Conchita pisze:A jak finansowo jesteście przygotowane do tych wszystkich badań?
Myśle, ze jak mi wpłynie kasa w tym tygodniu, to mogę trochę pomoc...
Na szczęście u naszego weta mam zniżki i odroczenie płatności - staram się spłacać jak tylko mam jakieś pieniążki ale ostatnio nie spłacam bo wszystko odkładam na Wro... więc u niego dług rośnie z każdą wizytą ale powiedziałam mu otwarcie jak sprawa wygląda i się zgodził poczekać. Szkoda że nie wypaliło moje odpracowywanie u niego długu bo niestety widocznie nie mógł czekać aż wydobrzeje moja stopa i ostatnio widziałam dziewczynę która wykonuje "moją" pracę
A we Wro nawet nie wiem ile to będzie kosztować ale nastawiam się że sporo bo chcemy zrobić komplet badań: pełne badania krwi (m.in na wątrobę i trzustkę), mocz z posiewem, rtg, usg i konsultacja ze specjalistami - no i oczywiście sama operacja...
A patrząc na to o ile więcej zapłacą dziewczyny za operację przepony Czarka - ja w grudniu za Broszkę płaciłam 700,- a teraz dziewczynom powiedzieli 1000,-

No ale cóż zrobić - muszę tam zapłacić od razu więc wezmę ze sobą całą gotówkę jaką mam i kartę kredytową a potem będę się martwić jak tą kartę spłacić
wystawiam cały czas bazarki (linki w podpisie) - zapraszam do kupowania
dagmara-olga ostatnio zrobiła dla Broszeńki kilka bazarków - za co kolejny raz serdecznie dziękujemy
każda pomoc jest na wagę złota