kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...Safolek rządzi.Kto ma pilota....ten rządzi.Już wiemy kto ma władzę w kretkowie.
NIE! Sfolek jest za....mały?![]()
Nie kłam....Safolek jest duży widziałam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...Safolek rządzi.Kto ma pilota....ten rządzi.Już wiemy kto ma władzę w kretkowie.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...Safolek rządzi.Kto ma pilota....ten rządzi.Już wiemy kto ma władzę w kretkowie.
Nie kłam....Safolek jest duży widziałam.
Karolek(ona) pisze:jak Safol jest mały to Iryska to taka świnka morska z dłuższym ogonkiem ?
kalair pisze:Iriska groźna, dzisija ugryzła teścia=za blisko jej ręką pod nosem machał, i JJ-a. Odsunął ją od kominka.Do krwi, a co!
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Poważnie śnieg w Beskidzie? We Warszawce nie ma.
Dzisiaj popadał solidnie, i leżał. Ale czy leży?..moment..
Leży.
Karolek(ona) pisze:jak Safol jest mały to Iryska to taka świnka morska z dłuższym ogonkiem ?
Nelly pisze:kalair pisze:Iriska groźna, dzisija ugryzła teścia=za blisko jej ręką pod nosem machał, i JJ-a. Odsunął ją od kominka.Do krwi, a co!
Oszzzz, ałć - do krwi, no to zdolna jest faktycznie. No to u teścia pogłebi się strach przed Iriską. A taki niewinny wygląd ma
Maurycy tylko wgłebienie, taki ślad w najgorszym wypadku zostawia.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Poważnie śnieg w Beskidzie? We Warszawce nie ma.
Dzisiaj popadał solidnie, i leżał. Ale czy leży?..moment..
Leży.
No i dopadło nas
Kociara82 pisze:Karolek(ona) pisze:jak Safol jest mały to Iryska to taka świnka morska z dłuższym ogonkiem ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie lubie swinek morskich i chomikow, ale te wyjatkowo bardzo kochamZ reszta wszystkie 3 kretki kocham bardzo
Kazda inna i niepowtarzalna
kalair pisze:U Was też? Kondolencje..![]()
![]()
Tak, Iriska się nie patyczjkuje, potrafi haknąć jak nie wiem co.. Musi czymś nadrobić wielkość..
Nelly pisze:kalair pisze:U Was też? Kondolencje..![]()
![]()
Tak, Iriska się nie patyczjkuje, potrafi haknąć jak nie wiem co.. Musi czymś nadrobić wielkość..
Nie, na razie nie - ale s p o d z i e w a m się![]()
A "dopadło nas" pisałam w znaczeniu "ogólnie nielubiących"![]()
A Iriska, no tak kto wie, zgodnie z powiedzeniem: "mała ale ho ho!"
kalair pisze:Ja też nie przepadam za chomikami, wolę myszki, a zwłaszcza szczurki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, zuza i 433 gości