Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Myszeńk@ pisze:Asiu, zdradź mi jadną rzecz: jakie macie ogrzewanie? Bo przy takim oszkleniu to chyba jakieś specjalnie sprytne ...
Myszeńko, z założeniu dom ma być energooszczędny i przyjazny naturze. Dlatego ogrzewany jest pompą ciepła połączoną z ogrzewaniem podłogowym we wszystkich pomieszczeniach. Dodatkowo zamontujemy wentylację mechaniczną z odzyskiem ciepła. Całość zostanie dobrze zaizolowana. Komin, który widać na zdjęciach służy wyłącznie ozdobie. Otwory w nim zostały zamurowane na odpowiedniej wysokości tak, aby ptaki mogły w nim wić gniazda (koncept wujka Michała
). Mamy już tam dwie ptasie rodziny
![]()
MarciaMuuu pisze:Jak wygramy wszystkie w totka, to sie tam koło Joasi wybudujemy, bedziemy zyć z odsetek i głaskać koty.
MarciaMuuu pisze:Tylko trzeba pamietać, żeby alus też wygrała w totka i tam mieszkała i nam gotowała tak dla rozrywki.
alus1 pisze:zorganizuje kursy gotowania i będziecie robiły za mnie
JoasiaS pisze:alus1 pisze:zorganizuje kursy gotowania i będziecie robiły za mnie
Koło Gospodyń Wiejskich sugerujesz?
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:zorganizuje kursy gotowania i będziecie robiły za mnie
Koło Gospodyń Wiejskich sugerujesz?
Klub Szalonych Kucharek
JoasiaS pisze:
Tak wygląda kopciuszek:
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 35 gości