Czat mi trochę zbywa na forum, przyznam szczerze. W ogóle nie lubię tych wiadomości błyskawicznych, bo czuję presję, że muszę odpisać już natychmiast i że muszę być online

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bryska4 pisze:zuza pisze:Bryska4 pisze:I to idzie małpa prosto do celu, nie szuka na oślep. a gdzie tam. Ona dobrze wie, co to jest kieszeń i gdzie się znajduje
Niezla jest
Fortunka jest moim małym mistrzemWłaśnie śpi i chciałam filmik nagrać, bo nie reaguje kompletnie ani na imię, ani na kicikici, ani na nic. Plan był taki, żeby włączyć kamerę i zacząć ją wołać, a na koniec powiedzieć "banan".
Ale za nic w świecie nie wcisnę teraz w siebie bananaza bardzo się najadłam.
zuza pisze:Bryska4 pisze:zuza pisze:Bryska4 pisze:I to idzie małpa prosto do celu, nie szuka na oślep. a gdzie tam. Ona dobrze wie, co to jest kieszeń i gdzie się znajduje
Niezla jest
Fortunka jest moim małym mistrzemWłaśnie śpi i chciałam filmik nagrać, bo nie reaguje kompletnie ani na imię, ani na kicikici, ani na nic. Plan był taki, żeby włączyć kamerę i zacząć ją wołać, a na koniec powiedzieć "banan".
Ale za nic w świecie nie wcisnę teraz w siebie bananaza bardzo się najadłam.
Ale to chyba nie Ty mialabys tego banana jesc?
evanka pisze:podobną rozmowę z kotem to i ja co raz odbywam
bo Himalaya szarpie za kołdrę jak jej zimno albo nieprzytulnie
poduszkę mi anektuje
a ostatnio małż zeznawał, że jak jej nie chciał użyczyć swojej poduszki, to poszła spać mi na plecach
Bryska4 pisze:- Fortunka, nie wiem, czy zauważyłaś, ale śpisz mi na nogach. To trochę niewygodne....
- tak Pańciu, ja tak specjalnie, żeby z wyższa lepiej widzieć.
- a co Ty chcesz widzieć? Noc jest, tu się nic ciekawego nie wydarzy. Jest trzecia w nocy, śpiiiij.
- oj Pańciu, ale może coś stuknie u sąsiada, to ja wtedy usłyszę i zaraz zobaczę niebezpieczeństwo i będę mogła Cię uratować. To dla twojego dobra.
...
- Pańciu, Pańciu, trochę mi zimno. Wpuść mnie pod kołderkę.
- no chodź. Ale... czemu Ty mi się znów kładziesz na nogach?
- no już Ci mówiłam, żeby lepiej widzieć.
- a co Ty chcesz widzieć POD KOŁDRĄ?
- Pańciu, jest trzecia w nocy. Śpiiiiij.
...
- Tosiunia, posuń się trochę.
- ale tu tak fajnie, cieplutko, wygrzane...
- pewnie, że wygrzane, bo to moja poduszka, posuń dupkę.
- ale tam masz drugą, Pańciu, zmieścimy się obie. Możesz się przestać wiercić?
...
- Pańciu...
- łaskoczesz mnie po nosie. Co się stało?
- dziwnie ci z buzi pachnie jakoś. Nie jesteś chora czasem?
- Tosiuniu, o czwartej rano ludziom czasem dziwnie z buzi pachnienie będę teraz myć zębów. Śpij.
- a nie chciałabyś powąchać, jak mi z buzi pachnie?
-nie, Tosiuniu, śpij..
- to chociaż grzbiecik mi powąchaj. Nie, nie ruszaj się, ja Ci go sama podstawię pod nos
- fą fąfą fąfąfą
- co mówisz?
- fąfągę, fądychać
- śpij już Pańciu. Rano musisz wstać do pracy.
Z cyklu: TŻta nie ma, całe półtorametrowe łóżka dla mnie
jasia.stargard pisze:Fajne masz nocki z kotem. Do mnie przychodzi tylko Pusia i śpi na osobnej podusi. W nocy też zmienia sobie miejsce na koszyk lub jej posłanko, śpi też na krześle, wszędzie gdzie popadnie.![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:Rys musi mnie dotykac jakas czescia ciala-przewaznie przytulony jest pleckami lub w mojej dloni jest jego glowa,albo ogon albo łapka-
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 76 gości