ŚWIAT WEDŁUG KOTA - Żegnaj Pingwinku [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 12:01 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

animalon pisze: gościnne i wieczorne A KUKU :1luvu:

ObrazekObrazek
Obrazek .... chyba wszystki kurze mi powycierają z kątów :ryk:

....i KTO NAS POKOCHA??? Ptysiu i Balbinka gorąco pozdrawiają swoich wielbicieli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Od dzisiaj są u mnie w DT - dostały nowe mieszkanko do demolki :ryk: nie.... nie.... żartuję , one sa takie grzeczniutkie i przeogromnie grzeczne , że mnie zadziwiają ....

To nie są demolki? :roll: Maluchy, poprawcie się i weźcie przykład ze starszych.

Oliwia Demolka z Piekła Rodem

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 12, 2011 12:17 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

czesc slodziaki :)
co dzis spsocilyscie? :D

Juleczko, nie dziwie ci sie... tez bym nie znosila tej beznadziejnej szmatki. Wytrzymaj jeszcze troszke, jeszcze tylko pare dni, juz niedlugo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 12, 2011 12:46 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Juleczko, wytrzymasz! :ok:
Hej Koteczki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 12, 2011 13:57 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Cioteczki Kochane, staram się, ale jakoś mi nie wychodzi. Duża podaje mi jedzonko pod sam nosek, zanosi mnie do kuwetki i do fontanny z wodą. Nie potrafię chodzić po schodkach, a na drapaczkach jeszcze nie byłam. Leżę tylko albo siedzę sobie. Duzi mówią, że to dobrze, bo prawie się nie ruszam i wszystko w brzuszku spokojnie może się zagoić. Gabi opowiadała, że w fartuszku od razu biegała i skakała, a Duzi się denerwowali, bo bali się o jej brzusio. Wieczorem znowu pójdziemy do pani doktor na kłuje i żeby obejrzała brzuszek. Z jednej strony - miło tak wtulać się w Dużych i leżeć z nimi pod kołderką, z drugiej - chciałabym sobie pobiegać. Duzi się cieszą, że mają tyle dni wolnego i mogą cały ten czas przeznaczyć na pocieszanie mnie. Tak się dobrze złożyło - w środę Duża wzięła wolne i zaniosła mnie do lecznicy na sterylkę. W czwartek Duża zawsze jest w domku i przychodzi pani do sprzątania. Pancunio okropnie tego nie lubi, bo całe przedpołudnie spędza w sypialni pod łóżkiem. On zawsze się chowa, kiedy w domku jest ktoś obcy. W piątek święto, potem weekend, a na poniedziałek Duzi oboje wzięli urlop. Tak więc przez całe sześć dni mam zapewnioną opiekę Dużych. Oliwka powiedziała, że nikt z nas nie był tak zaopiekowany, jak ja. Myślę, że Duzi bardzo mnie kochają.

Julka

vega013

Post » Sob lis 12, 2011 14:22 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

no a jak inaczej? Przeciez takiej slodkiej kici nie da sie nie kochac :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lis 12, 2011 15:34 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

vega013 pisze:Hakerku, Kuleczko, jesteście saniemowici!!! Jejku, to ja Was podziwiam bardzo, bardzo. U nas tylko Filunio spokojnie znosi kłuje.

Julka

No tak, a jak ja kocham zastrzyki, to oni mi obiecują 95 naraz (po 1 za każdy miesiąc życia, który wygrałam z takim jednym debilem), a potem dają tylko 1 i każą iść :evil:
QQ

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 12, 2011 18:18 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

MaryLux pisze:
vega013 pisze:Hakerku, Kuleczko, jesteście saniemowici!!! Jejku, to ja Was podziwiam bardzo, bardzo. U nas tylko Filunio spokojnie znosi kłuje.

Julka

No tak, a jak ja kocham zastrzyki, to oni mi obiecują 95 naraz (po 1 za każdy miesiąc życia, który wygrałam z takim jednym debilem), a potem dają tylko 1 i każą iść :evil:
QQ

Kuleczko, Lili też wygrywa ze swoją wadą genetyczną i wygrała już prawie 2 lata. A co to za debil, z którym Ty wygrywasz? Wiesz co? Jeżeli tak lubisz kłuje, to może oddam Ci swoje? Zrobię to bardzo chętnie. Lili pewnie by oddała swoje lekarstwa dopysiowe podawane strzykawką. Ona musi się męczyć aż dwa razy dziennie i będzie musiała je brać aż do końca życia. Ale i tak jest zadowolona, bo tylko przez chwilkę jest jej nieprzyjemnie, a poza tym biega i zaczepia nasze ogonki.

Duża znalazła fartuszek, w którym Oliwka chodziła po sterylce. Zdjęła ze mnie ten niewygodny, duży fartuszek i założyła mi mniejszy, właśnie ten Oliwkowy. Teraz czuję się trochę lepiej, bo łatwiej mi się poruszać. Przez chwilkę pozwoliła mi nawet pochodzić bez fartuszka, ale od razu zaczęłam wylizywać szwy, więc szybciutko mi założyła. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie wolno lizać szwów - przecież to dobry sposób, żeby je umyć.

Julka zdziwiona

vega013

Post » Sob lis 12, 2011 18:32 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Kociara82 pisze:no a jak inaczej? Przeciez takiej slodkiej kici nie da sie nie kochac :1luvu:

Ciociu, jak dobrze, że przynajmniej Ty uważasz, że jestem słodka. Dziękuję :1luvu:

Dzisiaj u naszej ulubionej pani doktor ugryzłam Dużego w palec tak, że mu krew leciała. Nie chciałam zrobić krzywdy, chciałam tylko uciec przed kłujem, a Duży mnie trzymał. Teraz Duży mówi, ze on krew przelewał, żebym ja była zdrowa, a ze mnie jest niewdzięczna zołza. :roll: Duża mówi o mnie "zołzinka kochana" i oboje mnie przytulają. Mruczę im moje najpiękniejsze mruczanki - kołysanki, żeby wiedzieli, że ich kocham.

Juleczka przytulaneczka

vega013

Post » Sob lis 12, 2011 20:53 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Cwaniara z Ciebie, Julcia.
Mówię Ci, popracuj tak jak ja nad swoją Dużą: ja ją gryzę, a ona mówi, ze mnie kocha.
Wszystko Ci wolno i mizinaki masz na żądanie.
Czasami mi tej Dużej aż szkoda...
Jak mi Jej bardzo-bardzo szkoda, to Jej pomruczę, poćwierkam i pośpię na szyi. Taka jest wtedy szczęśliwa...
Zalecam Ci przyjąć tę samą strategię.
O zołzach nie może być mowy!!! :evil:
Gryzia

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie lis 13, 2011 14:55 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

vega013 pisze:
MaryLux pisze:

Julka

QQ

Kuleczko, Lili też wygrywa ze swoją wadą genetyczną i wygrała już prawie 2 lata. A co to za debil, z którym Ty wygrywasz? Wiesz co? Jeżeli tak lubisz kłuje, to może oddam Ci swoje? Zrobię to bardzo chętnie. Lili pewnie by oddała swoje lekarstwa dopysiowe podawane strzykawką. Ona musi się męczyć aż dwa razy dziennie i będzie musiała je brać aż do końca życia. Ale i tak jest zadowolona, bo tylko przez chwilkę jest jej nieprzyjemnie, a poza tym biega i zaczepia nasze ogonki.

Duża znalazła fartuszek, w którym Oliwka chodziła po sterylce. Zdjęła ze mnie ten niewygodny, duży fartuszek i założyła mi mniejszy, właśnie ten Oliwkowy. Teraz czuję się trochę lepiej, bo łatwiej mi się poruszać. Przez chwilkę pozwoliła mi nawet pochodzić bez fartuszka, ale od razu zaczęłam wylizywać szwy, więc szybciutko mi założyła. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie wolno lizać szwów - przecież to dobry sposób, żeby je umyć.

Julka zdziwiona

Z tym debilem to było tak, że kiedyś dawno (za niedługo minie 8 lat od tego czasu) strasznie się czułam i rzygałam czasem krwią. I przyjeżdżał codziennie taki jeden, który mówił, że jest lekarzem, kujał mnie wieczorem i zostawiał jeszcze kuja na rano, a ja się czułam coraz gorzej. I było już tak źle, że myślałam, że umrę, ale Duża mnie zabrała do innego ktosia. Ten ktoś poczytał moją książeczkę zdrowia i zrobił oczy jak pięciozłotówki i kazał Dużej zadzwonić do tamtego debila i kazać mu napisać jeszcze raz, co mi dawał w tych kujach. A on powiedział, że nie napisze, bo to była jakaś homocośtam, Duża mówi, że tak naprawdę to woda była. No to go Duża w portfel kopnęła.
QQ

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lis 13, 2011 15:10 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Ptysiu Misterek oficjalnie dziękuję wszystkim ciociom i wujkom za doping, głosy i słowa zachęty :1luvu: :1luvu: :1luvu: Była świetna i przednia zabawa w tak doborowym gronie .....

Nawet nazwe swojego wątku poświęciłyście bąblom :ok:
Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lis 13, 2011 16:40 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Witamy wieczornie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie lis 13, 2011 20:40 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

Kochaniutkie PTYSiu :1luvu: pragnie przekazać pieniążki monika74 viewtopic.php?f=1&t=110126&p=8197171#p8197171
to były napradę ciężkie obrady :ok: ale spora gromadka potrzebuje wsparcia. Wierzy Ptysiu ,że cioteczki popierają jego pierwszy wybór w życiu :ryk:
i jeszcze raz z całego serca dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: tyle faneeek i fanów :ryk:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lis 13, 2011 20:50 Re: ŚWIAT WEDŁUG KOTA - prosimy o głosy na Balbinkę i Ptysia :))

animalon pisze:Kochaniutkie PTYSiu :1luvu: pragnie przekazać pieniążki monika74 viewtopic.php?f=1&t=110126&p=8197171#p8197171
to były napradę ciężkie obrady :ok: ale spora gromadka potrzebuje wsparcia. Wierzy Ptysiu ,że cioteczki popierają jego pierwszy wybór w życiu :ryk:
i jeszcze raz z całego serca dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: tyle faneeek i fanów :ryk:

Ptyś dobrze wybrał. :ok: Tam przyda się każda złotówka.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]