Rudi - nasz śliczniutki ;) Dokociliśmy się! ;) Pysia str 57

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 9:47 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

w końcu się doczekałam :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto sty 04, 2011 10:00 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Shira - na pewno rozmawiałas o pannie z DT, skrobnij coś jeszcze bo szczeznę przecież :roll:
Przeczytałam wczoraj oba wątki i umieram z ciekawości :mrgreen:
Swoją drogą to masz rękę do ciekawych przypadków :piwa: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 04, 2011 10:15 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Ja jeszcze niedużo mogę o małej powiedzieć, mniej więcej tyle co na wątkach już jest :D Może Neigh coś skrobnie więcej :wink: Też jestem ciekawa :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 04, 2011 10:36 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

O matulu! Shirka, szylkrecia?? Taka piękność!!!! :1luvu: :1luvu:
Sorki, że nie doczytuję, ale kiedy będzie u Ciebie?? Bo zrozumiałam, że jeszcze czekacie? Ale suuuper!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: Bardzo pasuje do Rudunia kolorystycznie! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 04, 2011 11:04 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Ale co ja Wam mogę skrobnąć wiecej?
Najwięcej to mogłaby Zuzka, ale nie pisuje na forum.

Wczoraj Owca ( tak ja będę nazywać przynajmniej na razie ) zlazła na dół. Bo generalnie, to ona mieszka na górze domu. Schodzi po zmroku - ewidentnie wtedy sie pewniej czuje. Wykazała sie wybitną odwagą, bo sobie na stół wskoczyła, pozwiedzała, poszła nawet do psiego pokoju, czym mnie wprowadziła w osłupienie niejakie. Albo śpiącej na łóżku Toli nie widziała, albo myślała, ze śpi tak mocno że kolorowego ducha nie zauwazy........

Potem przyszła na kanapę, polezała z nami, popolowała na stopy - doszła do wniosku ze jesteśmy kosmicznie nudni i sobie poszła.

Tyle:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 04, 2011 11:25 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Jakie ma zwyczaje, zachowania? Czym się bawi?

Kot z takim wyglądem MUSI być niezwykły :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sty 04, 2011 11:59 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

gratuluje nowego nabytku :piwa:

Szczęście masz, takie niezwykłe barwy u kotów, nie to co pingwiny i burasy ;)

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Wto sty 04, 2011 12:22 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

AYO pisze:Jakie ma zwyczaje, zachowania? Czym się bawi?

Kot z takim wyglądem MUSI być niezwykły :twisted:

Moje drogie - zapraszam na wątek kotki. Nie ma chyba sensu to wszystkiego powtarzać:-)Niebawem zrobi to sama Shira.

Przypominam, ze jest to oswajany kot......najchętniej bawiła sie z Michasią, póki ta nie pojechała do nowego domu. Wszystkie próby wciągnięcia ją w zabawy z człowiekiem poczatkowo kończyły się partyzancką ucieczką.

Dla nas sukcesem było, kiedy zaczęła jeść w naszej obecności. I tak uważam, ze gloria i chwała mojej córce za wyprowadzenie jej na koty. Wzięcie rocznego dzikawego kota z ulicy ......to jest spore wyzwanie.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 12:26 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

shira osiwieje :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto sty 04, 2011 13:08 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

Neigh - od wczoraj czytam oba wątki, właśnie skończyłam i jestem pod wrażeniem SZACUN WIELKI :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sty 04, 2011 17:34 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

AYO pisze:Neigh - od wczoraj czytam oba wątki, właśnie skończyłam i jestem pod wrażeniem SZACUN WIELKI :1luvu:

A dajże spokoj.......tu to się nic nie działo. Spokoj i cisza.....Sajgon to ja mam z Gerardem:-)
Tam sobie poczytaj........pod jednym dachem z regularnym świrem i to na dodatek chorym mieszkam......i jeszcze go ośmielam się uwielbiać.......:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 17:54 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

kalair pisze: ale kiedy będzie u Ciebie?? Bo zrozumiałam, że jeszcze czekacie?

Czekanie nie jest moją mocną stroną :mrgreen: Planujemy pojutrze :wink:
agul-la pisze:shira osiwieje :mrgreen:
Możliwe, że pod farbą już jestem siwa a TŻ na 100% jest :mrgreen:
Neigh pisze:
AYO pisze: SZACUN WIELKI :1luvu:

A dajże spokoj.......
My już swoje wiemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto sty 04, 2011 17:59 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

A niech mnie - ukradłam pozostałe zdjęcia :oops:
Moja dziewczynka :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Za pamięci muszę załadować baterie do mojego aparatu :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto sty 04, 2011 18:01 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

O matko i córko......przecież to jest proste jak parasol elektryczny....

Jak ktokolwiek przy zdrowych zmysłach (a śmiem twierdzić, ze resztki posiadam ) mógłby zgodzić się na to, zeby TAKI kot po ulicach życie narażał i ze śmietników wyjadał......przecież to by normalnie był koniec świata....

Co nie zmienia postaci rzeczy, ze bardziej nieprawdopodobne mi sie sytucje przydarzają słowo:-) Wątek Malwinki niedowiarkom polecam. Tam sie nam udało kota na psa przerobić........

Obrazek

Neigh

Post » Wto sty 04, 2011 18:02 Re: Rudi - nasz śliczniutki ;) W oczekiwaniu na....;) str 42

O ten:-)

viewtopic.php?f=13&t=117228

Faaaaaajne zdjęcia tamże

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]