Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Kiwaczek to maluszka 5 tygodniowa, która uznała Maszkę z banerka w podpisie za swoją mamę i też ją zabrałam, a że ma mocno nieskoordynowane ruchy (przewraca się, nie umie utrzymać pionu czasem), to tak mi się nazwała.Muszę jej zrobić fotki, jest cudna, na razie mam tylko takie, jak 'wisi' na przybranej mamie. Malutka ma zdecydowanie ADHD, bo śmiga jak szalony motorek, przewraca się, nie trafia tak gdzie chciała, ale biega dalej, a tempo ma nie do ogarnięcia.
anita5 pisze:Nutka nie miała ataków od 3 tygodni, a i ten ostatni był taki 'niepełny'.
Jednak jej ospałość, większa niż zazwyczaj, martwi mnie, więc pojedzie na badania.
Teraz śpi w łóżku, taka słodka, rozczochrana.
anita5 pisze:Nutka nie miała ataków od 3 tygodni, a i ten ostatni był taki 'niepełny'.
Jednak jej ospałość, większa niż zazwyczaj, martwi mnie, więc pojedzie na badania.
anita5 pisze:........
anita5 pisze:...............
Troszkę się zabraliśmy za ściany na piętrze, no i oczywiście kto najbardziej pomagał? Milusia! Bardzo się zmęczyła i poszła akurat spać, ale cały dzień była bardzo zapracowana.
anita5 pisze: Klocuś zebrał masę pochwał, bo był bardzo grzeczny, do tego stopnia, że pani zapytała, czy jest zahipnotyzowanyNo, ale przecież już dawno został nazwany przez naszego znajomego wzorowym kotkiem. Bo taki jest.
Bazyliszkowa pisze:anita5 pisze: Klocuś zebrał masę pochwał, bo był bardzo grzeczny, do tego stopnia, że pani zapytała, czy jest zahipnotyzowanyNo, ale przecież już dawno został nazwany przez naszego znajomego wzorowym kotkiem. Bo taki jest.
Czyżby przeciwieństwo Srebrnego?![]()
Dzielny Klocuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości