Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 11:25 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Amen :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sty 25, 2011 11:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

nie, no nie przesadzajcie :mrgreen:
amen -to znaczy na wieki wieków :?
chcecie, żeby na wieki wieków w tej dolince została :strach:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 25, 2011 11:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Ale Dorotka lubi takie klimaty chyba.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 25, 2011 12:34 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Pocieszylyscie mnie do lez Dziobeczki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Chociaz Wy i moja przyjaciolka stoja za mna. Mama teraz na lzy przeszla i jej juz nic nie mowie. A powinien to byc czas, ktory razem spedzamy intensywnie, bo tak juz nie bedzie. Jestem na dobrej drodze i to wiem, ale dopiero sie calkiem o tym przekonam, jak transporter z moimi rzeczami bedzie stal przed tamtym domem i bedziemy po schodach po kolei wszystko nosic.
Masz racje babusia, inni maja to wszystko po kolei i moze rozlozone na lata...ja wszystko na raz. W glowie mi sie nie miesci i nie raz nie wiem, za co sie najpierw wziac.

Emilowi to sie najbardziej podoba, bo on tez lubi sie wylegiwac w kurzu, ktory teraz z pod dlugo nie ruszanych szaf sie wynurza. Lilly to bardziej ucieka i sie chowa. Dzis wieczorem mieszkanie bede z wiekszosci mebli oproznione i to bedzie dziwne uczucie.
Ide dalej pakowac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sty 25, 2011 12:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Szczęście jest blisko ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto sty 25, 2011 12:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Blisko ale i tez daleko... Najgorsze jest, ze mi nikt nie pomaga w pakowaniu kartonow i przesuwaniu mebli itd. Po prostu jestem sama jak palec. Zeby moja przyjaciolka nie byla na zawolanie, to tez by bylo gorzej. Ale ona tyle pracuje, ze nie chce jej wykorzystywac.

Znikam do wieczora.

SecretFire

Post » Wto sty 25, 2011 12:47 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Powoli Dorotko, ze wszystkim sobie poradzisz :ok:
Trzymaj się, Słoneczko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 25, 2011 13:09 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

No rzeczywiście szkoda że nie masz pomocników. Tak szczerze to myślałam że ten Twój ulubiony kolega z pracy Ci pomoże ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sty 25, 2011 13:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Moj aniolek mi pomagal w takich rzeczach jak zalatwienie workow na ciuchy. Potem mi wywiezie reszte rzeczy, jak mi sie uzbiera do wywalenia. No i morlanie pomaga. Ale on tez pracuje i ma rodzine. Wiec kogo ja sie mam pytac? Nawet moja siostra nie ma dla mnie czasu...Wiec robie sama i odpoczywam troche.

SecretFire

Post » Wto sty 25, 2011 14:01 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

SecretFire pisze:Moj aniolek mi pomagal w takich rzeczach jak zalatwienie workow na ciuchy. Potem mi wywiezie reszte rzeczy, jak mi sie uzbiera do wywalenia. No i morlanie pomaga. Ale on tez pracuje i ma rodzine. Wiec kogo ja sie mam pytac? Nawet moja siostra nie ma dla mnie czasu...Wiec robie sama i odpoczywam troche.

Może by choć koty trochę pomogły :mrgreen: tylko nie wiem na ile to będzie z korzyścią dla Ciebie bo u kotów to wiesz jak jest - "pomaganie zwane również inaczej przeszkadzaniem" :twisted: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sty 25, 2011 14:04 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Lilly sie trzyma z daleka. Jedynie potem inspekcje przeprowadza i we worki wchodzi. Wczoraj maly wlos bym sie na nia nie usiadla, bo siedziala w koldrze a klodra podobnego koloru co ona. Emil mi zamiata miedzy nogami i faktycznie wiekszosc czasu przeszkadza.

SecretFire

Post » Wto sty 25, 2011 14:16 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

To kiedy w końcu jedziesz bo sie pogubiłam - w ten weekend?

Jesli tak, to mów sobie "jeszcze tylko ten las" :piwa: :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 25, 2011 14:21 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

SecretFire pisze:Lilly sie trzyma z daleka. Jedynie potem inspekcje przeprowadza i we worki wchodzi. Wczoraj maly wlos bym sie na nia nie usiadla, bo siedziala w koldrze a klodra podobnego koloru co ona. Emil mi zamiata miedzy nogami i faktycznie wiekszosc czasu przeszkadza.

U mnie też zawsze koty pomagają chociaż im zawsze dziękuję za taka pomoc, ale one i tak wiedza lepiej.Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sty 25, 2011 14:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

http://www.youtube.com/watch?v=ImO0uLQIGeM Ale se posmialam.
http://www.youtube.com/watch?v=OzgavB3x ... re=related

AYO ja zawoze moje rzeczy 11.02. i wracam w sobote z powrotem, bo koty zostaja tu. Calkowicie na zawsze jade 15.02. 14.02. zdanie kluczy i odmeldowanie w urzedzi i tam, skad prad i gas pobieram. No i wlasnie w walentynki mi jeszcze lodowke odbieraja z miasta.
Ale jutro wystawka z mebli, ktore nie biore i musze je wyproznic i wystawic na dwor. Sasiad mi pomoze, bo sama nie dam rady. No i od dzis spanie na dmuchawie, bo brat podobno jutro po wersalke przychodzi a moje lozko tez idzie na smieci.

SecretFire

Post » Wto sty 25, 2011 14:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Mieszkanie jest!

Tym razem zapamietam :wink:

Pieknie Ci idzie :piwa:
Jednak mam taka refleksje, że u was łatwiej jest załatwić takie sprawy jak gaz, prąd, ubezpieczenie albo wymiana samochodu na nowszy - u nas to przy najlepszych chęciach o wiele dłużej trwa ze względu na przestarzałe procedury :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]