Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 21:49 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Trol to jest głupek :1luvu:
nad głupkami
skoro nie mógł się do mojej stopy dobrać
zabrał się za "stopy" Metrusia
czego ten biedny pies nie doświadczy od tych kotów :ryk:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto gru 20, 2011 12:30 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Podjęłam dzisiejszej nocy decyzję
o której jeszcze Edit nie wie
ale się zaraz dowie
trzeba jak najszybciej zabrać się za szukanie domu Trolowi
wymóg - bardzo duża ilość stóp i ZERO oczekiwań, że to bedzie miziak
i przynajmniej jeden kot z którym może Trol ganiać
i żeby był drapak

powodów jest kilka
można pozbierać z wątku
a dziś w nocy doszedł kolejny
budzę się a tu... Trol zwinięty w kłebuszek obok mojej głowy na poduszce!

Pamietacie, prawda że on tymczas do wiosny ma u mnie zapewniony, prawda?
Jak mi wywinie jeszcze jakiś numer podobny to ... jaki z niego tymczas!

No to już allegro, fb, sito i masakryczne sito kolejki domów.

Cammi

Post » Wto gru 20, 2011 13:45 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

no nie wiem.. pewnie za dużo je, i chcesz się go pozbyć i wymyślasz takie rzeczy.. że niby Trol na poduszce.. no wiesz, to troszkę ciężko uwierzyć.. pewnie sobie szedł i się zmęczył i przysiadł na chwilę.. :twisted: ale jeśli to prawda, to się gupkowi chyba totalnie poprzewracało w głowie.. no coś ty mu zrobiła.. oswoiła? :twisted:
a może poczekamy jeszcze chwilę, aż będziemy mogli napisać w ogłoszeniu, że oprócz tego, że objada palce, siada na poduszcze, przytula się i mizia i robi baranki? :) :roll:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto gru 20, 2011 18:35 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

edit_f pisze:no nie wiem.. pewnie za dużo je, i chcesz się go pozbyć i wymyślasz takie rzeczy.. że niby Trol na poduszce.. no wiesz, to troszkę ciężko uwierzyć.. pewnie sobie szedł i się zmęczył i przysiadł na chwilę.. :twisted: ale jeśli to prawda, to się gupkowi chyba totalnie poprzewracało w głowie.. no coś ty mu zrobiła.. oswoiła? :twisted:
a może poczekamy jeszcze chwilę, aż będziemy mogli napisać w ogłoszeniu, że oprócz tego, że objada palce, siada na poduszcze, przytula się i mizia i robi baranki? :) :roll:

Toś się zagalopowała. Baranki. Może owieczki jeszcze, co? Poduszkę mam jedną. Małą. Ale na niego starczyła. Dla mnie już nie. Budzilam się kilka razy. On tam spał. A nie tylko przysiadł. Z dotykaniem kota gorzej. Dotknęłam końcówki ogonka to dostał trzeciej prędkości kosmicznej. Co do jedzenia to mu nie żałuję bo musi jakoś przejeść to co mu przesłałaś. Nie mówiąc o tym, że usilnie fale próbujesz go podkarmiać. :lol:

Cammi

Post » Wto gru 20, 2011 19:29 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi, nie dramatyzuj, nie histeryzuj :twisted: Ty leć do sklepu po następną poduszkę. Nie, nie martwię się o Ciebie. Pomyślałam sobie, że koteCek wcale nie ma wyboru. Jedna poduszka, też coś :ryk: :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Czw gru 22, 2011 23:54 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Nie będzie więcej poduszek w moim łóżku! Kotów i owszem. Trzy. I Metro.
Nie ma jeszcze jego wyników.
Moja wetka dzwoniła.
Zapytała o Sandiego Sandała.
Kilka minut po telefonie weszłam na wątek.
:cry:

Cammi

Post » Sob gru 24, 2011 22:59 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Wesołych świąt
Obrazek

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Nie gru 25, 2011 12:22 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Dziękuję za życzenia.

Cammi

Post » Pon gru 26, 2011 20:00 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Trol chyba podczytuje wieści od Edit. On chyba nie chce się wydać. Stado mu się podoba. śFirek dostał od kogoś w nos. Jest na to ślad na mordzie.
Chyba się tym nie przejął bo bawi się sznurkiem albo gania jak durniak.
Trol gdyby mu dać tydzień człowieka 24h na dobę jak nic by się dał dotknąć. Chyba.święta spędziłam głównie czytając ksiażkę. Dziś Trol najpierw próbował odgryźć palce od ręki. Tak pokolei a potem położył mi się na nogi i usnął. I chrapał.
I jaki ciężki jest! W końcu nie dałam rady i musiałam się podnieść.
Ech.
A Metro ma chorą trzustkę. Reszta wykluczona.

Cammi

Post » Pon gru 26, 2011 20:05 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Biedny Metro...Zdrowia Mu!

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto gru 27, 2011 13:30 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

o tak było
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Cammi

Post » Wto gru 27, 2011 13:36 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

gdzie jest czarny kot?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto gru 27, 2011 13:38 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

lutra pisze:gdzie jest czarny kot?

nie wiem
nie wiem też gdzie jest bury kot
za to Frytka próbowała zdobyć nagrodę książkową ale sie nie udało
śFirek był sceptyczny
Obrazek

Cammi

Post » Wto gru 27, 2011 13:48 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

śWirek śpi z Korkiem? A Basia z kim się tam zadaje? :roll:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto gru 27, 2011 13:48 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

no, czyli nadal masz dwa koty. uf.
PS
Bury jest u mnie.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]