JoasiaS pisze:Sama pochodzę z miejscowości Zakliczyn nad Dunajcem (dawne woj. tarnowskie)
Też piknie
Moderator: Estraven
JoasiaS pisze:Sama pochodzę z miejscowości Zakliczyn nad Dunajcem (dawne woj. tarnowskie)
one mają takie kocie pyszczki Avian pisze:Strasznie mnie zaintrygowałaś tymi koszami dla sów
Popatrzyłam na fotki, ale dalej nie wiem, jak to funkcjonuje.![]()
Tak normalnie kosze są mocowane do gałęzi? Takie puste ? Sowy sobie tam znoszą różne rzeczy?

AgaPap pisze:U mnie znowu na wierzchu szafki kupionej do łazienki, na wysokosci z 1,5 metra futra sobie znalazły najlepsze siedzonko i trza było tam dać podusie, a teraz jak się grzeje, bo to obok kaloryfer wisi, to zawody są kto pierwszy ten lepszy

AgaPap pisze:U mnie w łazience położona jest podłoga podgrzewana i od 2 lat kable wystają ze ściany, bo zgubiła się instrukcja przyłączenia do programatora i podłoga zimna jest
Avian pisze:To jeszcze mi powiedz, dlaczego głupole wróble nie chcą wchodzić do nowego karmnika ... w tym samym miejscu, właściwie taki sam, tylko większy. Kolor im nie odpowiada? Za nowy? Pod nim jedzą, a do środka nie wchodzą
kotka doroty pisze:Sówki w koszyczkach cudniaste,ja z balkonu czasami sarny widuję i lisy,żałuję wtedy że,nie mam aparatu-zdjęcia by były cudniaste
jozefina1970 pisze:AgaPap pisze:U mnie w łazience położona jest podłoga podgrzewana i od 2 lat kable wystają ze ściany, bo zgubiła się instrukcja przyłączenia do programatora i podłoga zimna jest
Za to na prądzie zaoszczędzisz...
AgaPap pisze:NO , generalnie w tych kategoriach tego nie rozpatrywałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], MB&Ofelia i 26 gości