Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:Też by mi się takich, zwłaszcza czerwonych zachciał.
Ostatnio zakupy butowe robię w hurtowni. Minus tego taki, że sposób przymierzania jest co najmniej dziwaczny - pani buty podaje, człek stoi na sztywno przed lustrem w nałożonym obuwiu i parzy. Poruszać się, pohuśtać w tych butach nie wolno. Pani ogląda, medytuje i stwierdza - za duże/za małe/w sam raz oraz rozciągną się i będą pasować/nie będą pasować. Plusem jest cena oraz to że buty tylko skórzane sprzedaje. Na razie zakupiłam sandałki (jak papcie), czarne wizytowe -ładne, pokusiło mnie na zwężane z przodu więc trochę marudzę (nie powinnam w ogóle kupować butów ze zwężanym czubkiem), letnie bez pięty na obcasie (ten sam problem co z wizytowymi) oraz na płaskim obcasie czułenka (też jak papcie). A przy tym pani sprzedaje również torebki - do zakochania.
kotka doroty pisze:Bolkowa pisze:Też by mi się takich, zwłaszcza czerwonych zachciał.
Ostatnio zakupy butowe robię w hurtowni. Minus tego taki, że sposób przymierzania jest co najmniej dziwaczny - pani buty podaje, człek stoi na sztywno przed lustrem w nałożonym obuwiu i parzy. Poruszać się, pohuśtać w tych butach nie wolno. Pani ogląda, medytuje i stwierdza - za duże/za małe/w sam raz oraz rozciągną się i będą pasować/nie będą pasować. Plusem jest cena oraz to że buty tylko skórzane sprzedaje. Na razie zakupiłam sandałki (jak papcie), czarne wizytowe -ładne, pokusiło mnie na zwężane z przodu więc trochę marudzę (nie powinnam w ogóle kupować butów ze zwężanym czubkiem), letnie bez pięty na obcasie (ten sam problem co z wizytowymi) oraz na płaskim obcasie czułenka (też jak papcie). A przy tym pani sprzedaje również torebki - do zakochania.
A owa hurtownia to dzie
Bolkowa pisze:kotka doroty pisze:Bolkowa pisze:Też by mi się takich, zwłaszcza czerwonych zachciał.
A owa hurtownia to dzie
Mogę Cię zawieźć - wiem jak dojechać, nie wiem jak wytłumaczyć. Jeżeli chodzi o kierunek to Świerczewo.
Gdybyśmy się zgadały to bym Ci buty pokazała, torbę też
kotka doroty pisze:Bolkowa pisze:Mogę Cię zawieźć - wiem jak dojechać, nie wiem jak wytłumaczyć. Jeżeli chodzi o kierunek to Świerczewo.
Gdybyśmy się zgadały to bym Ci buty pokazała, torbę też
Ano gdybyśmywolałyśmy wiśnióweczkę i podziwianie braterskiej kociej miłości przez chwilę dłuższą
![]()
babajaga pisze:Ale ja do Poznania jadę na KONFERENCJĘ![]()
.
babajaga pisze:Ale ja do Poznania jadę na KONFERENCJĘ![]()
Spadam, bo nas zaraz AYO pogoni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 206 gości