ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 25, 2011 21:55 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

.... ostatnie figle Ptysiowe :1luvu:

ObrazekObrazek

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: wspinają się wyżej .... i wyżej ... mają w nosie grawitację i Dużej zakazy :ryk:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie gru 25, 2011 21:56 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Kociara82 pisze:bedziesz tesknic za ciasteczkami...

.... oj będę ... ojojoj baaardzo ..... :|
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 26, 2011 0:30 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

przygarniesz inne ciasteczna na tymczas ;)

ale cudne ujecia czarnego kota na czarnym tle 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: no, poprostu cudne ujecia :1luvu:

a te lapenki Balbi, te podusie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: normalnie bym zacalowala, schrupalabym :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ostatnie figle u Ciebie, bo u Ciebie nic ciasteczek juz nie zaskoczy, teraz nowe przygody beda odkrywac u Malgosi :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 26, 2011 9:01 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

No Ptysie jutro mają historyczny dzień :wink: .Nie wiem czy jedziecie śliczności rano czy trochę później,ale na wszelki wypadek wirtualne całuski.Bądźcie grzeczne w drodze nie rozrabiajcie za bardzo :D Fajnie Ptyś wkomponował się w tego rudego miśka :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon gru 26, 2011 11:21 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

witamy się rankiem .... w sumie jeszcze to ranek

.... 1

dzień , Ptysie mają fajnie .... nie boją się , że jutro pobudka o 4.15 8O 8O 8O Za to Duża chyba spać nie pójdzie, bo jak zaśpi to pociągu swoim popierdułkiem nie dogoni :ryk:
Juto o tej porze , tj ok. 12 będzie w nowym rączkach , nowej mamusi.
Jak sobie przeglądałam wszystkie zdjęcia z Ptysiolandii od początku , to takie jeszcze kaczątka były:

ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 26, 2011 11:47 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 26, 2011 11:35 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

... a historia Ptysi zaczęła się dokładnie 2 m-ce temu 26-go października

ObrazekObrazek
Obrazek ....

Robienie Ptysiom :1luvu: zdjęć to sama przyjemność ....
Wiem , że aparat przydałby się "szybszy" ... wiele ujęć nie wyszło , bo zanim złapał ostrość to w kadrze Ptysi już nie było.... :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 26, 2011 11:46 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptysie mają dzisiaj pożegnanie ... pewnie dla nich to będzie kolejny pospolity wieczór wariactw i wyścigów po pokojach, no ale Duzi będą wiedzili o co kaman :piwa: .... szkoda też mi moich kociaków - zintegrowały się z Ptysiami. Na początku było fukanie, a dzisiaj Kola myje Ptysia , a Balbinka gania się z Filą .... dla odmiany Neli śpi razem z Ptysiami .... ale tak już jest. Mam nadzieję, że Ptysie będą godnie reprezentowały Szczecin i krzewiły jego obyczaje i kulturę we Wrocku :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Pon gru 26, 2011 15:56 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Kocia instrukcja - jak wybierać choinkę:

Obwąchaj drzewko, żeby sprawdzić, czy jest przyjazne.

Poocieraj się o gałęzie, aby sprawdzić
jego zdrowie. Jeśli zrzuca igły, szukaj dalej.

Pościgaj się dookoła drzewa i obserwuj jego reakcję na swoje wybryki.
Jeśli kołysze się z rozbawieniem, że to dobry znak.

Skocz parę razy z góry na gałęzie, by sprawdzić, czy drzewko lubi żarty.

Wyciągnij się na gałęzi, żeby sprawdzić
siłę drzewa.

Zawiśnij na gałęzi na łapkach i pokołysz się jak choinkowa ozdoba.
Jeśli drzewo sączy soki na Twoje
łapki, jest nieszczęśliwe.

Obejmij łapkami dolną część
pnia drzewa i przytul drzewko.
Czy czujesz, że tulisz
starego przyjaciela z lasu?

Delikatnie podrap korę, żeby
sprawdzić, czy drzewo to cieszy.

Zwiń się pod drzewem i zamknij oczy.
Użyj swojej intuicji, by wyczuć czy drzewko ma opiekuńcze instynkty w stosunku do Ciebie.

Wdrap się po pniu i spróbuj
balansować na szczycie jak gwiazda.
Jeśli drzewo nie strąci Cię na ziemię,
weź je do domu - to drzewa jest dla Ciebie!

Kociara82

Post » Pon gru 26, 2011 18:01 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Ptyśki to wy dzisiaj macie zieloną noc,wiec każdy szanujący się kot powinien solidnie narozrabiać w domu tymczasowym :lol: Dzisiaj w nocy wam wszystko wolno,wiem że to nie wychowawcze i dla tego szybko zwiewam zanim duża mnie nie dopadnie :strach: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon gru 26, 2011 19:02 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Animalon masz ostatni dzień z Ptysiami, a ja ostatni bez nich...

Ty się z nimi żegnasz a ja się szykuję na przywitanie :)

Wróciłam wcześniej, bo skoro jutro o 11, Ptysie maja już być we Wrocku - to już jestem 8) 8) 8)
Przede mną ostatnie przygotowania - wyparzenie misek, kuwety, wyciągnięcie z lodówki mokrego żarełka, aby nabrało temperatury :)

życzę Tobie, aby ten ostatni dzień z nimi był jak najbardziej szczęśliwy i przyjemny :piwa: :s3: :s3: (a sobie aby reszta życia z nimi była taka :1luvu: :1luvu: :1luvu: )

Malgosia Wroc

Od: Nie lis 20, 2011 15:30

Post » Pon gru 26, 2011 19:21 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

animalon, gdyby nie Ty, nie wiadomo, co dzis by sie dzialo z Ptysiatkami... a prosze-sa przeszczesliwe, zdrowe, kochane, bezpieczme i juz jutro zamieszkaja "na swoim", beda mialy domek ktory jest spelnieniem najskrytszych marzen kocich o naaaaaaajwspanialszym domku na swiecie :1luvu:
a Ty bedziesz mogla pomoc kolejnym biedom, ktore stana na Twojej drodze :ok:
ech.... ciesze sie, ze kolejne kotki nie beda juz bezdomne, samotne, bo ktos pokochal je na dobre i na zle i razem teraz beda szczesliwi :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon gru 26, 2011 19:26 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

Animalon - Ptyś i Balbinka szczęśliwie jutro razem wyjadą do swojego domku. Na pewno będą tam szczęśliwe, ale wiem że Twoje serducho będzie tęsknić.
To nic -pomogłaś tym maluchom, jest jeszcze wiele kociaków, które potrzebują domu i miłości :1luvu:
I na pewno któreś z nich trafi na Ciebie i znowu mu pomożesz :)
Buziaki dla maluchów :1luvu:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon gru 26, 2011 23:45 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

.... z mruczącą Balbinką :1luvu: na kolanach czas się pożegnać....
słyszę , że Ptysiu przymierza kontenerek :ryk: patrzy czy jest uszyty namiarę i czy dowiezie go do celu ... :ryk:

Małgosiu życzę ci tyle radości z Ptysi co ja miałam - małe kochane urwisy za odrobinę miłości zasypią cię czułościami, ululają cię do snu swoimi cichutkimi kołyskanami po to aby zrobić ci pobudkę, która jest zawsze za wcześnie. Nie będzie takiej rzeczy, której byś im nie darowała.
Miło byłoby, gdybyś czasami wrzuciła ich fotki na forum. A może założysz dla nich swój nowy wątek? Wiem , że nikt nie ma za wiele czasu ....

Dziękuję, również wszystkim kochanym wielbicielkom , która były z nami codziennie i z doskoku... Dzięki Wam , a zwłaszcza jasdor udało się tak szybko znaleść domek - ten jedyny , ten wyjątkowy, ten na zawsze :1luvu:

Dzięki Wam ten wątek był wyjątkowy .... Kociara82 :1luvu: ,ja1 :1luvu: , ewar :1luvu: , ula-miasia :1luvu: , rudy kociak :1luvu: , Myszolandia :1luvu: , lula11 :1luvu: .... no i Malgosia Wroc :1luvu: ... no i wszystkim pozostałym ,którzy zaglądali do Nas
Obrazek

animalon

Post » Wto gru 27, 2011 0:53 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

aż się łezka zakręciła ....

Jejku ,to już dziś,jak to zleciało 8O

Animalon,dokładnie,dzięki Tobie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ptysiątka miały życie jakie miały,nawet nie chcę się cofać i się domyślać,ze gdyby nie Ty to...

Dziękujemy za przepiękny,przecudowny wątek,że dzięki niemu sobie humor co wieczór poprawiałam
Tyle pięknych fotek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MałgosiaWroc :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękujemy i Tobie za to,ze dasz kiciom domek stały,życze Wam szczęścia,całej Trójeczce

No i oczywiście czekamy na wąteczek,żebyśmy mogli podziwiać jak Słodziaki u CIebie wyrastają na duuuże piękne kociambry :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 27, 2011 6:19 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

witaj Myszolandia ... Ptysie to takie małe gwiazdeczki, troszkę czasu minie zanim ja i moje osobiste futerka przyzwyczaję się do 'pustego" domu .
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]