SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 20:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

aaa stream :twisted: oni sie połączyli ze skynetem...
miałam w skynecie neta i całe szczęście ze mi się umowa skończyła bo rok temu w Wigilie szlag trafił serwer i nie było neta do 28..... potem znowu kilka weekendów takich od piątku do poniedziałku... aż w końcu jak mi się skończyła umowa to sie okazalo ze za ostatni miesiąc nie musialam płacić bo należało mi sie tyle zwrotu za awarie (zgodnie z ich regulaminem)
może to ten wiatr za oknem łącza zrywa ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto sty 03, 2012 20:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z ogonkami.Zdrowiej szybciutko.A takie zmiany temperatur znam z autopsji,dlatego też wiecznie zaglucona łażę.

Cześć, Reniu :D . No ja wiem, że to głupota tak sobie wyłazić, ale to takie przyjemne ochłodzić się nieco...
Na hali są wiatraki, ale tylko międlą gorące powietrze i tyle...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sty 03, 2012 20:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:aaa stream :twisted: oni sie połączyli ze skynetem...
miałam w skynecie neta i całe szczęście ze mi się umowa skończyła bo rok temu w Wigilie szlag trafił serwer i nie było neta do 28..... potem znowu kilka weekendów takich od piątku do poniedziałku... aż w końcu jak mi się skończyła umowa to sie okazalo ze za ostatni miesiąc nie musialam płacić bo należało mi sie tyle zwrotu za awarie (zgodnie z ich regulaminem)

No wcześniej też Skynet, przenieśliśmy to to nawet ze Słowackiego na Klińskiego :) Dawali symetryka za sensowną kasę i zewn. IP.
najszczesliwsza

Post » Wto sty 03, 2012 20:17 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:aaa stream :twisted: oni sie połączyli ze skynetem...

No ja mam T- Mobile faktycznie, i muszę powiedzieć, że jest naprawdę dobry...taka akcja, jak wczoraj zdarzyła mi się drugi raz w życiu, raz zaraz po przeprowadzce, a teraz drugi raz. Normalnie chodzi zawsze i wszędzie.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sty 03, 2012 20:18 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Agata, a Ty już w końcu masz tego neta?
Czy z telefonu klepiesz?

vip

Post » Wto sty 03, 2012 20:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ja teraz wróciłam do trustnetu i jestem zadowolona.... dzisiaj jakaś przerwa na 15min więc jakby wcale :)

czy wasze koty też śpią na kaloryferze???
mój sobie ukochał blat nad kaloryferem z przytuleniem do gorącego czajnika... 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Wto sty 03, 2012 20:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:ja teraz wróciłam do trustnetu i jestem zadowolona.... dzisiaj jakaś przerwa na 15min więc jakby wcale :)

czy wasze koty też śpią na kaloryferze???
mój sobie ukochał blat nad kaloryferem z przytuleniem do gorącego czajnika... 8O

Ja kaloryfera nie posiadam, ale np. Zosia uwielbia siedzieć przy piecu i " grzać zatoki " :mrgreen: .
Spaślaki raczej nie, ich i tak tłuszczyk grzeje...chociaż do czajnika Puś przytulić doopę lubi :D .

vip

Post » Wto sty 03, 2012 20:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Bo kotecki to takie dziwne stwory co kochają ciepełko. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto sty 03, 2012 20:43 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Fotki bedom :mrgreen: .
Ale mało, bo kociaste cuś niefotogenne dzisiaj....

vip

Post » Wto sty 03, 2012 20:46 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Małgosiu, dbaj o siebie :ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto sty 03, 2012 20:48 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Z doopką przy czajniku?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sty 03, 2012 20:50 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kobitki dostałam dziś pytanie o jeden z biustonoszy, co je wystawiłam na Alledrogo...

Pani pyta, czy jak się okaże źle dobrany to może go zwrócić... co Wy na to?
najszczesliwsza

Post » Wto sty 03, 2012 20:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Wg mnie mogłaby zwrócić ale na własny koszt.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sty 03, 2012 20:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

juana pisze:Wg mnie mogłaby zwrócić ale na własny koszt.

Biustonosz kosztuje 20 zł
Przesyłka 7 zł.
Odsyłka będzie kosztować tyle samo ją.
Więc ja jej oddam i tak 20 zł a ona będzie w plecy 14 zł. Jej sprawa.
I oddam te 20 zł jeśli... jeśli wszystko z nim będzie w porządku!
Może tak być?
Ale mam mieszane uczucia.
najszczesliwsza

Post » Wto sty 03, 2012 20:57 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Aga no dokładnie, na własny koszt może odesłać...

moje Kocię spało przy czajniku, mooocno....
otworzyłam puszkę z tuńczykiem a tu sru... oczyska jak 5zł.....
głodomór jeden...a micha pelna
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]