dostała w sobotę nom Bisa w Białymstoku i będziemy jeżdzić dalej! Nawet chyba za granicę!
Atka pisze:Jek pisze:Mnie?Bo chyba złapałam bakcyla wystawowego - Tika czrnej.wdowy dostała w sobotę nom Bisa w Białymstoku i będziemy jeżdzić dalej! Nawet chyba za granicę!
Tylko, że się powtórzę - Atosek jest kotkiem o zdecydowanie tikowskiej urodzie, więc jeszcze musicie złapać backyla wystawowego TICA. Poza tym - można składać podanie. W podaniu należy podać rozmiar oczka w siatce, którą zabezpieczony jest balkon, rodzaj używanego żwirku i rodzaj mięska kupowanego na barfa![]()
![]()
No i to bengal jest. Kot dominujący. Należy brać pod uwagę przy dołączaniu do stada. Do kotków o wyjątkowo delikatnej psychice się nie nada.
tajdzinie bardzo. Satini na widok bengala dostaje zawału
Jek pisze:Atka, przecież ja już jednego bengala mam.
Jek pisze:balkony nieosiatkowane - bo dostępu bronią drzwi z siatką o oczku+- 1 mm.
Jek pisze:Niestety nie barfuję ( na razie?). Kociaste z surowizny jadają to co ja - ptactwo rozmaite, wołowinę i dziczyznę (na to ostatnie ja się czasem załapię).
Jek pisze:Co do wystaw TICA - z Tiką Moniki też zamiierzamy pojechać (korci i przyzywa obiektywizm oceny). Żwirek - pellet drewniany. Bentonit tolerujemy tylko w razie wojny globalnej.
Czyżbym naprawdę mogła aplikować? To zapraszam na wizytę PA![]()
Avian pisze:Jek, uważaj! Atosek niewinny odgryza palce jak się chce mu cokolwiek wydrzeć z paszczy![]()
Mam wciąż ślady po czterech zębach
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 33 gości