Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 25, 2011 22:05 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Allegro dla Plamka właśnie dobiegło końca :) A więc: kupionych zostało 43 cegiełki, a 43 razy 5 zł daje sumę 215,00 zł. Komu TO przelać :?: Poproszę na PW numer konta :D
Jak stoicie z Plamkową kasą? Tworzyć jeszcze jedno allegro?
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Nie cze 26, 2011 5:34 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Szenila pisze:Allegro dla Plamka właśnie dobiegło końca :) A więc: kupionych zostało 43 cegiełki, a 43 razy 5 zł daje sumę 215,00 zł. Komu TO przelać :?: Poproszę na PW numer konta :D
Jak stoicie z Plamkową kasą? Tworzyć jeszcze jedno allegro?

Ponieważ wreszcie przestałam gnębić biedną katgral i sama zaczęłam płacić rachunki,więc chyba do mnie.Numer na pw poszedl.
W kasie Plamkowej na razie wystarczająco :D ,powinno starczyć na wszystko.Jeżeli będą konieczne testy białaczkowe dla wszystkich moich kotów,to wystawię bazarek i będę zbierać dalej.Ale na razie jest okej.
Pięknie dziękujemy wszystkim :1luvu: .
Szenila,jesteś WIELKA :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie cze 26, 2011 5:56 Re: Plamek walczy o życie-POMÓŻ!!!

Niniejszym chciałabym ogłosić aktualizację tytułu wątku :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie cze 26, 2011 6:27 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Bardzo mi się podoba twój bannerek :)
A jeszcze bardziej nowy tytuł wątku :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 26, 2011 9:54 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Cześć.Ale banerek żeście sobie.....śliczniutki.No to ogólnie jest u Was całkiem dobrze i tak ma zostać.A Duża jak się czuje?I jak wiadome sprawy się mają?Ja już dziś w pracy :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie cze 26, 2011 12:50 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Doczytuję ,że Plamuś lepiej :1luvu: , oby tak dalej :ok:
a jak tam Małgosiu sprawy mieszkaniowe?
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie cze 26, 2011 13:27 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Danusia pisze:Doczytuję ,że Plamuś lepiej :1luvu: , oby tak dalej :ok:
a jak tam Małgosiu sprawy mieszkaniowe?

Miło cię znowu powitać Danusiu :D .
Plamuś rzeczywiście lepiej,więc juz tylko badania nas czekają no i za jakiś czas - z duszą na ramieniu - powtórka testów.Nawet pani wet była juz za tym,żeby łapusie zostawić odkryte,zresztą było to chyba najlepsze,co mogłam zrobić,pójść za waszą radą i nie opatulać w bandaże.Potem to już wszystko błyskawicznie poszło,tkanka zaczęła narastać,gdzie głębsze rany tam strupek piękny...pewnie,jeszcze chodzę za nim z gazikiem,srodkiem odkażającym i żelem od wet,ale ogólnie Plamo jest bardzo grzecznym kotkiem,specjalnie się nie brudzi,jęzorem tam też nie śmechla.
Teraz już w błyskawicznym tempie dochodzi do siebie,dlatego tytuł wątku zmieniłam na bardziej aktualny,żeby wszystko było wiadomo.
Jeśli chodzi o moje sprawy mieszkaniowe,to póki co mam jakieś zaplecze,więc nie siedzę już na bombie zegarowej,przeprowadzka najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu.

vip

Post » Nie cze 26, 2011 13:31 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

kocurzyca41 pisze:Cześć.Ale banerek żeście sobie.....śliczniutki.No to ogólnie jest u Was całkiem dobrze i tak ma zostać.A Duża jak się czuje?I jak wiadome sprawy się mają?Ja już dziś w pracy :evil:

No co ty,Renia,juuuuż? 8O
A opalenizna to dzie?
Mam nadzieję,że wypoczęłaś,ale do swoich ogonków też miło wrócić,nie?Stęskniły się chociaż,przywitały cię?Czy obrażone księżniczki :D ?
Wynoszę się stąd w przyszłym tygodniu,jeszcze nie znam dokładnie dnia ani godziny.
Dużo rzeczy nie zabieram,ot tak,żeby te dwa miesiące przeczekać.

vip

Post » Nie cze 26, 2011 13:46 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Cieszę się Małgosiu,że sprawy zaczynają się w miarę dobrze układać :wink:
Ale zwykle tak jest ,że Ci dobrzy ludzie maja pod górkę :(
Wymiziaj ode mnie calą Twoją śliczną gromadkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie cze 26, 2011 13:51 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Danusia pisze:Cieszę się Małgosiu,że sprawy zaczynają się w miarę dobrze układać :wink:
Ale zwykle tak jest ,że Ci dobrzy ludzie maja pod górkę :(
Wymiziaj ode mnie calą Twoją śliczną gromadkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nic nie robię,tylko je miziam,chyba w końcu łyse zostaną :ryk: !
Ale jak ich tu nie miziać,jak takie kochane :1luvu: .
Zośka nie lubi smarowania uszek :evil: ...ja też nie lubię,gryzie maupa :evil: .
Dla twojego stadka też głaski ogromne :1luvu: !

vip

Post » Nie cze 26, 2011 14:30 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

proszę, proszę...jakie zmiany :lol: :lol: :lol:
aż się pyszczek człowiekowi śmieje...
czym smarujesz Zosię, tzn zosine uszka :?: :?: :?:

może by tak foty łapek ...Plamka, jak to wygląda teraz, tak ku naszej uciesze :wink:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie cze 26, 2011 14:50 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

oj tak , tak przyłączam się, też ciekawam.
banerek bomba, wreszcie wiadomo, who is who. :D
Plamo na bank żadnego paskuda nie ma , tak szybko by sie nie wygoił, leukocyty szalały , bo walczyły z zarazą, ale sprawdzic nie zaszkodzi, no i zaszczepic potem koniecznie.
Ja muszę Miśkę jak najszybciej powtórnie przeciw białaczce zaszczepic, 15 .06. minął rok od szczepienia, ale tak mi się nagle porobiło, że kasy niet, a jeszcze jutro wypozyczam samochód dostawczy, zeby za free palety do palenia wziąć i przywieżć. Syn u siebie w pracy mi zbierał, ale pracuje tam tylko do końca miesiąca, zakłada własną działalność, a palet żal, bo tyle tego, że palenia na całą zimę. Za wynajem i paliwo zapłacę stówe, TŻ kierowca. ale stówa w tej chwili to dla mnie majątek. Nie udało mi się na ten tydzień załatwic żadnej zastępczej pracy, na czas przestoju u mnie w firmie, więc wypłata będzie poniżej 1000, a to strasznie mało, nawet na stałe płatności nie starczy :evil:

Ale cieszę się , że z Twoim mieszkaniem w miarę sie uspokoiłam, ze masz choć gdzie się zakotwiczyć :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie cze 26, 2011 14:55 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

puszatek pisze:proszę, proszę...jakie zmiany :lol: :lol: :lol:
aż się pyszczek człowiekowi śmieje...
czym smarujesz Zosię, tzn zosine uszka :?: :?: :?:

może by tak foty łapek ...Plamka, jak to wygląda teraz, tak ku naszej uciesze :wink:

Cześć,Basiu :D !
Mnie tak mało w życiu dobrych rzeczy spotyka,że cieszy mnie nawet taka najmniejsza dobra rzecz...a tu proszę,jakoś sie wszystko prostuje :D :D :D .
Zofia oridermyl ma zalecony,toteż jej szpachluję raz dziennie,czego bardzo nie lubi Zosia :ryk: .
No i wtedy wiadomo,gryzianki,drapanki,a dźwięki takie,ze na mnie w końcu straż miejska ktos naśle za maltretowanie kota :evil: .
Co do fotek,to śpi teraz,ale mogę taką jedną zrobić...jak śpi :D .Zara polecę.
Łapusie postaram się obfocić,a jakże,jest sie czym chwalić to sie pochwalimy.

vip

Post » Nie cze 26, 2011 15:01 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

najważniejsze jest to, że potrafisz cieszyć się z drobiazgów... :lol:
zdrowe łapinki Plamka to też Twoja zasługa...
więc się tym chwal...a my będziemy podziwiać apki...

ja swoje grzybki...smarowałam clotrymazolem i znosiły to w wielkim spokoju :kotek:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie cze 26, 2011 15:03 Re: Plamek rekonwalescent - łapki się leczą!!! - :)))

Iza,też mi się widzi,że to nie białaczka,ale testy zrobię,dla pewności.
Tak bym chciała zrobić wszystko,co potrzebne,żeby te moje koty były zdrowe i bezpieczne...ale pomalutku,po kolei.
Co do palet,to doskonale cie rozumiem,ja też palę drzewem,bo na węgiel z reguły mnie nie stać,choc i ceny drzewa nie są niskie.
Czasem,jak jeszcze brat żył,jechalismy do pobliskiego lasu i tam zbieraliśmy " połamańce ",stąd wiem,że najlepiej pali sie brzoza...sęk w tym,że inni tez to wiedzą i metr sześcienny kosztuje majatek :? .
W zeszłym roku troche paliłam brykietem drzewnym,nieźle szło,ale mniej od niego ciepło niż od normalnego drzewa.

vip

[poprzednia][następna]